Martyp Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 něco špinavýho http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=43588 A kdo by to byl rekl,ze mas odpojenou baterku,co? lol Ale mas to pekne nablejskany.. A i se mi libi ty bily trmeny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Tak to vypadá pod kapotou u mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 tak tady jsou fotky meho motoru :-) ...tak tento motor nema chybu!!!!!!! ...moc super len zavidieť viem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Taky si dovolím fotečku, něco z pod mé kapoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 tak tady jsou fotky meho motoru :-) Pan ma zrejme esteticke citeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Dvě fotky Papričky a jedna ještě Hráška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Ja dnes prezul a i napucoval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Jj,tak jsem napucoval i motor i s novým nástřikem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Jj,tak jsem napucoval i motor i s novým nástřikem. Barva plastu pekna.. Ale ted tak koukam..Kam jsi to v tech blatnikach nasrouboval ty vzpery? To jsi kvuli tomu udelal schvalne dve diry navic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Musel jsem ani do jedný stávající díry to nevycházelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Otesánkovo srdíčko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Kde to má TURBO ? Ne vážně, je zajímavé jak to má úplně jiný kryt než TFSIčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Taková "holota žebrota" ta dvojka, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Trošku něco jinýho pro potěchu oka. 1211 cm3 115 koní 139 Nm 5800 ot/min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Tak také přidám jednu.....akorád dnes už tam neni emblem je nově nastříkán.....jinak perlet zůstala..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Tak toto je rodinné srdce našeho autí Combíčka pokřtěno kunou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heretic Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Takhle vypadá motor po tom, co 5 let nebyl umyt a více jak 3 roky se jezdilo bez jakéhokoliv krytu motoru, další foto snad ani nebudu dávat, neni to pěkný pohled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 nevim, proč do Okty nedali těsnění okolo celýho motoru, já mel v FRS motor furt čistej, to samý OII, taky bez těsnění, hlavně zepředu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 OII ho taky nemá. Ale myslím, že to není jen o těsnění, na Fabce byl taky motor v zimě jak wix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 (editace) bohužel obsah neznámý Editováno: 28. Duben 2008, autor: black007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 OII ho taky nemá. Ale myslím, že to není jen o těsnění, na Fabce byl taky motor v zimě jak wix Dyť píšu, že u OII taky není. Já teda ani v zimě neměl u FRS v motoru špínu - že by kryt i zespoda oproti 1.4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Dyť píšu, že u OII taky není. Já teda ani v zimě neměl u FRS v motoru špínu - že by kryt i zespoda oproti 1.4? Možná, 1.4 to má zakryté jen částečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 (editace) mam rad cisty motor Editováno: 1. Květen 2008, autor: Mikosar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 A tady můj motůrek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.