Harley1006 Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Nemate nahodou nekdo Stream s MP3??? Potreboval by jsem zjistit jaky je kod podle ETKY n a objednani modelove rady 2007. Stacilo by mi od tech co maji Stream s MP3 jestli by nemohli uverejnit ze stitku z boku radia cisla HW,SW,PD, a ten kod co zacina 1ZO ... ... . Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Tak jsem byl dneska v servisu menit SW za treti verzi, protoze tam skakalo CD. Udajne je to treti posledni varianta. Kdyz to neprestane, tak jde ven a asi nove... Hany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Tak jsem byl dneska v servisu menit SW za treti verzi, protoze tam skakalo CD.Udajne je to treti posledni varianta. Kdyz to neprestane, tak jde ven a asi nove... Hany Hany - mas Stream alebo Audience? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Boco - Ahoj, mam stream :-). Nejdriv jelo v pohode, pak "refresli" SW za druhou variantu a zacalo skakat, no a ted se uvidi, pristi tyden frcim ve stredu na Slovac, cca 6-8 hod. cesta tak se uvidi, vyzkousim to. H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Nemate nahodou nekdo Stream s MP3??? Potreboval by jsem zjistit jaky je kod podle ETKY n a objednani modelove rady 2007. Stacilo by mi od tech co maji Stream s MP3 jestli by nemohli uverejnit ze stitku z boku radia cisla HW,SW,PD, a ten kod co zacina 1ZO ... ... . Diky Stream bez MP3 je označený 1Z0 035 161A alebo 1Z0 035 161B. Stream s MP3 má kód 1Z0 035 161C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 protoze jsem sehnal prodejce na stream s mp3, radeji bych se tu jeste od nekoho, kdo si je jisty ujistil, jestli bude problem se zprovoznenim radia (aktivacni kod) v aute, ktere nema maxi dot, pouze PP. Diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Ahoj, mam takovej kuriozni problem, ted jak se ochladilo tak stream normalne rano nabehne, ale nehraje, zacne cca po trech kilometrech jizdy, nema nekdo tuseni co by to mohlo byt? asi sup s tim do servisu ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Ahoj, mam takovej kuriozni problem, ted jak se ochladilo tak stream normalne rano nabehne, ale nehraje, zacne cca po trech kilometrech jizdy, nema nekdo tuseni co by to mohlo byt? asi sup s tim do servisu ze? Mne tohle Stream udelal jednou, normalne ukazoval stanice a nehral, ted mam III. generaci SW pro nej, zatim v poho Ale se servisem nevahej H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Ahoj, mam takovej kuriozni problem, ted jak se ochladilo tak stream normalne rano nabehne, ale nehraje, zacne cca po trech kilometrech jizdy, nema nekdo tuseni co by to mohlo byt? asi sup s tim do servisu ze? to víš, těm muzikantům taky chvíli trvá, než se probuděj a rozehřejou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Jo a pak chvilku ladí....No a zaplatil jsi dost. Jinak budou hrát falešně.... To mě se taky stává, ale jako závadu to nikdo neřeší....Mám Audienci a tam prostě nepomůže nic jiného než vypnout motor a dálkáčem zamknout auto. Samotné vypnutí motoru nepomůže. No a tobě se chytnou po třech kilometrech.... To je divné. To si myslím, že tam máš někde studenej spoj a ten se rozehřeje a pak to hraje... Chyba ve FW se projevuje jinak a stejně FW by mělo způsobovat trochu jiné problémy než vůbec nehrající rádio....Kdo dělal to rádio by měl být demonstrativně zastřelen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Presne tak, určite je to nejaká HW závada. Napríklad kedysi na Favorite mi v silných mrazoch natoľko premrzol otáčkomer, že sa zrejme poškodila vychylovacia cievka a otáčkomer v lete ukazoval OK, ale keď sa ochladilo, tak začal ukazovať až keď teplota v prístrojoch stúpla nad bod mrazu. Čo teda trvalo dosť dlho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 (editace) staci mi velice strucne popsat, v cem je audience lepsi nez stream? budu totiz streama reklamovat, casto se stava, ze nevysouva CD, prehrali mi SW(fakt je, ze prijem radia se o dost zlepsil) a jde mi o to, ze bych si priplatil za audienci. ma to smysl? a mate nekdo v aute ten soundsystem s digitalnim ekvalizerem? je to dobry? ma to cenu? Editováno: 23. Říjen 2006, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 (editace) Zasadni rozdil mezi Audienci a Streamem byl v tom, ze Audience umela od zacatku MP3 a ma v sobe changer na 6 disku... Ten changer je ale dost pomalej, osobne v Audienci nevidim zadny prinos, zvlast pro toho, kdo ma Stream s MP3. Se soundsystemem nemam zkusenosti. Editováno: 23. Říjen 2006, autor: Maverick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SieNo Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Z mého pohledu...ve "staré" jsem měl Audienci a volil jsem jí jenom kvůli MP3. O problémech s příjmem u Streamu jsem se dozvěděl až později. Teď jsem objednával novou a vzal jsem Stream...changer u mě nemá tak velkou váhu... Soundsystem má kolega. Rozdíl to je a ne malý, ale pro mě, jakožto člověka docela hluchého a navíc 80% jezdícího po dálnicích, kdy roste i okolitý hluk (hlavně v Německu, kde není omezená rychlost) se tento rozdíl rychle ztrácí... el Sí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 hm, ten changer asi opravdu nebude nutnej, protoze kdyz uz to umi MP3, nevim, kde bych 6CD plnych MP3 nabral. spis me laka MP3 jako takova a hlavne ten soundsystem a ten samozrejme na stream napojit jiste nejde, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 No vyzera ze soundsystem sa dal dat k Stream-u.. pozri tu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=8522 ale Prochy-ho som tu uz niekolko mesiacov nevidel... k MP3 changeru - by si sa veru divil aka je to super vec. Ked som mal v OI CD changer na 10CD (nie MP3) tak to veru nebolo stale dost. Teraz je 6 MP3 len-tak-tak Teraz uz menim CD len sporadicky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 prave, ze MP3 se vejde na CD mraky, tak ten changer, no nevim... ale jo, asi priplatim za audienci a casem muze prijit i ten digitalni ekvalizer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 prave, ze MP3 se vejde na CD mraky, tak ten changer, no nevim...ale jo, asi priplatim za audienci a casem muze prijit i ten digitalni ekvalizer necitas poriadne (alebo ja nepisem poriadne ) - 1 CD s MP3 mas tak na 10-15 CD hudby a ja tvrdim ze je to malo....teda aspon mne... Mne vyhovuje tam nahadzat 5 CD s mojou hudbou a 1 CD je rezerva pre "novinky" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 ale citam poriadne, ja to pochopil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 ale citam poriadne, ja to pochopil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SieNo Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 hm....a co tak připojit přes audio zdířku třeba notebook s pořádným, alespoň 250 GB diskem a nechat ho napájet ze ásuvky 12V? Já měl v Audienci 6 CD s MP3...ale než jsem se dostal k šestému, tak jsem něvěděl co mám na prvním A kdyby mi jedno CD nestačilo, tak připojím (ne notebook, ale) MP3 přehrávač, anebo PDA...které sebou stejně tahám kvůli navigaci a mám v něm paměťovku s "dostatečnou" kapacitou el Sí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 to beru spis jako joke. pripojovat ntbk? ja mam 17ky displej, trochu nepohodlny. PDAcko nepouzivam, mam TTGO700, takze to si fakt radsi priplatim za audienci. ale kdovijak to dopadne, nejak se krouti, ze to asi nepude, vyreklamovat stream a za doplatek dat audienci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SieNo Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 to beru spis jako joke.pripojovat ntbk? ja mam 17ky displej, trochu nepohodlny. PDAcko nepouzivam, mam TTGO700, takze to si fakt radsi priplatim za audienci. ale kdovijak to dopadne, nejak se krouti, ze to asi nepude, vyreklamovat stream a za doplatek dat audienci jj, joke NB bych k tomu taky nerval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 me jde o to, ze i kdyz umi MP3 a ma changer, tak ne kazdy CD budu mit MP3, protoze je to tak jak rikas, kdyz se dostanu k sestymu, uz nebim co je prvni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.