Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ale já nic takového ani nenaznačil... :p

v pohodě, já se hrozně moc těším, protože loni jsem byl HROZNĚ zklamanej, páč jsem nikoho neznal ale teď už tam pojedeme jako parta, takže to bude MELA..

ale auto mejt nebudu lol

Vloženo

byl bych moc rád, kdyby mi to letos už konečně vyšlo a mohl se přijet podívat, ale jelikož znám osobně vlastně jen Bobajze a ten na to kašle a nikoho jinyho osobně ne, tak to vidim tak na pár hodin a pak alou zpět dom

Vloženo

nechapu vasi asocializaci :)

tak zvednu zadek a du se bavit s jinejma a nestojim jak vokurka ne?myslite ze my sme se driv znali?to je proste tim ze kdyz uz ste tady na foru dyl uz vas lidi vnimaj a muzou se s vamas hned bavit, pokud ne tak to holt chvili trva, kor kdyz nekdo z nas se zna pet let a vic ;) a taky nejezdeni na klubovy akce jako sou besidky jsou body minus, proste parkrat pojedete a pak vas to chytne a budete jezdit pravidelne nebo ne, proc nas na besidku vzdycky ma jet sto a pak nas prijde pravidelnych 30 plus pra novacku ktery vetsinou zustanou, protoze nesedeli v rohu...?

nikdo vas nebude vodit za rucicku, tak prijdu reknu a je to ;) samozrejme kdo prijde za mnou rad s nim promluvim, ale ne ze se budete vsiichni slejzet ke me, mam vas na starost pet set :)

Vloženo
...samozrejme kdo prijde za mnou rad s nim promluvim, ale ne ze se budete vsiichni slejzet ke me, mam vas na starost pet set :)

Tak já pujdu za Zuzkou, ta mě třeba za ruku vodit bude :p

Vloženo
Taky bych se konečně rád přijel podívat, aspoň na jeden den. :)

Pokud pojedeš v sobotu mužu

se někde po cestě připojit,třeba nás ze západu pojede tentokrát víc.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...