Petr E Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 (editace) Kdo rozebírate interiéry, víte kde a jaký je rozdíl mezi benzínem a dieselem? O výkendu jsem měl možnost jet s oběma typy, oba Elegance a stejný rok výroby (2.0i a 1.9TDI-66), a ikdyž tam ve předu byl traktor, vevnitř bylo do 110 ticho, oproti benzínu. Nemyslím přímo motor, ale spíš aerodynamický hluk a tak. Ve výsledku je diesel s traktorem mnohem tišší. Editováno: 7. Duben 2008, autor: Petr E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Kdo rozebírate interiéry, víte kde a jaký je rozdíl mezi benzínem a dieselem?O výkendu jsem měl možnost jet s oběma typy, oba Elegance a stejný rok výroby (2.0i a 1.9TDI-66), a ikdyž tam ve předu byl traktor, vevnitř to bylo jako nebe a dudy. V dieselu do 110 ticho, oproti benzínu. Na viku kufru je tlumení a pod motorem je velkej plast pasuje i na benzin, ve vnitřku nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Na viku kufru je tlumení a pod motorem je velkej plast pasuje i na benzin, ve vnitřku nevím Tak on sám o sobě ten dvoulitr není nic super měl jsi se svést 1,8 T ten by byl tišší si myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Tak on sám o sobě ten dvoulitr není nic super měl jsi se svést 1,8 T ten by byl tišší si myslím. Presne jak pises ... sam jezdim s 1,9TDi a 1,8T a ten benzin je uplne jina liga co se hluku tyce. Myslim tim zahratek motor, protoze pri studenem je to TDi opravdu velika tragedie. Ale spotreba je proste paradni a na to ten motor je NO.1 ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter7 Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Ja mám 1.8T r.99 a nemám na prednej kapote zvnútra tú dečku,asi tam nedávali,lebo motor je tichý aj bez toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Epicop Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Mimochodem taky nemám dečku a docela bych jí tam rád dal, proč ten motor ještě trošku neutišit, pokud to jde. Nevíte co dečka stojí??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 10. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Izolaci pod kapotu jsem koupil na vrakovišti za 300. Vevnitř to není vůbec znát, zvenku asi jo, ale neporovnával jsem dvě auta současně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Izolaci pod kapotu jsem koupil na vrakovišti za 300. Vevnitř to není vůbec znát, zvenku asi jo, ale neporovnával jsem dvě auta současně. JJJ 1.8 T nemají dečku, tak jsem na to koukal, i blbá Fabia 1.4 44kW jí měla! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.