11Petuldo11 Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 (editace) Pri vymene budikov sa mi zablokovalo radio stream. Volal som teda do Škoda, nadiktoval cislo pisane na štitku radia a VIN automobilu. Behom chvilky, mi volal servisny poradca naspat a dal mi PIN-kod radia. Po jeho natukani sa radio neodblokovalo, ale vypisalo SAFE, bez moznosti zadania PIN-kodu znovu. Co teraz? EDIT: tak zistil som, ze po dlhsej dobe (cca 1hod) sa do radia da opat napisat PIN-code. Moja otazka teraz znie, ako napisem kod do radia? S ktorim tlacidlom potrvrdim kod? RE: odpoviem si sam.. kod potvrdzujes s talcitkom > ... jeeej, dakujem! Konecne sa mi radio podarilo odblokovat s pomocou vsetkych svatych... Super, ze v Skoda servise mi dali zly kod do radia, fakt dakujem... myslim, ze som odnich nieco chcel naposledy... sklamanie, velkee Editováno: 12. Březen 2012, autor: 11Petuldo11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 (editace) Kluci, mám dotaz: po dlouhém hledání autorádia Audience to vzdávám, chci mít nové rádio co nejdříve - proto koupím Stream. Poněvadž mám autorádio Melody, předpokládám, že také já mám pouze 1 anténu. To lze řešit buď redukcí (rozdvojka), nebo jsem někde četl, že také interní anténou v palubovce, čímž by se teoreticky měl příjem, na rozdíl od rozdvojky, zlepšit. Čili kdybych řekněme koupil běžnou Škodováckou anténu (třeba tuto: http://forum.skodaho...ia-origo-skoda/), lze ten konektor připojit k rádiu + druhý konektor normálně vést ze střechy? Jinak má-li rádio i PIN, co vše je potřeba udělat? Předpokládám, že musím najít někoho, kdo mi rádio naprogramuje, sám jej asi jednoduše nepřehodím, co.. Díky Editováno: 11. Březen 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 stream má také jednu anténu z výroby! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 fakt? tak tím lépe, o práci méně Čili 2 antény má jen Audience? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 jj presne tak, steam ma jen jednu, pak staci jen nakodovat a melo by vse chodit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 supr, nevíte někdo, kdo by mi to mohl nakódovat? zítra jedu služebně do prahy a Stream si snad rovnou vyzvednu a chtěl bych jej zapojit co nejdříve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 v Humpolci můžu nakodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Předběžně mám domluvenu Prahu na zítřek, kdyby z toho sešlo, ozvu se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Tak jsem rozšířil řady majitelů Octávií, co mě na autě celkem štve a mám chuť to vyhodit z okna je rádio Stream - mám takovou tu verzi mezi prvním a s MP3. Že nemá podporu mp3 bych překousl, i když těžko, ale co mě dovádí k šílenství je příjem, tedy spíš nepříjem rádia. Většinou to probíhá tak, že začne písnička (nejlépe nějaká moje oblíbená) a začne hrozně šumět. Písnička skončí, začnou reklamy a ty hrají čistě. Takže otázka zní - pokud vyměním současný Stream za novější s mp3 - bude i lepší příjem? Jaké originální autorádio do O2 před FL má nejlepší příjem a umí mp3? Různé nastavení LEARN atd. jsem zkoušel, trochu to pomůže, ale ze Swingu ve F2 jsem zvyklý na to, že kdekoliv v republice naladím třeba Evropu 2, tak hraje všude. U Streamu jen v Praze a i tak to nestojí za nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Neřešil náhodou kvalitu signálu Streamu aktualizace firmware? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Co jsem tu vyčetl, tak u mé verze (starší) je nějaký strop aktualizace FW (který tam nejspíše už je) a další aktualizace má až nová verze s mp3. Problémy s "lupáním" a vypínáním nemám, takže software asi (bohužel) poslední... Ale pokud něco takového existuje i pro můj Stream, tak bych to tam samozřejmě hned rád nahrnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Ako si nato prisiel, ze chyba bude v radiu? Ja by som tipoval, ze chyba bude v antene. Chcelo by to prehodit radio do ineho auta a tam vyskusat, ci nepojde lepsie. Ak bude chyba v radiu, tak by som sa s tym moc netrapil. Radio Stream s MP3 zozenes za par korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drice Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Mam s mp3 a hraje taky hrozně :-( a aktualizaci poslední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 No vycházel jsem z přečtení tohoto tématu, kde si lidé už u nových aut s novými rádii a novými anténami stěžovali, že to nemá dobrý příjem, ani když jsou na dohled od vysílače. Pak tu bylo pár lidí s vyměněnými rádii na novou verzi s podporou mp3 a občas psali, že je to lepší - zajímala mě tedy osobní zkušenost někoho, kdo výměnu vykonal a zda to za to stojí. Pak už zbývá totiž jen Audience, které se hůř shání, je dražší a nevím, jestli si co se týče tuneru pomohu. Ale alespoň bych měl zásobu 6 CD s mp3, to by místo rádia mohlo na chvíli vystačit. Má tedy alespoň Audience lepší příjem? Když jsem kdysi koupil Passata, tak taky neměl příjem - projel jsem ho diagnostikou a byla chyba na anténě - anténu jsem vyměnil a bylo to lepší. Ne tak lepší jako u Fabie, která má dvě antény, ale rozhodně lepší, než teď u Octavie - dalo se poslouchat Rockzone, což je teď skoro nemožné. U Octavie žádnou takovou chybu nemám, anténu preventivně měnit nechci, když tu čtu, že příjem je špatný už u nového rádia, tak se mi to zdá zbytečné. Druhou Octavii mám k dispozici, ale je to FL se Swingem a nechci tam cpát Stream. Pak je tu možnost koupit neoriginál rádio, které by asi veškeré problémy vyřešilo, ale pak nastane další problém se zobrazením parkováků a klimatizace na rádiu, ovládání na volantu a handsfree... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitič Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 nazdar moje skušenost s rádiem Stream bez mp3 je zatím dobrá, vím že to není žádna extra kvalita, ale zatím co potřebuji splnuje, rádio stejně poslouchám málo a když, tak stanice co mají dobrý signál, a tudíž není problém s rádiem mp3 jsem vyřešil koupi Adaptér pro ovládání USB zařízení OEM rádiem - http://www.levnealarmy.com/adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-vw-most-kon-aux-vstup/d-77160/ funguje bezvadně a jsem spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 Tak to moje zkušenost je zas opačná, včera jsem se vrátil ze Slovenska a za celou cestu se rádio poslouchat nedalo, myslím, že něco definitivně odešlo, každopádně když dám automatické vyhledání stanic, tak nenajde už vůbec nic. Anténa je volná, křivá a omlácená, takže ta půjde nová a rádio také přehodím na Stream s MP3, příjem bude lepší a i kdyby ne, tak podpora MP3 nekvalitu příjmu vykompenzuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena79 Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Zdravím, mám octavii II předfacelift r.v. 2004. Když jsem auto koupil bylo v něm neoriginální autorádio Panasonic, protože původní škodovácké prý někdo ukradl. Uvažuju o koupi škodováckého rádia stream s mp3 zhruba za 3000,-kč. Budu kvůli tomu muset něco měnit? Upravovat jednotku apod. nebo stačí rádia jen vyměnit? Na autě mám vzadu parkovací senzory, které však s neoriginálním rádiem nefungují, budou se streamem fungovat? Hodně jsem tady taky četl o problémech se signálem apod., má vůbec cenu rádio měnit? Případně doporučili byste mi něco jiného? Chci originální rádio jen kvůli vzhledu, protože panel s neoriginálním rádiem a pod ním prázdný šuplík nevypadá moc dobře... Předem díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Stream umí zobrazovat senzory na displeji Ale abych řekl pravdu, nějak jsem tuto funkci nikdy pořádně nevyužil ( orientuji se jen podle akustického signálu ). A mrkni tady do bazaru, dají se tu sehnat i zajímavé kousky za slušnou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Zdravím, nevíte náhodou někdo číslo tohoto dílu? Nebo alespoň zdířky? http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product∏=269&menu=%C5%A0koda%7COctavia%20II%28A5%29 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nakor Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 Prosím o radu, mám v tom dost bordel: 1. Můžu vzít Stream MP3 z O2 před FL a namontovat ho do O2 FL? (ze starší do novější) 2. Pokud ano, musím měnit gateway a nakódovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáě VonDead Mrtvý Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 nazdar lidi, nejspíš jsem za blba, ale potřeboval bych poradit kde na octávii II najít aux výstup, otec má oktávku a za boha to nemůžu nikde najít, v nabídce rádia v nastavení je aux on/off je to tam pro srandu králikům a aux výstup tam nemusí být nebo je někde schovaný a já jsem ho neobjevil, v manuálu nic o aux výstupu není. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 aux by byl v jumbo boxu jestli ho ma, jinak tam opravdu byt nemusi, i kdyz to je v nastaveni radia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 AUX je vstup a je umístěný v loketní opěrce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony350z Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 (editace) Hmm rad by som sa opytal, Mam octaviu II FL, zadovazil som si streama s MP3 za slusny peniaz a mam otazku ci bude spolupracovat alebo treba nieco specialne kodovat, hmm? ked som ho tam dal prvykrat a vyskusal som kod hodilo to do safe, lenze po vyse dni mi nechce dovolit vyskusat nejaky iny kod... vzdy tam vypisuje safe bez moznosti toho aby sa dalo nieco napisat . Vyriesene moja chyba Keby sa nahodou nasiel niekto kto by vedel zistit kod na streama, tak ovela radsej dam na pivo dotycnemu... ako platit "autorizovany servis skoda " Editováno: 19. Červen 2012, autor: Tony350z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 pokud rádio dovezeš kód ti zjistím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.