Přejít na obsah

STREAM

Doporučené příspěvky

nj, jenže problém je, že changer už zapojenej mám. vím, že starej tomtom byl napojenej na rádio tak, že ve chvíli kdy poslal hlasovej pokyn, tak ztichlo rádio přes mód phone. zezačátku jsem měl i handsfree z tomtoma puštěný do reproduktorů auta, ale to dělalo problémy, takže se to odpojilo. no, ale jestli to pujde jenom mono, pak je to stejně asi jedno, protože mě jde hlavně o fci MP3, které go920 umí přehrávat.

a co něco takovýho http://www.stualarm.cz/produkt/55vvgx004-a...m-radia-vw-new/

to bude taky jenom mono?

Tohle bude stereo, jenže to právě simuluje ten changer a při pohledu na konektory si myslím, že se to připojuje místo něj. Starý stream má pro changer audio vstupy L,R a zem, ale pro telefon má jen TEL + a TEL - (a TEL MUTE).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bylo by to logický, protože stereo na handsfree je celkem zbytečný. takže myslíš, že v případě, že budu chtít stereo zvuk z navi, přijdu o changer? zeptám se ted uplně laicky, vyřešit to nějakým mechanickým přepínačem, jakože v jedný poloze by to běželo na navi (hlas, mp3, video) a v druhý poloze by to navi odstavilo a zapojil se changer?

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
Najednou mi přestalo hrát rádio Stram,úplně se vyplo a nešlo zapnout.Jel jsem do servisu,tam ho zresetovali a zase chodí.Neví někdo jak si zresetovat Stream svépomocí,nechce se mi příště platit 4 kila. :help:

já bych u tohodle rádia řek, že žádná škoda, když nehraje. Příště, až budu kupovat auto si moc dobře vyzkouším, zaco že jim ty dlouhý prachy dávám.

Ale ten reset taky nevím.

Odkaz ke komentáři

Najednou mi přestalo hrát rádio Stram,úplně se vyplo a nešlo zapnout.Jel jsem do servisu,tam ho zresetovali a zase chodí.Neví někdo jak si zresetovat Stream svépomocí,nechce se mi příště platit 4 kila. :help:

Pokud je auto v záruce tak si nech přehrát soft v radiu a budeš mít pokoj.Pokud ne tak to budeš muset zaplatit.

Odkaz ke komentáři

Nechat přehrát soft v radiu. Zjisti jakou tam máš verzi a zjistím ti jestli to pujde.

ako to zistit? dostal som auto vcera, dal som tam prve cd, na hrbole auto skocilo, cd preskocilo, stream zahlasil CD ERROR a cd neslo vybrat. asi po troch minutach ho ale vyplul sam.

mk

Editováno: , autor: mk01
Odkaz ke komentáři

Mně to tak udělalo jednou hned na začátku..pak to chodilo good, ale jak se rádio přehodilo do jiného auta, tam si postavilo hlavu a zlobilo. Tehdy v servisu chtěli přehrát soft, ale oficiálně mají verze, na které to použít lze..to mé rádio mezi nimi nebylo, tak ho nechtěli nějak nevratně zmršit.. Nakonec proběhla reklamace a známí mají od té doby nové rádio ;)

Odkaz ke komentáři

tak nevim jestli od těch rádií nečekáte zázraky. tohle neumí ani tátovo rádio v audině a ani moje ///A v předchozím autě, která stála přes 20K to neuměla. jednak teda osobně mám nastavenou nějakou uroven a ta mi vyhovuje na všem

tak zase vychytavka koncernu.

tento 'luxusny' prvok maju standardne radia napriklad v pezotoch a citroenoch. prislo mi to tak prirodzene, ze ma nenapadlo, ze to vobec nejake radio nema.

mat jedno nastavenie na vsetky zdroje je pre mna trapenim.

Odkaz ke komentáři

Tak mně rádio hrálo přesně týden,pak se zase úplně vyplo,tak jsem vytáhnul pojistku a nechal ji asi půl hodiny vytaženou,pak jsem ji nasadil zpátky a rádio zase hraje!!Takže až někomu přestane hrát,tak né do servisu za 4 kila :prc::p ,ale vytáhnout pojistku a nechat jí asi půl hodiny venku lol ,když se hned nasadí,tak se rádio nezresetuje,je tam asi nějaký kondík,který drží nějakou dobu proud.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Ahojte,

Tak se mi dnes při jízdě po dálnici projevila poruchan radiu. přestalo z ničeho nic uplně jít. na displeji nic není a nezobrazuje ani když něním teplotu od climatronicu.. a tak ... uplně mrtvo. Nemáte nějakou radu .... pojstky jsem kontroloval. ale potreboval bych jejich roznistně ní a zapojení konektoru autoradia abych to mohl změřit ...

Den před tím mě nevyjelo CD ale radio jsem vymontoval a trochu jsem pomohl kolečku co vysunuje CD a ted je to bez problemu ... az na ten dnešek ... :-)

Dík za radu .....

P.s: bez radia se jezdí těžko dlouhé trasy..

Odkaz ke komentáři

panove slo by aby sem nekdo dal informaci kdy vysla posledni aktualizace FW pro STREAM bez MP3 (MR2005) pripadne pro HF jednotku, nestahuje mi to seznam z 6230i. Rekl jsem v servisu ze to chci aktualizaovat a taky me zajima jestli a kde mohu zjistit jaka verze je tam nahrana.

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...