Publikováno Březen 19, 200817 r Prosim jak zapojit stah.oken, mam fab.clas. a sehnal jsem si dverni vyplne s motorkama, komfort.jednotku, s kusem svazku, a jednotku, potreboval bych poradit co na te komf.jednotce zapojit aby me slo stahovani oken, central nepotrebuji. diky
Březen 20, 200817 r Prosim jak zapojit stah.oken, mam fab.clas. a sehnal jsem si dverni vyplne s motorkama, komfort.jednotku, s kusem svazku, a jednotku, potreboval bych poradit co na te komf.jednotce zapojit aby me slo stahovani oken, central nepotrebuji. diky hledej, hledej, hledej... a určitě tady najdeš odkaz na dílenskou příručku a tam je schéma.
Březen 21, 200817 r Není nad to sehnat si jen motorky a ovládací panýlky do dveří a zbytek si vyrobit sám, dle vlastních požadavků a přání
Březen 21, 200817 r Prosim jak zapojit stah.oken, mam fab.clas. a sehnal jsem si dverni vyplne s motorkama, komfort.jednotku, s kusem svazku, a jednotku, potreboval bych poradit co na te komf.jednotce zapojit aby me slo stahovani oken, central nepotrebuji. diky Když budeš potřebovat konkrétní radu, rád poradím. Sám sem si to dodělával.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.