Přejít na obsah

STREAM

Doporučené příspěvky

Nemate nahodou nekdo Stream s MP3??? Potreboval by jsem zjistit jaky je kod podle ETKY n a objednani modelove rady 2007. Stacilo by mi od tech co maji Stream s MP3 jestli by nemohli uverejnit ze stitku z boku radia cisla HW,SW,PD, a ten kod co zacina 1ZO ... ... .

Diky

Stream bez MP3 je označený 1Z0 035 161A alebo 1Z0 035 161B.

Stream s MP3 má kód 1Z0 035 161C.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...
Ahoj, mam takovej kuriozni problem, ted jak se ochladilo tak stream normalne rano nabehne, ale nehraje, zacne cca po trech kilometrech jizdy, nema nekdo tuseni co by to mohlo byt? asi sup s tim do servisu ze?

Mne tohle Stream udelal jednou, normalne ukazoval stanice a nehral,

ted mam III. generaci SW pro nej, zatim v poho :)

Ale se servisem nevahej B)

H.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, mam takovej kuriozni problem, ted jak se ochladilo tak stream normalne rano nabehne, ale nehraje, zacne cca po trech kilometrech jizdy, nema nekdo tuseni co by to mohlo byt? asi sup s tim do servisu ze?

to víš, těm muzikantům taky chvíli trvá, než se probuděj a rozehřejou :D:D:D

Odkaz ke komentáři

Jo a pak chvilku ladí....No a zaplatil jsi dost. Jinak budou hrát falešně.... :D:D To mě se taky stává, ale jako závadu to nikdo neřeší....Mám Audienci a tam prostě nepomůže nic jiného než vypnout motor a dálkáčem zamknout auto. Samotné vypnutí motoru nepomůže. No a tobě se chytnou po třech kilometrech.... To je divné. To si myslím, že tam máš někde studenej spoj a ten se rozehřeje a pak to hraje... Chyba ve FW se projevuje jinak a stejně FW by mělo způsobovat trochu jiné problémy než vůbec nehrající rádio....Kdo dělal to rádio by měl být demonstrativně zastřelen...

Odkaz ke komentáři

Presne tak, určite je to nejaká HW závada. Napríklad kedysi na Favorite mi v silných mrazoch natoľko premrzol otáčkomer, že sa zrejme poškodila vychylovacia cievka a otáčkomer v lete ukazoval OK, ale keď sa ochladilo, tak začal ukazovať až keď teplota v prístrojoch stúpla nad bod mrazu. Čo teda trvalo dosť dlho.

Odkaz ke komentáři

staci mi velice strucne popsat, v cem je audience lepsi nez stream? budu totiz streama reklamovat, casto se stava, ze nevysouva CD, prehrali mi SW(fakt je, ze prijem radia se o dost zlepsil) a jde mi o to, ze bych si priplatil za audienci. ma to smysl?

a mate nekdo v aute ten soundsystem s digitalnim ekvalizerem? je to dobry? ma to cenu?

Editováno: , autor: Luke288
Odkaz ke komentáři

Zasadni rozdil mezi Audienci a Streamem byl v tom, ze Audience umela od zacatku MP3 a ma v sobe changer na 6 disku...

Ten changer je ale dost pomalej, osobne v Audienci nevidim zadny prinos, zvlast pro toho, kdo ma Stream s MP3.

Se soundsystemem nemam zkusenosti.

Editováno: , autor: Maverick
Odkaz ke komentáři

Z mého pohledu...ve "staré" jsem měl Audienci a volil jsem jí jenom kvůli MP3. O problémech s příjmem u Streamu jsem se dozvěděl až později. Teď jsem objednával novou a vzal jsem Stream...changer u mě nemá tak velkou váhu...

Soundsystem má kolega. Rozdíl to je a ne malý, ale pro mě, jakožto člověka docela hluchého a navíc 80% jezdícího po dálnicích, kdy roste i okolitý hluk (hlavně v Německu, kde není omezená rychlost) se tento rozdíl rychle ztrácí...

el Sí

Odkaz ke komentáři

No vyzera ze soundsystem sa dal dat k Stream-u..

pozri tu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=8522

ale Prochy-ho som tu uz niekolko mesiacov nevidel...

k MP3 changeru - by si sa veru divil aka je to super vec. Ked som mal v OI CD changer na 10CD (nie MP3) tak to veru nebolo stale dost. Teraz je 6 MP3 len-tak-tak ;) Teraz uz menim CD len sporadicky...

Odkaz ke komentáři

prave, ze MP3 se vejde na CD mraky, tak ten changer, no nevim...

ale jo, asi priplatim za audienci a casem muze prijit i ten digitalni ekvalizer

necitas poriadne (alebo ja nepisem poriadne :D ) - 1 CD s MP3 mas tak na 10-15 CD hudby a ja tvrdim ze je to malo....teda aspon mne...

Mne vyhovuje tam nahadzat 5 CD s mojou hudbou a 1 CD je rezerva pre "novinky" B)

Odkaz ke komentáři

hm....a co tak připojit přes audio zdířku třeba notebook s pořádným, alespoň 250 GB diskem a nechat ho napájet ze ásuvky 12V? kol1

Já měl v Audienci 6 CD s MP3...ale než jsem se dostal k šestému, tak jsem něvěděl co mám na prvním :t

A kdyby mi jedno CD nestačilo, tak připojím (ne notebook, ale) MP3 přehrávač, anebo PDA...které sebou stejně tahám kvůli navigaci a mám v něm paměťovku s "dostatečnou" kapacitou ;)

el Sí

Odkaz ke komentáři

to beru spis jako joke.

pripojovat ntbk? ja mam 17ky displej, trochu nepohodlny. PDAcko nepouzivam, mam TTGO700, takze to si fakt radsi priplatim za audienci. ale kdovijak to dopadne, nejak se krouti, ze to asi nepude, vyreklamovat stream a za doplatek dat audienci

jj, joke ;) NB bych k tomu taky nerval... B)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...