mischicka Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Řeknu to stručně, zadní stěrač určitě ANO, nebudeš litovat. Na jedné O2 stěrač nemáme, samozřejmě že se dá bez něj jezdit, ale s ním je to tak nejak lepší, kór jak již někdo zmiňoval, ráno vyjet z řady s rosou na skle je celkem nepříjemné, kór když nejsou ani park. senzory. O park.senzorech bych se tu moc nezmiňoval, protože se hned zvedne odezva od lidí,co je nemají a hlavně nepotřebují Všechno je to o tom, kdo chce, má a kdo nechce, ten nemá. To by se mohla brát i klima atd..i bez ní se dá jezdit Ještě bysme mohli začít řešit zástěrky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Ještě bysme mohli začít řešit zástěrky Mám Ty už se tu někde řešily a tuším, s podobným skóre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Zástěrky rozhodně néééééééééé! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Ještě bysme mohli začít řešit zástěrky Mám Ty už se tu někde řešily a tuším, s podobným skóre Právě proto to píšu, to jsou totiž správná okurková témata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Zástěrky rozhodně néééééééééé! Hele, na F jsem je měl, na OII nemám a minimálně nepřeju nikomu, aby za mnou jel, brácha furt nadává, co kamínků létá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Kaminky litaj s nima i bez... (Podivej se, jak dlouhej mas zadni previs, pak po jaky draze musi ten kaminek letet, aby nenarazil zespoda do narazniku a pak kde a jak vysoko jsou spodni konce zasterek...) Ale prece nebudem tohle tema znova rozjizdet, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 jakej je rozdíl mezi liftbackem a sedanem? ....zcela zásadní. A na sedanu jsem ho ještě neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 ja mam taky rád čistý věci, ale i čistý linie a když vidim linii karoserie a pak najednou vzadu u skla trčí stěrač, do krásy to má stejně daleko jako hovno k vůni. Pak ovšem nechápu, proč jsi ještě nevyrval kliky a nenechal zahladit dveře, atd. Srdce estéta musí nad těmito neodpustitelnými poklesky designérů krvácet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Stěrač zadní rozhodně ANO !!! ale zástěrky ani náhodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 jakej je rozdíl mezi liftbackem a sedanem? Právě, že celkem podstatný. Sedan nemá páté dveře, tzn. že se mu nevyklápí s víkem kufru i zadní sklo. U takových aut se zpravidla zadní stěrač nemontuje. U liftbacku jsem o tom teda jěště neslyšel.. má to Vectra, Laguna, a další. Takže je jedině dobře, že u Octavky máme na výběr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Dobře, ale aerodynamicky se přece nic nemění. Alexas: ad přední stěrače- dobrej joke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Dobře, ale aerodynamicky se přece nic nemění. No a pak jsou starší toleda,co se tváří jak sedan a mají vzadu vrata jak do stodoly a vedle toho Cordoba jen s kufrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Zastěrky jooooo ty jsou taky good, já jsem rád že mám, kamarád má OII bez zástěrek a má auto o dost více spinavější než já a hlavně spodek pod přednímy dveřmi už má tak zas*anej, že to může umejvat jak chce a už to nikdy nevyleští na barvu jako mám já. Má to hodně od kamínků obouchané... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Ja som mal zadný stierač dokonca ako podmienku, takže mnoho kandidátov pri výbere auta hneď vypadlo (ale oni vypadli aj kvoli kufru, sedan som nechcel). A prečo som chcel zadný stierač? Mám rád čisté sklá a dobrý výhľad. Navyše ak prší, tak po zastavení na križovatke je okno hneď mokré a v meste je veľmi rýchlo aj špinavé (v meste je fúra prachu a ešte aj dážď je špinavý). Detto na jeseň, keď sadne rosa či vietor nafúka na sklo mokré listy, v zime zase ten sneh. Navyše RS má vzadu krádlo, takže sa stierač za neho vynikajúco maskuje. Takže v mojom prípade to bola jasná voľba. A zadné zásterky (ako aj predné) som zvolil tiež. OII má veľký zadný previs a kamienky, čo lietajú od kilies sú nemilosrdné k zaobleným spodným hranám nárazníka (a podbehov vpredu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Nevím, co ten cca 30cm stěrač setře,ale budiž jen ho tam mějte.Mě se tam prostě nelíbí a obzvláště na RS se to nehodí. Možná se to okénko zasírá více, když je tam ten stěrač, protože tam není tak ideální proudění vzduchu. Co se týká zástěrek, tak jsem jednoznačně proti. Další hnus na Octavii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Kazdej at si tam da co chce, proto to Skodovka dava na vyber!!! A je jasne ze se nikdy nemuzou vsichni schodnout a dalo by se takhle rozebirat vic veci co je potreba a neni potreba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Kazdej at si tam da co chce, proto to Skodovka dava na vyber!!! A je jasne ze se nikdy nemuzou vsichni schodnout a dalo by se takhle rozebirat vic veci co je potreba a neni potreba... Přesně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bury Vloženo 10. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 mno tak už rozmyšleno, pořizovat se bude OII co mají na prodejně skladem, sice bez strače ale je tam sleva 50 000kč takže to byla jasná volb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 mno tak už rozmyšleno, pořizovat se bude OII co mají na prodejně skladem, sice bez strače ale je tam sleva 50 000kč takže to byla jasná volb O II se slevou 50 000 seženeš i na objednání s vlastní konfigurací,nemusíš brát skladovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 mno tak už rozmyšleno, pořizovat se bude OII co mají na prodejně skladem, sice bez strače ale je tam sleva 50 000kč takže to byla jasná volb O II se slevou 50 000 seženeš i na objednání s vlastní konfigurací,nemusíš brát skladovku. Ja jsem dostal na nove auto slevu 110tis. Kc! Jde o to jestli k tomu mas jeste nejake vyhody.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bury Vloženo 10. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 mno k tomu jeste kola Vega, radio stream s mp3,konstrukt, nejaka navigace a karta ccs s 10 000kč na benzin mno tak alspon neco :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 mno k tomu jeste kola Vega, radio stream s mp3,konstrukt, nejaka navigace a karta ccs s 10 000kč na benzin mno tak alspon neco :) To uz zni lip!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bury Vloženo 10. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Doli: 110K Kč? se mi snad ani nechce věřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Doli: 110K Kč? se mi snad ani nechce věřit Fakt!! Kamos ted kupovali na firmu OII combi 2.0 TDI 103kw Elegance a uhadali slevu 130tis. Kc + dalsi veci od Skofinu...(sice jim rekli ze to ale bude asi o 14 dni dyl trvat-vyroba) Ale uz spokojene jezdi!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.