petrator Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Cus chlapi taky bych rad prijel jsem tu chvili tak bych vas rad poznal a pokecal o karach a tak o vsem ,doufam ze to jde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Kuli tomu to je nebo se snad pletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 předsedo, nevím jestli ti udělám rádost, ale mám zamluvenou chatičku přesně mezi mischiskovo chatičkama! kecáš woe, máme pokoj s Dolim a jeho Luckou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Taky možná přijedu Ještě jsem nebyl tak jsem zvědavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojinrajen Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Taky se možná ukážu, teda jen když bude pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrator Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Dobra dobra ja jen nevedel jestli je potreba nejaka prihlaska nebo tak neco asi se ptam jako blbec ale jsem tu novacek,tak priste uz se ptat nebudu -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 kecáš woe, máme pokoj s Dolim a jeho Luckou Wau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Wau ale to nemělo žádný sexuelní podtext.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 ale to nemělo žádný sexuelní podtext.. Ale já nic takového ani nenaznačil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Ale já nic takového ani nenaznačil... v pohodě, já se hrozně moc těším, protože loni jsem byl HROZNĚ zklamanej, páč jsem nikoho neznal ale teď už tam pojedeme jako parta, takže to bude MELA.. ale auto mejt nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 My kdybychom tam nebyli jako banda, tak bych byl taky zklamanej a za 2 hodiny bych nevěděl co tam dělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 byl bych moc rád, kdyby mi to letos už konečně vyšlo a mohl se přijet podívat, ale jelikož znám osobně vlastně jen Bobajze a ten na to kašle a nikoho jinyho osobně ne, tak to vidim tak na pár hodin a pak alou zpět dom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 My kdybychom tam nebyli jako banda, tak bych byl taky zklamanej a za 2 hodiny bych nevěděl co tam dělat... taky to tak dopadlo.. jeli jsme za hodinu a půl domu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 JJ, ale teď znáš mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 pokud bude pěkný počasí, vytáhneme "kuny" trochu provětrat před Doksy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 nechapu vasi asocializaci tak zvednu zadek a du se bavit s jinejma a nestojim jak vokurka ne?myslite ze my sme se driv znali?to je proste tim ze kdyz uz ste tady na foru dyl uz vas lidi vnimaj a muzou se s vamas hned bavit, pokud ne tak to holt chvili trva, kor kdyz nekdo z nas se zna pet let a vic a taky nejezdeni na klubovy akce jako sou besidky jsou body minus, proste parkrat pojedete a pak vas to chytne a budete jezdit pravidelne nebo ne, proc nas na besidku vzdycky ma jet sto a pak nas prijde pravidelnych 30 plus pra novacku ktery vetsinou zustanou, protoze nesedeli v rohu...? nikdo vas nebude vodit za rucicku, tak prijdu reknu a je to samozrejme kdo prijde za mnou rad s nim promluvim, ale ne ze se budete vsiichni slejzet ke me, mam vas na starost pet set Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 taky to tak dopadlo.. jeli jsme za hodinu a půl domu.. Ze bysme se konecne poznali osobne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 já taky nikoho neznám Kamarád tam byl loni a vychvaloval si pohodový sraz, tak to snad vyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 já taky nikoho neznám Kamarád tam byl loni a vychvaloval si pohodový sraz, tak to snad vyjde Ja taky ne.. max 6 lidi z fora a doufam ze poznam vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 ...samozrejme kdo prijde za mnou rad s nim promluvim, ale ne ze se budete vsiichni slejzet ke me, mam vas na starost pet set Tak já pujdu za Zuzkou, ta mě třeba za ruku vodit bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Tak já pujdu za Zuzkou, ta mě třeba za ruku vodit bude A bude i foto v jiném tématu ó veLiLiLiký vezíre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Už v jednom je ty provokatére Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Už v jednom je ty provokatére Špatně koukali moje očička nebo jsem měl za zády stíhací letku která nemusí vidět všechno !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Taky bych se konečně rád přijel podívat, aspoň na jeden den. Pokud pojedeš v sobotu mužu se někde po cestě připojit,třeba nás ze západu pojede tentokrát víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Taky nejedu, nebylo by komu odpojit baterku... Klidně přijeď já obětuju svou baterku a mužeš odpojovat celej víkend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky