Přejít na obsah

6.sraz SKODAHOME.cz

vittorio

Doporučené příspěvky

nechápu ale co si představuješ pod větou "škoda, že se z toho stává spíš tuning akce než sraz"

kdo jezdí na opravdové tuning akce tak sám dobře ví že se to neobejde bez atrakcí (hopsadla, pintball,...) , stánků se vším možným co s autama nemá vůbec nic společného, atd...

já vždy tento podnik bral a budu brát jako srazík kde lidé pokecají, pobaví se atd., prostě jen trochu větší než je srázek na parkovišti na CČM

tím myslím jen a pouze to, že tam přijede 3/4 lidu v sobotu dopoledne, naleštěj auta a po vyhlášení valej pryč. Nic víc.. prostě pro většinu lidí to není sraz ale tuning soutěž..

připomínám že je mi to jedno, my jsme si užili SUPER akci !

Škoda, že jsem nepoznal víc lidí i z jiných sekcí.. O1 atd..

Jinak teda jsem rád, že jsem poznal Bobika.. sice nevim kderej nick to je ale to nevadí :D byl to ten malej brejlatej holohlavej :-)

Editováno: , autor: superfatty
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak nebuď hned tak sprostej, i když chápu proč se to v Tobě vaří.. :palec2:

až na to jídlo, je sraz dobře organizovanej. vlastně jídlo a organizace k sobě nepatří..

ad jídlo: takže kdo to tam zná, tak si jídlo vezme s sebou včetně grilu..

Jídlo neřeším, měli jsme svoje s sebou, ale prostě se mi některé věci na tom kempu nelíbí. Ale nikde jsem nevyčítal nic organizátorům a když mi to bude vadit moc, příště spím třeba za plotem :p

nechápu ale co si představuješ pod větou "škoda, že se z toho stává spíš tuning akce než sraz"

Já chápu, taky jsem si toho všiml, letos bylo o dost míň "normálních" aut a nepřijde mi, že by to bylo tím, že by se škodahome stávalo víc tuningovým.

Odkaz ke komentáři

tím myslím jen a pouze to, že tam přijede 3/4 lidu v sobotu dopoledne, naleštěj auta a po vyhlášení valej pryč. Nic víc.. prostě pro většinu lidí to není sraz ale tuning soutěž..

připomínám že je mi to jedno, my jsme si užili SUPER akci !

Škoda, že jsem nepoznal víc lidí i z jiných sekcí.. O1 atd..

Jinak teda jsem rád, že jsem poznal Bobika.. sice nevim kderej nick to je ale to nevadí :D byl to ten malej brejlatej holohlavej :-)

Dobře to říkal bruder: za bránou udělat hrb a který auto to nepřejede, tak tam nepatří :smich:

Jinak Bobík má nick Bobík :-)

Odkaz ke komentáři

Me osobne to zklamalo. Ale jsem rad ze jsem zase videl Martypa, Jastera a poznal Martina RS, Vittoria, Pticu, MichalaF.

A samozrejme pokec s kamarady z OII.

Ale musim souhlasit s par lidma ze se z toho stala prehlidka nabliskanych tuningovych aut. Na sraz jsem prijel v patek odpoledne, takze jsem v sobotu pozoroval prijezt ostatnich lidi jak celej den lesti auta, dojdou si pro cenu a okamzite mizi pryc!! Byl to jednodenni sraz.

Editováno: , autor: Doli
Odkaz ke komentáři

já myslím, že si tam každej najde to svoje... :) sraz splnil svůj účel... a o tom to je! ;)

btw. jo všichni, co si fotili Otesánka pošlete prosím tzv. "blesknééé" na můj účet... je to 30,- Kč za snímek... jako v lékárně za recept, aby se to nepletlo! :kol-98::smich:

Odkaz ke komentáři

Vorlajz : To asi tezko, za 1. sem se do souteze nehlasil a za 2. nejsem clenem klubu, tudiz dost tezko bych tam prijel soutezit. Muj duvod prijet byl jasnej, pokecat si s lidma.

Michale, jediné co tě omlouvá je to, že mě vůbec neznáš! :D Dělám si samozřejmě srandu... ;) ale už nebudu, páč vidím, že to nechápeš! ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...