camron Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Dívali jste se teďka na zprávy na Nově? Nějakou dobu sledovali zloděje převážených nových navi, dneska zatýkali a ještě zatýkat budou. Jen tak dál! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Díval jsem se a tohle jsme nějak přehlédl Ale jak píšeš, jen tak dál! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 jo, seberou se, skončí to u soudu a dostanou tři roky. Po roce a půl je pustí za dobré chování, a jako by se nic nestalo a jede se nanovo. Takže na jednu stranu snaha by byla, výsledek taky, ale pak díky našim zákonům se vlastně tito lidi dostanou zpět na ulici, kde budou pokračovat ve své výdělečné činnosti dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Video A krásně tam jde vidět nápis "Volkswagen AG"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 hehe prej nejspickovejsi navigace na trhu no nevim, zas bych VW tolik nefandil ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 hehe prej nejspickovejsi navigace na trhu no nevim, zas bych VW tolik nefandil ) no mezi vestavenyma docela slusny tyhle modely ale proti prenosnejm kramy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 3. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Já jsem spíš přemýšlel, kolika lidí tady z fora se tyto akce dotknou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Taky mě napadlo, jestli někteří členové budou dopisovat tady na fóru "v teplákách" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Taky mě napadlo, jestli někteří členové budou dopisovat tady na fóru "v teplákách" No jestli si tu novu dokoukal tak uz ne "v teplakach" ale v kalhotech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 no mezi vestavenyma docela slusny tyhle modely ale proti prenosnejm kramy Tak to s tebou nemohu souhlasit. Ještě jsem neviděl přenosnou navigaci, která by měla na RNS 510. Pro mě jsou přenosné navigace KRÁMY, na které se tak akorát podívám v Datartu. Napiš prosím tě jednu věc, v čem jsou přenosné lepší než vestavěné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Ja by som skôr napísal, že RNS510 je v našich končinách prvá použíteľná zabudovaná navigácia - tie staršie a iné modely sú tak maximálne na chvastanie sa "ja mám v aute navi, som in", keďže na navigovanie bez máp sú úplne nepoužiteľné a boli jedine terčom počerných vyberačov áut, ktorí si mysleli že "jaj dyk telka v aute"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 jednoduse , pametovym mediem je vetsinou flashrom a karta , vetsina vestavenych navigaci je na cd takze to je vyhoda flexibilni pameti a minimalniho poskozeni dat . Dale mapova data jsou prevazne rychleji aktualizovana a prenosne krabicky jsou technicky dost vyspelejsi ac treba nemaji tak vykonny procesor z duvodu baterie , nehlede na to ze aktualizace vestavenych jsou desetinasobne drazsi pokud nemenis vestavenou aspon jednou do roka za novejsi tak je vzdy za prenosnyma , ta rns je hodne kvalitni o tom zadna ale pro me jsou lepsi prenosne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.