Fakultak Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 nj, jenže problém je, že changer už zapojenej mám. vím, že starej tomtom byl napojenej na rádio tak, že ve chvíli kdy poslal hlasovej pokyn, tak ztichlo rádio přes mód phone. zezačátku jsem měl i handsfree z tomtoma puštěný do reproduktorů auta, ale to dělalo problémy, takže se to odpojilo. no, ale jestli to pujde jenom mono, pak je to stejně asi jedno, protože mě jde hlavně o fci MP3, které go920 umí přehrávat.a co něco takovýho http://www.stualarm.cz/produkt/55vvgx004-a...m-radia-vw-new/ to bude taky jenom mono? Tohle bude stereo, jenže to právě simuluje ten changer a při pohledu na konektory si myslím, že se to připojuje místo něj. Starý stream má pro changer audio vstupy L,R a zem, ale pro telefon má jen TEL + a TEL - (a TEL MUTE). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 bylo by to logický, protože stereo na handsfree je celkem zbytečný. takže myslíš, že v případě, že budu chtít stereo zvuk z navi, přijdu o changer? zeptám se ted uplně laicky, vyřešit to nějakým mechanickým přepínačem, jakože v jedný poloze by to běželo na navi (hlas, mp3, video) a v druhý poloze by to navi odstavilo a zapojil se changer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavoušek Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Najednou mi přestalo hrát rádio Stram,úplně se vyplo a nešlo zapnout.Jel jsem do servisu,tam ho zresetovali a zase chodí.Neví někdo jak si zresetovat Stream svépomocí,nechce se mi příště platit 4 kila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 jednoduchý...vyndej a zas nasaď pojistku.....taky už se mi to stalo(u Strema i Audience) a tohle to vyřešilo.(Ta pojistka je v pojist.boxu v motor.prostoru-vpravo po otevření kapoty). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavoušek Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 To mě napadlo jako první,vyndal jsem pojistku a zase jí dal zpátky,ještě než jsem jel do servisu,ale nepomohlo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Najednou mi přestalo hrát rádio Stram,úplně se vyplo a nešlo zapnout.Jel jsem do servisu,tam ho zresetovali a zase chodí.Neví někdo jak si zresetovat Stream svépomocí,nechce se mi příště platit 4 kila. já bych u tohodle rádia řek, že žádná škoda, když nehraje. Příště, až budu kupovat auto si moc dobře vyzkouším, zaco že jim ty dlouhý prachy dávám. Ale ten reset taky nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 hm, moje řeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PPAJAS Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 vyřešil už někdo problém s cd uvnitř Streamu ?Já at tam dám origo cd , nebo pálený , tak to jednou jde a jednou ne Nechat přehrát soft v radiu. Zjisti jakou tam máš verzi a zjistím ti jestli to pujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PPAJAS Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Najednou mi přestalo hrát rádio Stram,úplně se vyplo a nešlo zapnout.Jel jsem do servisu,tam ho zresetovali a zase chodí.Neví někdo jak si zresetovat Stream svépomocí,nechce se mi příště platit 4 kila. Pokud je auto v záruce tak si nech přehrát soft v radiu a budeš mít pokoj.Pokud ne tak to budeš muset zaplatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk01 Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 caute, da sa stream nastavit tak, aby si nastavenie bass/treble/highs pamatal zvlast pre CD a FM, pripadne AUX? ked to nastavim na CD zmeni mi to aj na FM a opacne. to si naozaj nepamata zvlast, alebo iba nieco robim zle? mk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 jde to nastavit pouze jedno nastavení pro všechny zdroje... fm, cd, aux... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk01 Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 (editace) jde to nastavit pouze jedno nastavení pro všechny zdroje... fm, cd, aux... tak to sme dost smutni. strasne stupidne. Editováno: 1. Květen 2008, autor: mk01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk01 Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 (editace) Nechat přehrát soft v radiu. Zjisti jakou tam máš verzi a zjistím ti jestli to pujde. ako to zistit? dostal som auto vcera, dal som tam prve cd, na hrbole auto skocilo, cd preskocilo, stream zahlasil CD ERROR a cd neslo vybrat. asi po troch minutach ho ale vyplul sam. mk Editováno: 1. Květen 2008, autor: mk01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Mně to tak udělalo jednou hned na začátku..pak to chodilo good, ale jak se rádio přehodilo do jiného auta, tam si postavilo hlavu a zlobilo. Tehdy v servisu chtěli přehrát soft, ale oficiálně mají verze, na které to použít lze..to mé rádio mezi nimi nebylo, tak ho nechtěli nějak nevratně zmršit.. Nakonec proběhla reklamace a známí mají od té doby nové rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk01 Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 jde to nastavit pouze jedno nastavení pro všechny zdroje... fm, cd, aux... btw: audiencia to nahodou nevie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Nechat přehrát soft v radiu. Zjisti jakou tam máš verzi a zjistím ti jestli to pujde. PPAJAS....kdysi jsem se na SW ptal v servisu, řekli že to nepřehrávají , že je měnili, ale já už mám po záruce jak zjistím jakou mám verzi ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 tak nevim jestli od těch rádií nečekáte zázraky. tohle neumí ani tátovo rádio v audině a ani moje ///A v předchozím autě, která stála přes 20K to neuměla. jednak teda osobně mám nastavenou nějakou uroven a ta mi vyhovuje na všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk01 Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 tak nevim jestli od těch rádií nečekáte zázraky. tohle neumí ani tátovo rádio v audině a ani moje ///A v předchozím autě, která stála přes 20K to neuměla. jednak teda osobně mám nastavenou nějakou uroven a ta mi vyhovuje na všem tak zase vychytavka koncernu. tento 'luxusny' prvok maju standardne radia napriklad v pezotoch a citroenoch. prislo mi to tak prirodzene, ze ma nenapadlo, ze to vobec nejake radio nema. mat jedno nastavenie na vsetky zdroje je pre mna trapenim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 aha, tak to je potom asi jediná výhoda pežotu a citronu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavoušek Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Tak mně rádio hrálo přesně týden,pak se zase úplně vyplo,tak jsem vytáhnul pojistku a nechal ji asi půl hodiny vytaženou,pak jsem ji nasadil zpátky a rádio zase hraje!!Takže až někomu přestane hrát,tak né do servisu za 4 kila ,ale vytáhnout pojistku a nechat jí asi půl hodiny venku ,když se hned nasadí,tak se rádio nezresetuje,je tam asi nějaký kondík,který drží nějakou dobu proud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Já když zmáčknu Menu a držím asi 15-20s tak se mi zobrazí PIN1 a PIN2. PIN 1 nevím co je - asi pin kód rádia? PIN 2 je pravdě podobně něco jako kod auta. Mát to také a nevíte co ty piny znamenají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelO Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Ahojte, Tak se mi dnes při jízdě po dálnici projevila poruchan radiu. přestalo z ničeho nic uplně jít. na displeji nic není a nezobrazuje ani když něním teplotu od climatronicu.. a tak ... uplně mrtvo. Nemáte nějakou radu .... pojstky jsem kontroloval. ale potreboval bych jejich roznistně ní a zapojení konektoru autoradia abych to mohl změřit ... Den před tím mě nevyjelo CD ale radio jsem vymontoval a trochu jsem pomohl kolečku co vysunuje CD a ted je to bez problemu ... az na ten dnešek ... :-) Dík za radu ..... P.s: bez radia se jezdí těžko dlouhé trasy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Tak k rádiu Stream je tu asi milion vláken..abych nepřeháněl Tam najdeš potřebné a pokud ne, ptej se tam!! Zapojení pojistek jinak najdeš v manuálu a zapojení rádia je na štítku na rádiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 panove slo by aby sem nekdo dal informaci kdy vysla posledni aktualizace FW pro STREAM bez MP3 (MR2005) pripadne pro HF jednotku, nestahuje mi to seznam z 6230i. Rekl jsem v servisu ze to chci aktualizaovat a taky me zajima jestli a kde mohu zjistit jaka verze je tam nahrana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giacomo Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 máte někdo schéma rádia? když mi montovali HF sadu nechali mi krátkej kabel takže když jsem teĎ vyndal rádio zůstal mi v rádiu konektor a vzadu za rádiem 5 drátů.. nevim co s tim.. a servis v neohlednu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.