destinqo Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Zdravim. Pred rokom sme kupili jazdenu fabiu combi 1.2 47kw. A asi po pol roku zacali problemy. Najprv sa mi rozsypal homokineticky klb (tak povedali v servise). Potom zacalo v motore nechutne klepat, zistilo sa ze prevodovka mala odtrnuty uchyt jeden (ale olej neunikal). Teraz po tyzdny ked auto konecne fungovalo (nic neklepalo) zacal novy zvuk (ked stlacim spojku prestane, inac ako keby nejake zelezne tycky o seba buchali). bolo mi povedane ze o5 prevodovka a ze treba vymenit loziska v prevodovke (6 kusov a ze jedno stoji 2500sk). Viete mi prosim poradit, ci je mozne ze tolko stoji lozisko, a ci nieje lepsie kupit niekde prevodovku (z komisu). Pripadne kde kupit, lebov servise mi tvrdia ze prevodovku nevedia zohnat. Som z Kosic. Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 (editace) to ma kolko nabehane to auto a ako je stare ? jasne prevodovku radsej niekde zohnat (vrakac ) a dat ju prehodit pozrel by som loziska co stoja ale 2500 sa mi zda dost (vela) ved nie su nejake velke. pozrem v etke. p.s.: napis typ prevodovky (kod) a pozret to v etke. Editováno: 28. Březen 2008, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
destinqo Vloženo 29. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 (editace) No auto ma cca. 50k Km. Problem je ze vraj predosli majitel rozbil disk , ked narazil do obrubnika a u mna sa to prejavilo ked sa to zacalo rozpadat. No prevodovku mi povedali v servise ze hladali podla VIN kodu. vdaka Editováno: 30. Březen 2008, autor: destinqo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Pozeral som to v etke najdrahšie ložisko som našiel za 1870sk väčšína tak cca 500sk. Záleží ktorú prevodovku máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
destinqo Vloženo 29. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Tak to z toho asi nic nebude, viete niekto ponuknut prevodovku na fabiu combi 1.2 47kw? pripadne odkaz na niekoho kto by vedel pomoct (idealne vychodoslovensky kraj) dakujem pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.