Květen 30, 200817 r Taky se přidám, zatím 206.000 km a pořád kotouče originální. Na otcovém passatu 85kW PD 4x4 měněno při 220.000 km.
Květen 31, 200817 r Taky jsem již několikrát přemýšlel nad tím, čím to může být, ale nic mě nenapadlo. Ale vzhledem k tomu, že jak říkáš to mají snad všechny Okty a brzdí to dokonale, tak to asi bude v pořádku. Ale fakt by mě zajímalo, co to způsobuje. Teplem to asi nebude, ty zadní kotouče se tak moc nehřejí. Na druhou stranu oproti předním, jsou docela tenké a malý průměr, tak nějak spekuluju nad tou "zátěží". Nebo že by materiál a zpracování ? Na novejch origo kotoučích, jsem měl uvedeno: Made in Germany (přední), Made in Slovenia / nebo Bosna ? - zkrátka Jugoška (zadní) .... Každopádně jsem nečekal a nakonec je nechal namontovat už nyní.
Červen 4, 200817 r Ja je menil uz ve 140 tis. co jsem to koupil, protoze vzadu to byly uz jen "žiletky" .
Červen 10, 200817 r Mám najeto 165 tisíc a ty zadní jsou už zralý na výměnu, nebo alespoň na stočení na soustruhu. Hlavně ten rantl mají hodně orezlej a je zřejmý, že ta plocha kotouče už není dávno rovná, jak má bejt. Nebudu to nechávat stáčet, raději koupím nové a zároveň vyměním i ložiska, při těch kilometrech mají nárok. Na tom zadku zase tolik extra nezáleží, základ jsou přední brzdy a hlavně tlumiče. Pak to brzdí jak má.
Červen 15, 200817 r To je celkom dost. Je tu aj niekto komu vydzrali menej ako 150 tis.? ano mne museli menit pri 130000km a to len preto lebo od koho som to kupil bol z tatier a kazdy den stade prechadzal
Červenec 13, 200817 r Mám 240t a pořád original ale při příští výměně destiček dám nové.Je pravda že jezdím hodně po dálnici a moc nebrzdím 1.8T 110kW,SLX
Červenec 17, 200817 r 120000 km a pořád OK, ted po kontrole v servisu je kontrolovali a výměna není třeba, desky taky stále původní
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.