krysarr Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Zdrafim, pac ropakum rozumim jeste min, nez benalum, radsi se zeptam, hledal sem, ale presne tohle nenasel. Tatik ma 1,9TDi/66kW a pry mu neco kape az tece u pravyho predniho kola z narazniku, ze je celej oflakanej, coz je. Potme to na me pusobilo teda jako olej Kdyz sem to trosku prohnal a zastavil, kapalo to, pri stani to zda se netece. Konzultoval sem chytry knihy, DP, Octavia, Jak na to? a nasel tam to, co sem si myslel, ze to je, IC (jestli se tak v tomhle pripade ty krabicce da rikat ), no proste chladic nasavaneho vzduchu. Cim to muze byt? Nejaky tesneni? O vikendu to zkusim vymontovat a omrknout. No a dalsi dotaz, jezdit s tim nebo radsi ne kvuli turbu? Diks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Zdrafim,pac ropakum rozumim jeste min, nez benalum, radsi se zeptam, hledal sem, ale presne tohle nenasel. Tatik ma 1,9TDi/66kW a pry mu neco kape az tece u pravyho predniho kola z narazniku, ze je celej oflakanej, coz je. Potme to na me pusobilo teda jako olej Kdyz sem to trosku prohnal a zastavil, kapalo to, pri stani to zda se netece. Konzultoval sem chytry knihy, DP, Octavia, Jak na to? a nasel tam to, co sem si myslel, ze to je, IC (jestli se tak v tomhle pripade ty krabicce da rikat ), no proste chladic nasavaneho vzduchu. Cim to muze byt? Nejaky tesneni? O vikendu to zkusim vymontovat a omrknout. No a dalsi dotaz, jezdit s tim nebo radsi ne kvuli turbu? Diks Bump Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Bump někde se to tu řešilo psaly kluci vymontovat a vypláchnout a namontovat z5,jezdit s tím můžeš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 chlapi,pokud už to prosakuje ven,tak hnedka vylít a vyčistit,jak vám to nasaje a roztočí motor ,tak dej panbuh,tak okamžitě za 5 a zdechnout pres spojku,jinak...........ko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Diky za reakce kluci, aspon nekdo se nasel Prosakuje to ven, a docela dost, i kdyz hlavne, kdyz je to zahraty. Jinak ted se s tim nejezdi, jen dneska par km, ale teklo to a prijel sem s tim z Francie, 1250km a to uz to mozna teklo, jen sem si nevsim, zitra na to zkusim mrknout, pokud nebude moc kosa. Diks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Pokud ti to teče,tak ti asi těžko bude stačit proplach.Prostě je v tom díra.Přes netěsnost turba se tam dostává olej a pokud máš IC děravý,teče.Je málo pravděpodobné,že máš jen diravou hadicí,ale může být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Prez derave IC unika tlak,tim padem dostava poradne zabrat i turbo aby dotlacovalo tu ztratu.V nechipovanem aute je v rozvodu vzduchu v max plynu 1 bar tlak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Kluci diky, vcera sem mel chvili, takze jsem sundal kolo, podbeh a trochu to prohlid, vypada, ze veskery hadice jsou v poradku, olej zda se tece primo z IC z rohu, a bylo to ochcany cely dost, jen co je pravda, v narazniku docela lavor Ale uz chapu, proc sem mel pocit, ze to cestou z hor spatne jede. Kdyz sem pak sednul do svyho benzinaka, kterej ma mit o 20PS vic, prislo mi, ze jezdim v necem nadupanym Jinak mi doslo, ze kdyz to tatovi nestartovalo, vymenil se starter a ono za 2 dny nestartovalo znova, a tak pri reklamaci prisli na to, ze starter je ok, ale blbne klapka nahore u turba, nevim, co to je, podle DP by to melo byt tohle, obcas se sekne a pak auto nestartuje, muze to mit s tim olejem souvislost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Kluci diky, vcera sem mel chvili, takze jsem sundal kolo, podbeh a trochu to prohlid, vypada, ze veskery hadice jsou v poradku, olej zda se tece primo z IC z rohu, a bylo to ochcany cely dost, jen co je pravda, v narazniku docela lavor Ale uz chapu, proc sem mel pocit, ze to cestou z hor spatne jede. Kdyz sem pak sednul do svyho benzinaka, kterej ma mit o 20PS vic, prislo mi, ze jezdim v necem nadupanym Jinak mi doslo, ze kdyz to tatovi nestartovalo, vymenil se starter a ono za 2 dny nestartovalo znova, a tak pri reklamaci prisli na to, ze starter je ok, ale blbne klapka nahore u turba, nevim, co to je, podle DP by to melo byt tohle, obcas se sekne a pak auto nestartuje, muze to mit s tim olejem souvislost? Ahoj jardo .. nevím proč my nezavoláš když máš problém ..... to víš ,že vše se dá řešit.... klapka se asi jenzasekává .. to je normální.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Ahoj jardo .. nevím proč my nezavoláš když máš problém ..... to víš ,že vše se dá řešit.... klapka se asi jenzasekává .. to je normální.... Cao chlape, soracz, ted sem zjistil, ze si odepisoval, neprislo mi upozorneni Kazdopadne sem nevolal, pac je to tatikovo auto a aby se u Tebe predvadel, to je mi stydno Nakonec si to resi sam, pac me nasral, ale neboj, problemy jsou a budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Cao chlape, soracz, ted sem zjistil, ze si odepisoval, neprislo mi upozorneni Kazdopadne sem nevolal, pac je to tatikovo auto a aby se u Tebe predvadel, to je mi stydno Nakonec si to resi sam, pac me nasral, ale neboj, problemy jsou a budou jo jo pohoda ... hele to znám .. komunikace s rodinou je někdy dost složitá a dlouhodobá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 jo jo pohoda ... hele to znám .. komunikace s rodinou je někdy dost složitá a dlouhodobá ... Sry, ze sem odepsal pomalu po mesici, nevim proc, ale to upozorneni na mejl mi chodi tak v 70% pripadu, takze cas od casu projedu sledovany temata a vidim, kde jsou odpovedi. A jak pises, komunikace je nekdy dost slozita. Ale mne toho na aute ceka vic, sice moc nejezdim, ale najezd je a mam puvodni spojky, startery, krupou mi homoklouby, atd. A opustila me posledni puvodni stahovacka, hrc prc a okno bylo v prdeli, teda ve dverich, ale stahovacku zvladam i se svoji (ne)sikovnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Ahoj. Chci se zeptat. Čistil jsem po zimě podběhy a po sundání krytu jsem zjistil, že mám prasklé to plastové vedení vzduchu pro intercooler v nárazníku. IC je taky trochu ťuklý, ale auto jede a nic neukapává. Jde demontovat IC a to vedení vzduchu bez demontáže nárazníku? Jak zkontrolovat těsnost IC, jestli není prasklý? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Ahoj. Chci se zeptat. Čistil jsem po zimě podběhy a po sundání krytu jsem zjistil, že mám prasklé to plastové vedení vzduchu pro intercooler v nárazníku. IC je taky trochu ťuklý, ale auto jede a nic neukapává. Jde demontovat IC a to vedení vzduchu bez demontáže nárazníku? Jak zkontrolovat těsnost IC, jestli není prasklý? Díky. Ja IC vymontoval bez sundani narazniku....je fakt ze jsem se s tim potrapil,delal jsem to na zemi.Zpatky tam sel uz lip....dal jsem si auto na kanal. IC ti natlakujou ,tam kde delaji chladice.Ja mel dirku -proklepane od toho nasavatka vzduchu...... oprava 500 kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Ja IC vymontoval bez sundani narazniku....je fakt ze jsem se s tim potrapil,delal jsem to na zemi.Zpatky tam sel uz lip....dal jsem si auto na kanal.IC ti natlakujou ,tam kde delaji chladice.Ja mel dirku -proklepane od toho nasavatka vzduchu...... oprava 500 kc. Měl jsi na spony ty spešl kleště? Snad to půjde dobře... Jinak díky za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Měl jsi na spony ty spešl kleště? Snad to půjde dobře... Jinak díky za rady! nemel.... mel jsem venku prave svetlo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 nemel.... mel jsem venku prave svetlo..... Díky za tip! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.