Přejít na obsah

Mich Sch

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Mich Sch

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, mám problém se šumem rádia. forum jsem poctivě prolezl ale nenašel jsem situaci úplně totožnou s tou mojí. Mám Octavii r.v. 2005 (radio STREAM bez mp3 a telefonu) začalo to občasným šuměním které se postupně zhoršovalo. Auto tou dobou stálo cca 2 měsíce na dešti (jinak je pod přístřeškem) tak jsem na internetu našel že by mohl být pryč zesilovač u antény. Koupil jsem novou originální anténu za 1000 kč ale problém se nevyřešil :/ při poslechu nastávají různé situace: 1) rádio chvíli hraje jak má 2) v jistých už vyzkoušených úsecích města šumí 3) zastavím s autem na semaforu rádio chvíli šumí a po chvilce se chytne a hraje v pořádku (při rozjezdu zase začne šumět) 4) mám FM vysílač do 12V zásuvky (asi nejjednodušší možnost jak propojit mobil s tímto rádiem) v tomto případě rádio hraje pěkně a čistě. Předem děkuji za jakékoliv postřehy :)
  2. Byl jsem za diagnostikou v nedalekem (trochu podvodnem) autoservisu na smazani a tam me tim zacali strasit, tak jsem se chtel zeptat vice lidi jak to tedy je :)
  3. Svitily obe, volant zhasl, airbag zustal.
  4. Trochu to prsklo... chyby bohuzel nevim, diagnostiku a nasledne mazani jsem neprovadel ja. Ale i kdyby tedy byla pryc, kolik tak tipujete ze by stala vymena ?
  5. Ne ne, zapnuté zapalování nebylo. díky za reakci :)
  6. Chtěl bych se zeptat, jde zničit řídící jednotku tím že odpojíte plus + na baterii (mínus - necháte připojené) a po chvíli plus + zase připojíte ? Udělal jsem toto a vyhodilo mi to kontrolku airbagu ... diagnostika ukázala spoustu chyb na řídící jednotce- smazáno a zatím to nesvítí. Ale je to možné takhle zničit ? předem děkuji za odpovědi.
  7. Zdravím. Na autě se mi nyní vyskytl tento nepříjemný zvuk při dobržďování (cca z 20 na 0 km/h) a při sešlápnutí brzdového pedálu na místě. Ve vyšších rychlostech není slyšitelný/nevzniká. Vychází pouze od levého zadního kola. Nevíte někdo prosím co by to mohlo způsobovat popřípadě jak problém řešit ? :) Ještě mě napadá, před zhruba tři čtvrtě rokem byly měněny zadní kotouče a destičky spolu s repasí jednoho brzdového třmenu- nevracel se brzdový píst. Bohužel si nevzpomínám, zda-li to byla tahle strana.) Přikládám video/odkaz na video na youtube: https://www.youtube.com/watch?v=DNGI3D-hcrs rok výroby: 2005 tav tachometru: 80 000 km (poctivých- vlastním od nového) FHD0014.MOV
×
×
  • Vytvořit nový...