vorlajz Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Za obchodníka roku. Ten je tam prodal snad každýmu a vorlík mu je chválil. no my jsme tým! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Za obchodníka roku. Ten je tam prodal snad každýmu a vorlík mu je chválil. Já bych se nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 no my jsme tým! Spíš pěkná banda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 jasně bratře!!! za tu ti moc děkuju... úplně jsem se červenal, když si to vytáhl... dobrá práce!!! Asi takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Já bych se nedal Oni už Tě dostali doma na tom drsným severu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 (editace) nechápu ale co si představuješ pod větou "škoda, že se z toho stává spíš tuning akce než sraz" kdo jezdí na opravdové tuning akce tak sám dobře ví že se to neobejde bez atrakcí (hopsadla, pintball,...) , stánků se vším možným co s autama nemá vůbec nic společného, atd... já vždy tento podnik bral a budu brát jako srazík kde lidé pokecají, pobaví se atd., prostě jen trochu větší než je srázek na parkovišti na CČM tím myslím jen a pouze to, že tam přijede 3/4 lidu v sobotu dopoledne, naleštěj auta a po vyhlášení valej pryč. Nic víc.. prostě pro většinu lidí to není sraz ale tuning soutěž.. připomínám že je mi to jedno, my jsme si užili SUPER akci ! Škoda, že jsem nepoznal víc lidí i z jiných sekcí.. O1 atd.. Jinak teda jsem rád, že jsem poznal Bobika.. sice nevim kderej nick to je ale to nevadí byl to ten malej brejlatej holohlavej :-) Editováno: 25. Květen 2008, autor: superfatty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Ono sou lidi co kdyz tam je hromada lidi tak dou a seznamujou se a pak sou lidi co sou zalezli ve svem koutku a pak rikaj, ze se s nikym neznaj a nepotkavaj atp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Ono sou lidi co kdyz tam je hromada lidi tak dou a seznamujou se a pak sou lidi co sou zalezli ve svem koutku a pak rikaj, ze se s nikym neznaj a nepotkavaj atp. to já fakt ale nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 (editace) Ja ted treba nemyslel konkretne Tebe Edit : Dokonce to nebylo vyrcenou mnou, jen nekoho cituju a ztotoznuju se s tim Editováno: 25. Květen 2008, autor: MichalF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 No tak nebuď hned tak sprostej, i když chápu proč se to v Tobě vaří.. až na to jídlo, je sraz dobře organizovanej. vlastně jídlo a organizace k sobě nepatří.. ad jídlo: takže kdo to tam zná, tak si jídlo vezme s sebou včetně grilu.. Jídlo neřeším, měli jsme svoje s sebou, ale prostě se mi některé věci na tom kempu nelíbí. Ale nikde jsem nevyčítal nic organizátorům a když mi to bude vadit moc, příště spím třeba za plotem nechápu ale co si představuješ pod větou "škoda, že se z toho stává spíš tuning akce než sraz" Já chápu, taky jsem si toho všiml, letos bylo o dost míň "normálních" aut a nepřijde mi, že by to bylo tím, že by se škodahome stávalo víc tuningovým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 tím myslím jen a pouze to, že tam přijede 3/4 lidu v sobotu dopoledne, naleštěj auta a po vyhlášení valej pryč. Nic víc.. prostě pro většinu lidí to není sraz ale tuning soutěž.. připomínám že je mi to jedno, my jsme si užili SUPER akci ! Škoda, že jsem nepoznal víc lidí i z jiných sekcí.. O1 atd.. Jinak teda jsem rád, že jsem poznal Bobika.. sice nevim kderej nick to je ale to nevadí byl to ten malej brejlatej holohlavej :-) Dobře to říkal bruder: za bránou udělat hrb a který auto to nepřejede, tak tam nepatří Jinak Bobík má nick Bobík :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 to Michal: tak promiň a příště přijď na pivo.. zvládnout 50 litrů v deseti lidech je hrozná práce. to Mischicka: i ty brute? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Co i já ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 superfatty : No ja ridil, takze sem stejne pil nealko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 (editace) Me osobne to zklamalo. Ale jsem rad ze jsem zase videl Martypa, Jastera a poznal Martina RS, Vittoria, Pticu, MichalaF. A samozrejme pokec s kamarady z OII. Ale musim souhlasit s par lidma ze se z toho stala prehlidka nabliskanych tuningovych aut. Na sraz jsem prijel v patek odpoledne, takze jsem v sobotu pozoroval prijezt ostatnich lidi jak celej den lesti auta, dojdou si pro cenu a okamzite mizi pryc!! Byl to jednodenni sraz. Editováno: 25. Květen 2008, autor: Doli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 superfatty : No ja ridil, takze sem stejne pil nealko no ty si tam přijel v sobotu ráno, zasoutěžil sis a pak si zase odjel? jak říkám... sraz to byl dobrý... kdo chtěl tak tunil, kdo chtěl tak pařil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 já myslím, že si tam každej najde to svoje... sraz splnil svůj účel... a o tom to je! btw. jo všichni, co si fotili Otesánka pošlete prosím tzv. "blesknééé" na můj účet... je to 30,- Kč za snímek... jako v lékárně za recept, aby se to nepletlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Vorlajz : To asi tezko, za 1. sem se do souteze nehlasil a za 2. nejsem clenem klubu, tudiz dost tezko bych tam prijel soutezit. Muj duvod prijet byl jasnej, pokecat si s lidma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Vorlajz : To asi tezko, za 1. sem se do souteze nehlasil a za 2. nejsem clenem klubu, tudiz dost tezko bych tam prijel soutezit. Muj duvod prijet byl jasnej, pokecat si s lidma. Michale, jediné co tě omlouvá je to, že mě vůbec neznáš! Dělám si samozřejmě srandu... ale už nebudu, páč vidím, že to nechápeš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Oki Ja zas poznal spoustu novejch lidi takze u me spokojenost, jen sem idiot na jmena, takze priste stejne zas nebudu vedet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Oki Ja zas poznal spoustu novejch lidi takze u me spokojenost, jen sem idiot na jmena, takze priste stejne zas nebudu vedet tak příště koukej přijít nebo si Tě s Vorlajzem najdeme a opijeme !! ty nečlene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 No bylo to fajne, počasí taky vyšlo, Škoda, že takovejhle sraz nejni 2x do roka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Jídlo neřeším, měli jsme svoje s sebou, ale prostě se mi některé věci na tom kempu nelíbí. Ale nikde jsem nevyčítal nic organizátorům a když mi to bude vadit moc, příště spím třeba za plotem A že teď jste to měli k plotu daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Neco ze me, to co tu je jiz 5 x sem cpat nebudu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 A že teď jste to měli k plotu daleko Chatka byla uprostřed kempu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky