Přejít na obsah

nová váha+ pneu R16 205/55= 1l nafty navíc?

kijos

Doporučené příspěvky

kluci, koupil jsem O1 r.v. 2000 66kw AGR TDi, mělo špatnou váhu vzduchu a sériové pneu 195/65 R15 zimáky, šlo s tím jezdit za 4-4,5l, nechal jsem vyměnit váhu je to nějaký podrobek asi starline stála 2tis., plus jsem na ni dal 16stky elektrony s 205/55 pneu Bridgestone a spotřeba když jedu jako s hnojem vylezla na 5,5 -6l může to být váhou? Nemáte někdo skušenost jakou váhu koupit nebude nejlepší tam dát origo? dííííky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kluci, koupil jsem O1 r.v. 2000 66kw AGR TDi, mělo špatnou váhu vzduchu a sériové pneu 195/65 R15 zimáky, šlo s tím jezdit za 4-4,5l, nechal jsem vyměnit váhu je to nějaký podrobek asi starline stála 2tis., plus jsem na ni dal 16stky elektrony s 205/55 pneu Bridgestone a spotřeba když jedu jako s hnojem vylezla na 5,5 -6l může to být váhou? Nemáte někdo skušenost jakou váhu koupit nebude nejlepší tam dát origo? dííííky
Diagnotiku, nalogovat a popripade vymenit vahu za Bosch ale pocitej ze vetsi kola je vetsi spotreba. Jedine tam udelej chip a mohla by jit dolu. ;)
Odkaz ke komentáři

Bych to možná viděl na ty kola,čím větší a širší.tím větší odpor = více paliva -_-

Odkaz ke komentáři

Bych to možná viděl na ty kola,čím větší a širší.tím větší odpor = více paliva -_-

Já bych se spíše klonil k té váze, přechod ze 195/65 r15 na 205/55 r16 podle mne rozhodně nemůže udělat rozdíl 1,5l/100km.

Jak píše KaJe, pokud můžeš, zkus zpět tu původní váhu (jaký byl vůbec důvod výměny?)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...