Přejít na obsah

Zadní stěrač..ANO / NE


Bury

Doporučené příspěvky

Řeknu to stručně, zadní stěrač určitě ANO, nebudeš litovat. Na jedné O2 stěrač nemáme, samozřejmě že se dá bez něj jezdit, ale s ním je to tak nejak lepší, kór jak již někdo zmiňoval, ráno vyjet z řady s rosou na skle je celkem nepříjemné, kór když nejsou ani park. senzory. :)

O park.senzorech bych se tu moc nezmiňoval, protože se hned zvedne odezva od lidí,co je nemají a hlavně nepotřebují :p Všechno je to o tom, kdo chce, má a kdo nechce, ten nemá. To by se mohla brát i klima atd..i bez ní se dá jezdit

Ještě bysme mohli začít řešit zástěrky :p:smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja mam taky rád čistý věci, ale i čistý linie a když vidim linii karoserie a pak najednou vzadu u skla trčí stěrač, do krásy to má stejně daleko jako hovno k vůni.

Pak ovšem nechápu, proč jsi ještě nevyrval kliky a nenechal zahladit dveře, atd. Srdce estéta musí nad těmito neodpustitelnými poklesky designérů krvácet....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jakej je rozdíl mezi liftbackem a sedanem?

Právě, že celkem podstatný. Sedan nemá páté dveře, tzn. že se mu nevyklápí s víkem kufru i zadní sklo. U takových aut se zpravidla zadní stěrač nemontuje. U liftbacku jsem o tom teda jěště neslyšel.. má to Vectra, Laguna, a další. Takže je jedině dobře, že u Octavky máme na výběr.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zastěrky jooooo ty jsou taky good, já jsem rád že mám, kamarád má OII bez zástěrek a má auto o dost více spinavější než já a hlavně spodek pod přednímy dveřmi už má tak zas*anej, že to může umejvat jak chce a už to nikdy nevyleští na barvu jako mám já. Má to hodně od kamínků obouchané...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som mal zadný stierač dokonca ako podmienku, takže mnoho kandidátov pri výbere auta hneď vypadlo (ale oni vypadli aj kvoli kufru, sedan som nechcel). A prečo som chcel zadný stierač? Mám rád čisté sklá a dobrý výhľad. Navyše ak prší, tak po zastavení na križovatke je okno hneď mokré a v meste je veľmi rýchlo aj špinavé (v meste je fúra prachu a ešte aj dážď je špinavý). Detto na jeseň, keď sadne rosa či vietor nafúka na sklo mokré listy, v zime zase ten sneh.

Navyše RS má vzadu krádlo, takže sa stierač za neho vynikajúco maskuje. Takže v mojom prípade to bola jasná voľba.

A zadné zásterky (ako aj predné) som zvolil tiež. OII má veľký zadný previs a kamienky, čo lietajú od kilies sú nemilosrdné k zaobleným spodným hranám nárazníka (a podbehov vpredu).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, co ten cca 30cm stěrač setře,ale budiž jen ho tam mějte.Mě se tam prostě nelíbí a obzvláště na RS se to nehodí. Možná se to okénko zasírá více, když je tam ten stěrač, protože tam není tak ideální proudění vzduchu.

Co se týká zástěrek, tak jsem jednoznačně proti. Další hnus na Octavii.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mno tak už rozmyšleno, pořizovat se bude OII co mají na prodejně skladem, sice bez strače ale je tam sleva 50 000kč takže to byla jasná volb :)

O II se slevou 50 000 seženeš i na objednání s vlastní konfigurací,nemusíš brát skladovku. :)

Ja jsem dostal na nove auto slevu 110tis. Kc! ;) Jde o to jestli k tomu mas jeste nejake vyhody.... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...