LucasCZE Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 Cely tapec strechy sundavat nemusis. Staci sundat kryty kolem dveri od kufru a odsroubovat madla nad zadnimi dvermi. Potom uz tapec stropu pujde dostatecne odklopit, aby ses k matici anteny dostal. Alespon u combi mi to teda timto zpusobem bez problemu slo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xMANOS66x Vloženo 24. Březen 2019 Sdílet Vloženo 24. Březen 2019 Zdravím páni.Mám Octaviu II 1,9 Tdi 77kW r.v. 5/2006 BKC 1Z.Mám v nej originál rádio Škoda Stream a pravdepodobne mi odišla CD mechanika.Tak som pozeral 2din radia a chcel by som tam namontovat toto:https://www.autonavi.cz/autoradia-volkswagen/mns880a-autoradio-pro-vw-skoda-seat-android-8-1/.Tak som písal predajcovi či mi to bude pasovat a on mi odpovedal.Citujem:Dobry den u roku vyroby 04-06 je nutne mit komfortni jednotku neboli gateway verze minimalne 530K pokud mate starsi je nutne tuto jednotku prehrat minimalne na verzi 530K jelikoz od rv07 maji vsechny vozy i autoradia (i originalni novejsi komunikaci) pokud budete mit jednotku starsi pri pripojeni jakehokoliv autoradia po roce vyroby 2007 i originalniho bude dochazet k vybijeni baterie vlivem neuspani komfortni jednotky. Nebo je mozne radio zapojit mimo CAN komunikaci. Radio ke rozmerove totozne jako columbus ci amundsen tak je nutne pouzit ramecek ktery je urcen ke skoda navigacim, naleznete v sekci prislusenstvi kryci recky.Otázka znie ako zistím akú mám komfortku?Za rady vopred ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kebaphouse Vloženo 6. Květen 2019 Sdílet Vloženo 6. Květen 2019 Zdar chlapi, nezkoušel jste někdo udělat inverzní displej Streamu MP3? Jedná se mi o to aby písmena a čísla byly zelené a okolí bylo černé. Tak jako na displeji meti budíkama (idkyž tam je to bílo černé). Díky z ainfo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Šulák Vloženo 18. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2019 Xu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mich Sch Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 (editace) Ahoj, mám problém se šumem rádia. forum jsem poctivě prolezl ale nenašel jsem situaci úplně totožnou s tou mojí. Mám Octavii r.v. 2005 (radio STREAM bez mp3 a telefonu) začalo to občasným šuměním které se postupně zhoršovalo. Auto tou dobou stálo cca 2 měsíce na dešti (jinak je pod přístřeškem) tak jsem na internetu našel že by mohl být pryč zesilovač u antény. Koupil jsem novou originální anténu za 1000 kč ale problém se nevyřešil :/ při poslechu nastávají různé situace: 1) rádio chvíli hraje jak má 2) v jistých už vyzkoušených úsecích města šumí 3) zastavím s autem na semaforu rádio chvíli šumí a po chvilce se chytne a hraje v pořádku (při rozjezdu zase začne šumět) 4) mám FM vysílač do 12V zásuvky (asi nejjednodušší možnost jak propojit mobil s tímto rádiem) v tomto případě rádio hraje pěkně a čistě. Předem děkuji za jakékoliv postřehy :) Editováno: 7. Srpen 2019, autor: Mich Sch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek.mika Vloženo 10. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2019 A zkoušel jsi jestli ti jde do antény proud. Mě tam šlo něco kolem 11.5 V. Měl jsem stejný problém a výměna antény za novou pomohla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trine Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Zdravíčko. Má někdo zkušenosti s instalací https://www.kanaco.cz/zbozi/41270/bluetooth-a2dp-modul-pro-vw-skoda-seat-bez-aux/ a zdali to funguje na STREAMU (O2 2006 vyroba)? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 2. Září 2020 Sdílet Vloženo 2. Září 2020 Mrkni do vlakna A2DP + Qi v O2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jon Dou Vloženo 24. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2020 Ahoj, ve své O2 Tour (2011) jsem nedávno vyměnil původní autorádio Škoda "BLUES" (to s otvorem pod ním-což se mi opticky nepáčilo ) za starší autorádio Škoda "Stream". Všimnul jsem si , že když rádio zapnu knoflíkem, tak prvně začne CD mechanika hledat CD (žádné CD tam nemám) , to samé se děje pokud rádio zapnu klíčkem. Je to vlastnost nebo nějaká porucha. Řeším to z důvodu , že ta CD mechanika je celkem slyšet a je to "rušivé" .To původní orig. rádio Blues to nedělá. Ještě jsem si všimnul, když rádio zapnu tak je slyšet pokaždé "lupnutí" z repro... Může někdo potvrdit ten chod mechniky CD při každém zapnutí rádia (bez CD v mechanice). Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 24. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2020 Ano, taky mi to s tou CD mechanikou dela. Myslim, ze je to vlastnost. V reprakach mi ale nelupne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aticernak Vloženo 7. Duben 2023 Sdílet Vloženo 7. Duben 2023 Ahoj. Menil som audience na stream MP3 v O2 pred fl rv2006 a žiadny zvuk. Čím to môže byť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.