draken Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Ne ze by som hulil prvu ligu, ale...mam OII Elegance Combi (1.8 TSi), vsjo zatim OK, ale : zapalovac tam je, ale ked ho zasuniem dovnutra, nikdy nevyskoci, a ked ho (miernym nasilim) dostavam von, nie je vobec rozzeraveny.. Ma OII Elegance Combi tento zpalovac vobec funkcni od vyroby? Alebo je to nejak extra za priplatok...To sa mi nezda, pretoze ten zapalovac vyzera uplne pouzitelne, akurat nefunguje ) Tak neviem, ci mam taku prkotinu riesit, ale sere ma, ked dam za auto 800k SKK a nefunguje vsetko ako ma...I ked, jak tu citam o problemoch inych ludi, asi su horsie veci.... Diky za odpvoede (specialne kvoli tomu do servisu nepojdem, ale ked uz tam budem, tak nech to riesia...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 (editace) samozrejme že je fonkčný z výroby, načo by ho tam inak dávali A máš tam šťavu? ide ti napr nabíjačka na mobil abo tak? ak nie tak by som hľadal po poistkách hlavne Editováno: 27. Březen 2008, autor: 62454 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
draken Vloženo 27. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 samozrejme že je fonkčný z výroby, načo by ho tam inak dávali A máš tam šťavu? ide ti napr nabíjačka na mobil abo tak? ak nie tak by som hľadal po poistkách hlavne Diky za odpoved. Stavu neviem, zistim. Mi prislo divne, ze sa to da zacvaknut, ale za boha to nevyoci von a aj ked to vypacim, tak je to studene jak psi cumak....Takze je to asi najskor pok****ne...Uvidim, co servis, idem montovat tazne, tak im to poviem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Diky za odpoved. Stavu neviem, zistim. Mi prislo divne, ze sa to da zacvaknut, ale za boha to nevyoci von a aj ked to vypacim, tak je to studene jak psi cumak....Takze je to asi najskor pok****ne...Uvidim, co servis, idem montovat tazne, tak im to poviem... Nešpekuluj nad tím, auto máš v záruce tak jeď do servisu ať ti to opraví.Je to sice maličkost ale máš pravdu, že když si za auto dal hromadu peněz mělo by vše fungovat.Já ti neporadím, mám nekuřácký paket a tak místo zapalovače mám jen zásuvku 12V.Jinak hodně šťastných kilometrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Diky za odpoved. Stavu neviem, zistim. Mi prislo divne, ze sa to da zacvaknut, ale za boha to nevyoci von a aj ked to vypacim, tak je to studene jak psi cumak....Takze je to asi najskor pok****ne...Uvidim, co servis, idem montovat tazne, tak im to poviem... No zackvakává se mechanicky, což funguje i bez proudu, ale pokud se nenažhaví, těžko vyskočí. Zkusil bych prvně pojistku než pojedeš do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 tat tak, aj mne sa zdá... buď poistka, alebo bude prerušené samotné to teliesko zapaľovača Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jees Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Zapni si dětskou pojistku - stahování zadních oken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Zapni si dětskou pojistku - stahování zadních oken toto funguje iba na O1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivcabalu Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 Ahoj, mam podobny problem, zapalovac nevyskovi ale nabijecka funguje. Diky za odpoved :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 zahřeje se a nevyskočí, nebo se ani nezahřeje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivcabalu Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 Ani nezahreje. Nevim jestli je chyba jrn v tom cudliku, ale nabijecka funguje jen v urcite pozici. Ale funguje. Je to O2 2008, ten zapalovac jako dira vevnitr i cudlik jsou jakoby bile "orezle". Neumim si ani predstavit jak se to da vymenit :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 buď má zapalovač přepálenou spirálu, nebo jsou "ohořelé" kontakty - zkus to vyčistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivcabalu Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 A poradis cim? At to nezkonim jeste vic nez to je :-D diky P.s. az pojedu do prace muzu vyfotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 prostě vem šmirgl a očisti ty středové kontakty - jak na zaplovači tak v zásuvce. Pokud to nepomůže, kup nový zapalovač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivcabalu Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 Myslim ze ten cudlik uz nevylepsim takze jsem objednala novej, ale tu dirku zkusim vystourat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 Vyzerá to dosť zle . Oxidacia . By som to už vymenil komplet. Ani mne nefunguje zapaľovač , ale takto to nevyzerá. Zatiaľ to neriešim . Nefajčím. Mobil nabíja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 on ten zapalovač je na tu díru prevít. Od té doby, co nekouřím, se nestačím divit, jak ta zásuvka pěkně funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 Já měl vložku zapalovače taky zkorodovanou, protože mi tam nateklo pootevřeným střešním oknem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivcabalu Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Ja stresni okno nemam, tak nevim. Ale je to jako kdyby bila "plisen. Dneska bych mela mit novej cudlik tak to zkusim oskrabat a uvidim co to udela, pri nejhorsim budu muset zjistit co ve me je a pokusit se to vymenit :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Radsi si na to skrabani vytahni pojistku zapalovace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivcabalu Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Jo no vidis to by me asi nenapadlo. Diks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 no postřeh je to určitě dobrý, ale která pojistka to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Staci si vzit navod a hned bude jasno. Pokud nekdo navod nema, jde stahnout na oficialnich strankach. Pojistku si samozrejme nepamatuji, takze to sem ani nenapisi. Kazdopadne to ale je jedna z tech vetsich u dveri ridice. Dana pojistka lze take poznat podle piktogramu na stitku u pojistek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 17. Září 2018 Sdílet Vloženo 17. Září 2018 (editace) Dnes som riesil spinac zamykania medzi sedadlami, tak som pozrel na zapalovac. Stacilo prihnut tie dva pliesky v diere , ktore drzia spiralu. A uz to maka . Pozor na skrat , mne pošla poistka. A kedze je tam aj podsvietenie - co som ani nevedel , tak tiez opravené . Výmena žiarovky a očistenie kontaktov. Editováno: 20. Září 2018, autor: mino22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.