Publikováno Březen 30, 200817 r Zdary pánové, dneska jsem během jízdy chtěl přeřídit hodiny(při jízdě) a je denní počítadlo tak mi tam naskočilo 0000 a ta první nula blikala a při otočení se přidávala čísla.. Co to znamená? je na to někde návod co se stím dá dělat.. jde o to že když tam bylo 4000 tak jsem vypnul motor a znova nastartoval a už to tam nenaběhlo a znova jsem to nevyvolával.. ví to někdo? díkes
Březen 31, 200817 r o jaký rok se jedná, pokud cca do roku 04, tak jde o nouzové zadání pinu imma do panelu přístrojů, pak jde auto nastartovat i klíčem bez imma na dobu 45min nebo do dalšího startu
Duben 1, 200817 r o jaký rok se jedná, pokud cca do roku 04, tak jde o nouzové zadání pinu imma do panelu přístrojů, pak jde auto nastartovat i klíčem bez imma na dobu 45min nebo do dalšího startu moc hezký
Duben 1, 200817 r Co presne si udelal?Protoze staci jen tocit doleva nebo doprava a hodiny se nastavuji.Ty nuly nechapu.
Duben 1, 200817 r A na ktere strane ti naskocinly ty nuly?Napravo u celkovych kilometru nebo nalevo na palubnim pocitaci?
Duben 1, 200817 r já sám tu šílenou kombinaci na vyvolání této fce neumím, ale je to popsané v návodu k autu. Co jsem teď koukal podrobněji, tak to podporují fábky jen někam mezi MR 01 a 02, oktávky všechny předfaceliftem.
Duben 2, 200817 r já sám tu šílenou kombinaci na vyvolání této fce neumím, ale je to popsané v návodu k autu.Co jsem teď koukal podrobněji, tak to podporují fábky jen někam mezi MR 01 a 02, oktávky všechny předfaceliftem. učit se, učit se .... a pořád dokola , pane Rolbar jsem o nějaký kousíček chytřejší
Duben 2, 200817 r Co presne si udelal?Protoze staci jen tocit doleva nebo doprava a hodiny se nastavuji.Ty nuly nechapu. On to urcite aj potlacil a potom tocil a preto tam nabehli nuly.
Duben 2, 200817 r Chlape at delam co delam,takovou funkci tam ne a ne dostat.Mas misto auta asi letadlo.
Duben 2, 200817 r Chlape at delam co delam,takovou funkci tam ne a ne dostat.Mas misto auta asi letadlo. jaký máš MR?
Duben 2, 200817 r Zdary pánové, dneska jsem během jízdy chtěl přeřídit hodiny(při jízdě) a je denní počítadlo tak mi tam naskočilo 0000 a ta první nula blikala a při otočení se přidávala čísla.. Co to znamená? je na to někde návod co se stím dá dělat.. jde o to že když tam bylo 4000 tak jsem vypnul motor a znova nastartoval a už to tam nenaběhlo a znova jsem to nevyvolával.. ví to někdo? díkes Hergot chlape jak si můžeš za jízdy dovolit štelovat hodiny?
Duben 2, 200817 r Návod: Ovládací knoflík hodin otočte doprava a zároveň stiskněte ovládací tlačítko počitadla kilometrů. Asi po 1 vteřině tlačítko uvolněte. Na místě počitadla km se objeví čtyři nuly, z niž první bliká. Tlačítkem počitadl akm namačkejte požadované číslo. Další číslice začne blikat pootočením ovladače hodin doprava, postup navolení ostatních číslic ej shodní jako u předešlého postupu K´d se uloží do paměti pootočením ovládacího knoflíku hodin a současným stisknutím tlačítka počitadla km
Duben 2, 200817 r Autor Dělám to za jízdy páč jsem ten typ co může dělat více věcí najednou. Jo a dělal jsem to za jízdy s nastartovaným motorem..
Duben 2, 200817 r Autor Návod:Ovládací knoflík hodin otočte doprava a zároveň stiskněte ovládací tlačítko počitadla kilometrů. Asi po 1 vteřině tlačítko uvolněte. Na místě počitadla km se objeví čtyři nuly, z niž první bliká. Tlačítkem počitadl akm namačkejte požadované číslo. Další číslice začne blikat pootočením ovladače hodin doprava, postup navolení ostatních číslic ej shodní jako u předešlého postupu K´d se uloží do paměti pootočením ovládacího knoflíku hodin a současným stisknutím tlačítka počitadla km Ale k čemu je to dobrý? To je na ten imobilizer nebo k čemu.. jsem vypnul motor a měl jsem tam 4000 tak nevím co to... bude???
Duben 2, 200817 r Autor Návod:Ovládací knoflík hodin otočte doprava a zároveň stiskněte ovládací tlačítko počitadla kilometrů. Asi po 1 vteřině tlačítko uvolněte. Na místě počitadla km se objeví čtyři nuly, z niž první bliká. Tlačítkem počitadl akm namačkejte požadované číslo. Další číslice začne blikat pootočením ovladače hodin doprava, postup navolení ostatních číslic ej shodní jako u předešlého postupu K´d se uloží do paměti pootočením ovládacího knoflíku hodin a současným stisknutím tlačítka počitadla km Jo a kdes to přesně vyštrachal. V návodu na fábii?
Duben 2, 200817 r Hej a k cemu je to teda dobry? Tak uz to mam.Pokud by se vam pokazil kod imobilizeru v klicku,tak to slouzi k navoleni kodu,aby jste mohli auto nastartovat.Kazdy novy start potrebuje natukani kodu. Jen mam jiny problem.Jsem druhy majitel a ten kod jsem k tomu nedostal.Mel byt na nejakem privesku.Kde ten kod zjistim? Diky.....
Duben 2, 200817 r Autor Tak uz to mam.Pokud by se vam pokazil kod imobilizeru v klicku,tak to slouzi k navoleni kodu,aby jste mohli auto nastartovat.Kazdy novy start potrebuje natukani kodu.Jen mam jiny problem.Jsem druhy majitel a ten kod jsem k tomu nedostal.Mel byt na nejakem privesku.Kde ten kod zjistim? Diky..... Jo tuším, že to seš teda v háji... když ztratíš klíče tak si pěkně v pr..li.. pokud vím tak se ten kod nesmi ztrati.. ale možná mě někdo opraví
Duben 2, 200817 r Jo tuším, že to seš teda v háji... když ztratíš klíče tak si pěkně v pr..li.. pokud vím tak se ten kod nesmi ztrati.. ale možná mě někdo opraví Mi nerikej,ze v servisu si s tim nebudou vedet rady.
Duben 2, 200817 r osobně si o této fci myslím své a už jsem to tu i psal jinde pokud namáte ten štítek ke klíčů, svět se nezboří, jen vám ve škodovce neudělají klíče, což stačí zaběhnout do výrobny v abchoďáku a klíč je
Duben 2, 200817 r Tak nejak se to varesit musi.Kdybych to ztratil vsechno,tak prece musim nejak odjet s autem.Museji mit nejakou zalohu jak to resit.Treba nejaky seznam podle vyrobniho cisla auta.Nebo se pletu?
Duben 3, 200817 r On to urcite aj potlacil a potom tocil a preto tam nabehli nuly. divné je, že to dokázal (pokud je to co píše Rolbar) za jízdy při zapnutém zapalování, když to má sloužit právě k nastartování mimo působení immo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.