kijos Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 kluci, koupil jsem O1 r.v. 2000 66kw AGR TDi, mělo špatnou váhu vzduchu a sériové pneu 195/65 R15 zimáky, šlo s tím jezdit za 4-4,5l, nechal jsem vyměnit váhu je to nějaký podrobek asi starline stála 2tis., plus jsem na ni dal 16stky elektrony s 205/55 pneu Bridgestone a spotřeba když jedu jako s hnojem vylezla na 5,5 -6l může to být váhou? Nemáte někdo skušenost jakou váhu koupit nebude nejlepší tam dát origo? dííííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 kluci, koupil jsem O1 r.v. 2000 66kw AGR TDi, mělo špatnou váhu vzduchu a sériové pneu 195/65 R15 zimáky, šlo s tím jezdit za 4-4,5l, nechal jsem vyměnit váhu je to nějaký podrobek asi starline stála 2tis., plus jsem na ni dal 16stky elektrony s 205/55 pneu Bridgestone a spotřeba když jedu jako s hnojem vylezla na 5,5 -6l může to být váhou? Nemáte někdo skušenost jakou váhu koupit nebude nejlepší tam dát origo? dííííkyDiagnotiku, nalogovat a popripade vymenit vahu za Bosch ale pocitej ze vetsi kola je vetsi spotreba. Jedine tam udelej chip a mohla by jit dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Tak tam zkus dát zpět tu původní váhu, tedy jestli jí ještě máš, ale váha starline nemá podle mě na autě co dělat, to je jako váha která nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 kluci, koupil jsem O1 r.v. 2000 66kw AGR TDi, mělo špatnou váhu vzduchu a sériové pneu 195/65 R15 zimáky, šlo s tím jezdit za 4-4,5l, nechal jsem vyměnit váhu je to nějaký podrobek asi starline stála 2tis., plus jsem na ni dal 16stky elektrony s 205/55 pneu Bridgestone a spotřeba když jedu jako s hnojem vylezla na 5,5 -6l může to být váhou? Nemáte někdo skušenost jakou váhu koupit nebude nejlepší tam dát origo? dííííky Bych to možná viděl na ty kola,čím větší a širší.tím větší odpor = více paliva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Bych to možná viděl na ty kola,čím větší a širší.tím větší odpor = více paliva Já bych se spíše klonil k té váze, přechod ze 195/65 r15 na 205/55 r16 podle mne rozhodně nemůže udělat rozdíl 1,5l/100km. Jak píše KaJe, pokud můžeš, zkus zpět tu původní váhu (jaký byl vůbec důvod výměny?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Taky jsme mohl mít váhu starline apod... to je z Kelly ze ? nakonec jsem za 2470,- sehnal Pierburga, borec mi to nalogoval před i po a je po problému ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Taky jsme mohl mít váhu starline apod... to je z Kelly ze ? nakonec jsem za 2470,- sehnal Pierburga, borec mi to nalogoval před i po a je po problému ... Jenom doplním, ten borec je člověk s přezdívkou Huml z fora Dieselpower. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Jenom doplním, ten borec je člověk s přezdívkou Huml z fora Dieselpower. Přesně tak, trošku mu uděláme reklamu, vřele doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kijos Vloženo 30. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Přesně tak, trošku mu uděláme reklamu, vřele doporučuji tak jsem skusil dát zpět 195/65 a spotřeba šla dolů,ale váha půjde asi taky ale někam jinam lituju že jsem si nepřiplatil, dám tam asi bosch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 tak jsem skusil dát zpět 195/65 a spotřeba šla dolů,ale váha půjde asi taky ale někam jinam lituju že jsem si nepřiplatil, dám tam asi bosch.Odkdu jsi ? tu starou jim omlať o hlavu !!!! sežen si tu nesmrtelnou Pierburg !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.