Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Cao.

Mam dotazek.Mam fabii 1,4 16V 74Kw elegance z roku 2001.Zajimalo by me zda ma nejaky alarm.Mam na mysli,jestli kdyby mi nekdo rozbyl okno,zacne auto nejak blaznit,jako treba houkacka a svetla?

Diky.

Vloženo
vesteckou kouli tady nikdo nema :)

zamkni auto ¨dalkacem, pak otevri dvere ridice KLICEM a pockej cca 10-15s, mel by e spustit alarm, pokud ne, nemas jej

To je prece hloupost.Kdyz to odemknu klickem od auta,tak se nemuze spustit alarm.At uz to otevru na dalku nebo ve dverich.Jde mi spis o to jestli se tam daval seriove.

Vloženo
To je prece hloupost.Kdyz to odemknu klickem od auta,tak se nemuze spustit alarm.At uz to otevru na dalku nebo ve dverich.Jde mi spis o to jestli se tam daval seriove.

To by si sa čudoval! tak si nechaj otvorené okno a otvor z vnútra a budeš vedieť či ho máš!

Vloženo

to vis ze se spusti.. otocit vlozkou zamku jde i sroubovakem, to by tam ten alarm byl uplne nanic

alrma jde deaktivovat jen dalkacem, pripadne otevrenim klicem a nastartovanim do cca 10s

Vloženo

myslim ze bz ti mohol pomoct equidec na sterankach igorweb zadaj do googlu equidec a najdes to tam zadaj kody co mas aj technickej knizke a oddeluj takouto ; ciarkou a uvidis ci mas alebo nie ....

Takisto som to zistoval a nasiel a uz viem co tam od vyroby bolo nebolo co je origo a co je dorabane ....

S pozdravem .... :palec2:

Vloženo
myslim ze bz ti mohol pomoct equidec na sterankach igorweb zadaj do googlu equidec a najdes to tam zadaj kody co mas aj technickej knizke a oddeluj takouto ; ciarkou a uvidis ci mas alebo nie ....

Takisto som to zistoval a nasiel a uz viem co tam od vyroby bolo nebolo co je origo a co je dorabane ....

S pozdravem .... :palec2:

Diky za radu nasel jsem co jsem potreboval.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...