Duben 4, 200817 r něco špinavýho http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=43588 A kdo by to byl rekl,ze mas odpojenou baterku,co? lol Ale mas to pekne nablejskany.. A i se mi libi ty bily trmeny..
Duben 7, 200817 r tak tady jsou fotky meho motoru :-) ...tak tento motor nema chybu!!!!!!! ...moc super len zavidieť viem
Duben 21, 200817 r Jj,tak jsem napucoval i motor i s novým nástřikem. Barva plastu pekna.. Ale ted tak koukam..Kam jsi to v tech blatnikach nasrouboval ty vzpery? To jsi kvuli tomu udelal schvalne dve diry navic?
Duben 22, 200817 r Tak také přidám jednu.....akorád dnes už tam neni emblem je nově nastříkán.....jinak perlet zůstala.....
Duben 26, 200817 r Takhle vypadá motor po tom, co 5 let nebyl umyt a více jak 3 roky se jezdilo bez jakéhokoliv krytu motoru, další foto snad ani nebudu dávat, neni to pěkný pohled.
Duben 26, 200817 r nevim, proč do Okty nedali těsnění okolo celýho motoru, já mel v FRS motor furt čistej, to samý OII, taky bez těsnění, hlavně zepředu...
Duben 26, 200817 r OII ho taky nemá. Ale myslím, že to není jen o těsnění, na Fabce byl taky motor v zimě jak wix
Duben 28, 200817 r OII ho taky nemá. Ale myslím, že to není jen o těsnění, na Fabce byl taky motor v zimě jak wix Dyť píšu, že u OII taky není. Já teda ani v zimě neměl u FRS v motoru špínu - že by kryt i zespoda oproti 1.4?
Duben 28, 200817 r Dyť píšu, že u OII taky není. Já teda ani v zimě neměl u FRS v motoru špínu - že by kryt i zespoda oproti 1.4? Možná, 1.4 to má zakryté jen částečně.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.