Vinca Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 (editace) pouziva te nekdo pro mail outlook express? V posledni dobre vubec nemuzu odeslat mail z outlooku na seznam( xxxxx@seznam.cz ) zajimave, ze na ostatni poskytovale (xxxxx@quick, cetrum atd. ) to jde. nevite cim to? Dozvedel jsem se, ze seznam.cz odmita me maily - nevim proc, jaky duvud - ma nekdo stejny problemy? Editováno: 27. Březen 2008, autor: Vinca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 pouziva te nekdo pro mail outlook express? V posledni dobre vubec nemuzu odeslat mail z outlooku na seznam( xxxxx@seznam.cz ) zajimave, ze na ostatni poskytovale (xxxxx@quick, cetrum atd. ) to jde. nevite cim to? Dozvedel jsem se, ze seznam.cz odmita me maily - nevim proc, jaky duvud - ma nekdo stejny problemy? Já mám tenhle problém už asi rok a taky nevím co s tím. V outlooku mám nastavený všechny ty serepetičky abych mohl používat schránku ze seznamu.cz, ale poštu pouze stáhnu. Odeslat nemůžu ani prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 27. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Já mám tenhle problém už asi rok a taky nevím co s tím. V outlooku mám nastavený všechny ty serepetičky abych mohl používat schránku ze seznamu.cz, ale poštu pouze stáhnu. Odeslat nemůžu ani prd protoze ty musis zaskrtnut jedno policko na uctu. jinak me to fungovalo, ale posledni dva tydny nemuzu odeslat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 pouziva te nekdo pro mail outlook express? V posledni dobre vubec nemuzu odeslat mail z outlooku na seznam( xxxxx@seznam.cz ) zajimave, ze na ostatni poskytovale (xxxxx@quick, cetrum atd. ) to jde. nevite cim to? Dozvedel jsem se, ze seznam.cz odmita me maily - nevim proc, jaky duvud - ma nekdo stejny problemy? Já mám velkej Outlook a jsem na seznamu a nemám problém, budeš mít problém v" servr pro odchozí poštu" je to někde v nastavení účtu ale 100% jsem si nejsem jist. Zkus tam kouknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 (editace) Jinak v emailovce máš návod jak to správně nastavit. Editováno: 27. Březen 2008, autor: prtko5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 (editace) Server pro odchozi postu musis mit smtp.seznam.cz Me to funguje bez problemu Ucty-posta-vlastnosti-servery Editováno: 27. Březen 2008, autor: oct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 ze stránek seznamu, teda e-mailu si stáhni konfigurační soubor na plochu, pak už jen dvojklik a potvrdit přidání hodnoty do registrů a mělo by být vše funkční. Jinak ten soubor si stáhneš po přihlášení na svůj účet na adrese: email.seznam.cz. najedeš na záložku nastavení, pak na odkaz pokročilé nastavení a pak POP 3 přístup a nakonec si stáhneš konfigurační soubor Automatické nastavení MS Outlook Express. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 No popravde receno todle nemusite resit, nastavte si smtp vaseho providera a mate vyreseno. Jinak pokud byste trvali na seznamu, zkontrolujte nastaveni smtp autorizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 V Outlok expres : nástroje-úcty-posta-vlastnosti-servery příchozí: pop3.seznam.cz odchozí: tvůj poskytovatel internetu, server pro odchozí poštu máš na smlouvě od svého poskytovatele nebo ti ho musí říci např. nůj poskytovatel je tady u mě simelon.net, server SMTP mám tedy nastavený jak mi řekli na mail.simelon.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 27. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 (editace) V Outlok expres : nástroje-úcty-posta-vlastnosti-serverypříchozí: pop3.seznam.cz odchozí: tvůj poskytovatel internetu, server pro odchozí poštu máš na smlouvě od svého poskytovatele nebo ti ho musí říci např. nůj poskytovatel je tady u mě simelon.net, server SMTP mám tedy nastavený jak mi řekli na mail.simelon.net kluciii, to vim, ja mam poskytovatele slovacko free net a ja mam smtp.sfn....jenze postu odesilam, ale nejde to jen na seznamovske maily. to je to. vsecko me fungovalo, ale pred 14 dny proste nemuzu odeslat postu na seznamovske maily. a pise to tuto chybu: This is the mail system at host vysavac.sitkom.cz. I'm sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients. It's attached below. For further assistance, please send mail to postmaster. If you do so, please include this problem report. You can delete your own text from the attached returned message. The mail system <varos@seznam.cz>: host mx1.seznam.cz[77.75.72.42] said: 550 Sender Policy Framework of `quick.cz' domain denied your IP address. (in reply to MAIL FROM command) no a dozvedel jsem se, ze mi seznam nechce prijimat postu, ale nevim proc. chci jim tam poslat mail, ale nedoruci se na jejich info, protoze me ho SEZNAM neprijme, dobry Editováno: 27. Březen 2008, autor: Vinca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 http://www.zive.cz/Poradna/default.aspx?co...question=378844 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 když jim chceš poslat mejl tak proč to neuděláš bez outloku přímo z webového rozhraní ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 když jim chceš poslat mejl tak proč to neuděláš bez outloku přímo z webového rozhraní ??? Treba nejakej uzivatelskej komfort ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 27. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Treba nejakej uzivatelskej komfort ... michale dik, to je ono, jsou to bez tak curá*i, nevim, proc to blokuji. jo, presne tak, jedna se o ten komfort a taky o to, ze tam si s temi zpravy muzu carovat jak chci, zpravy od banky si ukladat apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 michale dik, to je ono, jsou to bez tak curá*i, nevim, proc to blokuji. jo, presne tak, jedna se o ten komfort a taky o to, ze tam si s temi zpravy muzu carovat jak chci, zpravy od banky si ukladat apod. Tak ja to vidim z pohledu toho spravce a celkem chapu ze to blokuji. Pokud Ti treba od jednoho poskytovatele z jeho smtp serveru chodi na ten tvuj statisice spamu denne a oni s tim nic nedelaj tak ho proste das na blacklist a mas problem vyresenej. Bohuzel SPAM je tim problemem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 27. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Tak ja to vidim z pohledu toho spravce a celkem chapu ze to blokuji. Pokud Ti treba od jednoho poskytovatele z jeho smtp serveru chodi na ten tvuj statisice spamu denne a oni s tim nic nedelaj tak ho proste das na blacklist a mas problem vyresenej. Bohuzel SPAM je tim problemem. to je ten posahanej quick, ted uz O2, vubec s tim nic nedelaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 kluciii, to vim, ja mam poskytovatele slovacko free net a ja mam smtp.sfn....jenze postu odesilam, ale nejde to jen na seznamovske maily. to je to. vsecko me fungovalo, ale pred 14 dny proste nemuzu odeslat postu na seznamovske maily. a pise to tuto chybu: Seznam dal tvého internetového providera na black list. To je vše. Je na "slovácku" aby si to se seznamem vyříkali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 8. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Seznam dal tvého internetového providera na black list. To je vše. Je na "slovácku" aby si to se seznamem vyříkali. ja si myslim,ze to neni jen na mem poskytovateli netu slovacko, kdyz to nefunguje i ostatnim po cele CR, uz to nekdo resil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 jo prechod na neco neblokovanyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 9. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 jo prechod na neco neblokovanyho dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.