matty7 Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 vyplatí se nebo je lepší origo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Sportovní výfukový systém je dle mě poměrně široký pojem... Smysl to má,pokud koupíš kompletní výfukový systém. Určitě by bylo dobré napsat jaký výfukový systém máš konkrétně na mysli(výrobce,průměr..). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matty7 Vloženo 23. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Sportovní výfukový systém je dle mě poměrně široký pojem...Smysl to má,pokud koupíš kompletní výfukový systém. Určitě by bylo dobré napsat jaký výfukový systém máš konkrétně na mysli(výrobce,průměr..). myslel jsem posledni dil vyfuku.Pokud by jsi ho chtel vymenit,proste jina moznost neni,tak je lepsi investovat nejakych 8tis za origo nebo koupit ten sportovni nevim ted presne cenu,ale asi tak 4tis.Libilo by se mi takovej sportovnejsi zvuk,kdyz bych to prirovnal ORS2/benzin/ coz je fakt radost poslouchat/a nemyslim si,ze by to delala u ORS2 pouze koncovka/,ale nechci neco co by rvalo jako blazen/taky uz jsem to videl a slysel a bylo to proste hrozny/,pak jedine origo.Vyrobce jeste nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalDvorakCZ Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 myslel jsem posledni dil vyfuku.Pokud by jsi ho chtel vymenit,proste jina moznost neni,tak je lepsi investovat nejakych 8tis za origo nebo koupit ten sportovni nevim ted presne cenu,ale asi tak 4tis.Libilo by se mi takovej sportovnejsi zvuk,kdyz bych to prirovnal ORS2/benzin/ coz je fakt radost poslouchat/a nemyslim si,ze by to delala u ORS2 pouze koncovka/,ale nechci neco co by rvalo jako blazen/taky uz jsem to videl a slysel a bylo to proste hrozny/,pak jedine origo.Vyrobce jeste nevim Poslední díl ti určitě zvýší spotřebu a rozdíl výkonu nepoznáš. Pokud chceš investovat do výfuku, udělej celej soustavu novou včetně dynamizéru, sportovního tlumiče a popřípadně nové svody. Kvalitní koncovka ti udělá pěknej zvuk, ale ne tak pěknej jako celá soustava nebo i jen tlumič s koncovkou. Rozhodně nekupuj něco levného, radši kvalitní značku, pak budeš mít kvalitní zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Pokud nechceš jen změnu zvuku, ale i třeba přidat výkon, tak musíš udělat komplet od svodů dozadu. Na zvuk ti stačí ten poslední díl, ale vždycky vybírat takovej co je přímo na danou motorizaci. Jinak přesouvám do sekce motor, tady to nemá co dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Poslechni si treba jakej zvuk ma Skodikova octule. Ma komplet supersprint ... nadhera zvuk !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matty7 Vloženo 24. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Poslechni si treba jakej zvuk ma Skodikova octule. Ma komplet supersprint ... nadhera zvuk !!! jj,moc pekny ,ale ja nechcu davat ranec penez za toto,takze vymenim pouze ten zadni dil a toto je taky nadhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Aky koncovy tlmic teda doporucujete??? A aky ma priemer vyfuku 1,8T?????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ball Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 výfuk 1.8t má od středního tlumiče k zadnímu jeden kus trubky v kuse o průměru 55mm.Při montáži jenom zadního tlumiče se musí před zadní napravnicí dělit napůl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalDvorakCZ Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Aky koncovy tlmic teda doporucujete??? A aky ma priemer vyfuku 1,8T?????????? Remus a Laityng jsou nejlepší podle mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Remus a Laityng jsou nejlepší podle mě Supersprint, jedine Supersprint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Supersprint, jedine Supersprint nate na tie vyfuky niake odkazy??? Laityng som nasiel ale supersprint nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 nate na tie vyfuky niake odkazy??? Laityng som nasiel ale supersprint nie http://www.supersprint.it/homeuk.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 MichalF vi,ze jsme v tomhle za jedno.. Jako nad dalsim bych zauvazoval nad vyfukem Simons,nebo Jetex Fortex.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 ta stranka na supersprint, nho ja moc cudzie jazyky neviem, a niak tam neviem prist na ceny a druh objednavania. A z tych Laityngov by bol ktory najlepsi??? neni to moc drahe kedze to nieje z nerezovej ocele??? Vyhradil som na to 10000Sk tak pls poslite niaky link na konkretny vyfuk. Ak by to bolo lacnejsie nebudem proti aspon by som si kupil niaky green filter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 ta stranka na supersprint, nho ja moc cudzie jazyky neviem, a niak tam neviem prist na ceny a druh objednavania. A z tych Laityngov by bol ktory najlepsi???neni to moc drahe kedze to nieje z nerezovej ocele??? Vyhradil som na to 10000Sk tak pls poslite niaky link na konkretny vyfuk. Ak by to bolo lacnejsie nebudem proti aspon by som si kupil niaky green filter Treba tady http://www.supersprint.it/a_modelli.asp?gruppo=skooct mas nabidku Supersprintu v CR..Nebo koukni na Simons na http://www.saabtuning.cz/vyfuky/skoda.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Mne by se libilo toto : http://www.youtube.com/watch?v=wnY2WaXMsV0&NR=1 Tomu rikam nadhernej zvuk ... v tu chvili jak se to rozjizdi to je parada !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlino Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Mne by se libilo toto : http://www.youtube.com/watch?v=wnY2WaXMsV0&NR=1 Tomu rikam nadhernej zvuk ... v tu chvili jak se to rozjizdi to je parada !!! Nevis nahodou, kolik to vyjde ten komplet supersprint na ereso? Kolik ps to tak hodi ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Myslim, že brácha za něj dával okolo 25tis, ale nebyl uplně komplet. Vlnovec pod auto byl origo škoda a místo katu dozadu supersprint. Za tu trubku od turba dolu chtěli ranec, ale pokud bys tu trubku objednal jinde, od jiný firmy, tak by tě to komplet mohlo vyjít tak na 28-30tis... Jinak supersprint svody sem koukal 50tis kdybyste někdo chtěl, brácha má slevu, tak by vás vyšly jen na 47tis a to se vyplatí, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlino Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Myslim, že brácha za něj dával okolo 25tis, ale nebyl uplně komplet. Vlnovec pod auto byl origo škoda a místo katu dozadu supersprint. Za tu trubku od turba dolu chtěli ranec, ale pokud bys tu trubku objednal jinde, od jiný firmy, tak by tě to komplet mohlo vyjít tak na 28-30tis... Jinak supersprint svody sem koukal 50tis kdybyste někdo chtěl, brácha má slevu, tak by vás vyšly jen na 47tis a to se vyplatí, ne? Tak to neni za pusu, to je pekna palka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Tak sme koukal na to videoa musim rict,ze to je pecka to bych chtel videt live,fakt luxusni....a Supersprint je bomba mnoho praxe zkusenosti i s race.... Hele nekoukali ste nekdo na to video nad tim 0-260 jak tam jede prej 290km/h je tomozny znate ty lidi ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Tak sme koukal na to videoa musim rict,ze to je pecka to bych chtel videt live,fakt luxusni....a Supersprint je bomba mnoho praxe zkusenosti i s race....Hele nekoukali ste nekdo na to video nad tim 0-260 jak tam jede prej 290km/h je tomozny znate ty lidi ??? Jestli myslíš to video co já tak Mustafa by mohl něco vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Tak sme koukal na to videoa musim rict,ze to je pecka to bych chtel videt live,fakt luxusni....a Supersprint je bomba mnoho praxe zkusenosti i s race....Hele nekoukali ste nekdo na to video nad tim 0-260 jak tam jede prej 290km/h je tomozny znate ty lidi ??? No jestli chceš vědět o tom videu něco víc, tak si přečti komenty pod tim videem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 No jestli chceš vědět o tom videu něco víc, tak si přečti komenty pod tim videem No to sem cetl takze to ej pravda jo co to je za octu naky info dalsi....kdo to stavel....mooc mne to zajima.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Bo je to tahle octávka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.