j0ska Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 jo. otevřeš popelník, zabereš zespodu za rámeček kolem rádia a ovládánií klimy Opatrně ho sundávej hlavně nahoře nad rádiem. Tam je tenký a mohl by prasknout. Potom sundáš záslepky 4 šroubů. vyšroubuješ je nejlépe zmagnetovaným šroubovákem, protože šroubek může spadnout za čelní panel rádia. Pak už jde rádio vytáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 (editace) dnes rano po mrazivé noci oskrabu okna, radio stale neslo za chvilku sem setim vyjel na ulici otevru kufr vzadu nalozim veci zabouchnu jak to dosedlo tak radio zaclo hrat. jsem nepochopil. okamzije jsme dat eject aby vyjelo CD to bezdebat vyjelo ven. takze nevím coto melo vcera znamenat od toho radia ze zniceho nic prestalo hrat asi to prestu noc vymrzlo jinak diky za navod jak vytahnout radio trebase bude nekdy hodit ... Editováno: 24. Prosinec 2008, autor: mcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Nikde jsem to tu nenašel ... Od kterýho modelovýho roku umí Stream tovární Sound System?!? Až od MR2008 nebo už dřív?!? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Podle mě se SoundSystemem Stream neumí pracovat. Určitě to umí Audience a navigace Columbus a Nexus. Ty máš v autě SoundSystem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Podle mě se SoundSystemem Stream neumí pracovat.Určitě to umí Audience a navigace Columbus a Nexus. Ty máš v autě SoundSystem? Jasně, mám Sound System a Nexuse, kterýho nechci ... Takže to vypadá buď na Audience nebo Stream ... Od Rolbaře vim, že prej nový Streamy ten Sound System umí ... Tak proto jsem se na to ptal ... Je někdo další, kdo to někdy zkoušel rozchodit a šlo to?!? Problém je asi ten, že kdo má Sound System, asi to nezkoušel se Streamem a ještě s posledníma modelama, co?!? No jo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 To jsem nevěděl. Když to říká Rolbař, tak to asi bude pravda. Stream podle mě nehraje dobře. Mám srovnání s Columbusem na osmi repro a je to nebe a dudy. Kup radši Audienci, Oproti streamu s MP3 to není zas takový rozdíl. Audience se dá koupit asi za 4500Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Ta cenová otázka neni moc důležitá, rozdíl jsou drobný, ale já prostě integrovanej CD měnič nevyužiju ... Navíc už propadam skepsi, že někdo tady prodává rozumnou Audienci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Umi zorbazit Stream auticko pri parkovani s park asistentem jako audience ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Ano zobrazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
civrs Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 (editace) Pánové mám dotaz,Před nedávnem mi autorád.Stream pípalo když teplota okolí klesala viz.příklad(-4 na -4.5)tak to píplo.Při mé technické zdatnosti jsem poladil rádio a už mi to nepípá. Kde je chyba.. Editováno: 28. leden 2009, autor: civrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 To ale nepípá rádio ale repráček v přístrojovce, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 (editace) Myslím, že varování při nízké teplotě dělá panel přístrojů a s rádiem by to němělo mít nic společného Editováno: 29. leden 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Robí to panel prístrojov a mne to pípa len ak klesne teplota na +4°C a zobrazí sa * ktorá upozorňuje na námrazu, pri nižších teplotách to už nepípa, teda ešte to pípne ak naštartujem a je teplota nižšia ako +4°C.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
civrs Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 To znamená že jsem tedy nic nevypl a blbě nenastavil?Nebo to jde nějak vypnout?U mě spíš zapnout protože se mi zdá že to už nepípá a myslím si že je to šikovná věcička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 pokiaľ viem vypnúť ani zapnúť to nejde, možno kódovaním ale ani tam som to snáď nevidel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Podle mě spíš závada repráčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 nebo čidla teploty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budka Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Poradíte mi prosím, čo s nefunkčným EJECTom na rádiu STREAM? CD hrá, stlačím eject, nevysunie CD, prípadne vypíše CD ERROR ... ĎAKUJEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Projdi si toto téma. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=4304 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budka Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Ďakujem! Už som ho dostal von...Asi zima, rosa...? Nie je na to spoľah. Dnes som dostal firemnú OII do ruky a už sa do nej púšťam...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 to budou mít ve firmě radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandyho Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Ahoj kluci, mam OII v ktere jsem mel neoriginal radio. Nyni jsem si poridil Stream s MP3 a potrebuji poradit jak jej spravne zapojit. ISO konektory zapojim a antenni kabel take, ale resim problem ........ z cerneho ISO konektoru vedl modry vodic do napajece, ktery ted jiz nebudu potrebovat. Co s tim modrym vodicem ted? Je mi k necemu nebo ho muzu v klidu odpojit? Diky moc za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) Já bych ho odpojil, ale spíš mi přijde divné, že tam nemáš ten velký konektor. Vypadá to, že nebyla použitá sada pro připojení neorigo rádia. Editováno: 12. Únor 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Ja si nemohu pomoc, ale dle mého názoru je ten konektor vzadu a do něj napíchlá redukce na neorigo rádio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Nojo. Možná, že je vzadu, ale je to špatně vidět. V tom případě stačí odpojit tu redukci a vyjmout ji celou ven i s napáječem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.