johnnyc Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Zdravim všechny, poslední dobou při rozjiždění, ale občas i při jízdě se zatočenejma kolama se mi od levého předního kola ozývá klepání - čím rychleji jedu, tak je klepání rychlejší. Nevíte někdo, co by to mohlo být? Děje se to jenom při zatáčení - při rozjezdu s rovnejma kolama se klepání nekoná..... Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Zdravim všechny, poslední dobou při rozjiždění, ale občas i při jízdě se zatočenejma kolama se mi od levého předního kola ozývá klepání - čím rychleji jedu, tak je klepání rychlejší. Nevíte někdo, co by to mohlo být? Děje se to jenom při zatáčení - při rozjezdu s rovnejma kolama se klepání nekoná..... Díky moc Homokinematicky klb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bawor Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Homokinematicky klb Přesně tak dělá to kloub. Mám nový za 700kč kdyby jsi scháněl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Mel jsem presne ten samy problem a taky mohu potvrdit homokineticky kloub. Jinak za 700,- to asi nebude orig, ze? Ja kupoval orig. nejak kolem 1500-2000 myslim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bawor Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Mel jsem presne ten samy problem a taky mohu potvrdit homokineticky kloub. Jinak za 700,- to asi nebude orig, ze? Ja kupoval orig. nejak kolem 1500-2000 myslim... Kvalita srovnátelná z originálem nechápu lidi který dávaj tisice za dily který maj výrobní náklady pár korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnnyc Vloženo 30. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Homokinematicky klb Dík moc - sem věděl, že mi poradíte. Ještě mám doplňující otázku, jak moc nebezpečný je s tim jezdit? Resp. do opravy se dostanu příští týden..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Kvalita srovnátelná z originálem nechápu lidi který dávaj tisice za dily který maj výrobní náklady pár korun tak napis co je to za znacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 jj kineticky kloub,mel jsem ted to same,protoze jsem dostal pri nehode kopanec do kola!No origo stoji 3125kc,takze za 700 je to nadherna cena!Bo mam kurva origo prave za tu prvni cenu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bawor Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 tak napis co je to za znacku značka je Wika prodává je i ACI klidně dam i záruku nejsou snima problémy to bych je tu nenabízel0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Nazdar hoši, neviem ci mam zakladat zbytocne novu temu, ale mne zacalo pred par mesiacmi klepat nieco v pravom prednom kolesi. Uz ma to zacina stvat, ale stale neviem na to prist co to je. Klepe to skoro stale, ked prejdem hoci jaku nerovnost na ceste.... je to ako ked hodite zemiak do kýbla..... co to moze byt? Vsetko vyzera byt ok! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 značka je Wika prodává je i ACI klidně dam i záruku nejsou snima problémy to bych je tu nenabízel0 ze je prodava ACI neznamena ze je to kvalita,ja mam zkusenosti(stejne jak muj servisak) ze pokud to neni origo nebo spidan,tak nedrzi ty klouby vic jak 20tis.km zalezi jak jezdis kdezto treba u spidanu neni 100tis.problem,znacku wika neznam ale kdyz rikas ze je dobra tak asi je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.