Petr E Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 (edited) Kdo rozebírate interiéry, víte kde a jaký je rozdíl mezi benzínem a dieselem? O výkendu jsem měl možnost jet s oběma typy, oba Elegance a stejný rok výroby (2.0i a 1.9TDI-66), a ikdyž tam ve předu byl traktor, vevnitř bylo do 110 ticho, oproti benzínu. Nemyslím přímo motor, ale spíš aerodynamický hluk a tak. Ve výsledku je diesel s traktorem mnohem tišší. Edited April 7, 2008 by Petr E Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal9 Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Kdo rozebírate interiéry, víte kde a jaký je rozdíl mezi benzínem a dieselem?O výkendu jsem měl možnost jet s oběma typy, oba Elegance a stejný rok výroby (2.0i a 1.9TDI-66), a ikdyž tam ve předu byl traktor, vevnitř to bylo jako nebe a dudy. V dieselu do 110 ticho, oproti benzínu. Na viku kufru je tlumení a pod motorem je velkej plast pasuje i na benzin, ve vnitřku nevím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukascheck Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Na viku kufru je tlumení a pod motorem je velkej plast pasuje i na benzin, ve vnitřku nevím Tak on sám o sobě ten dvoulitr není nic super měl jsi se svést 1,8 T ten by byl tišší si myslím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalF Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Tak on sám o sobě ten dvoulitr není nic super měl jsi se svést 1,8 T ten by byl tišší si myslím. Presne jak pises ... sam jezdim s 1,9TDi a 1,8T a ten benzin je uplne jina liga co se hluku tyce. Myslim tim zahratek motor, protoze pri studenem je to TDi opravdu velika tragedie. Ale spotreba je proste paradni a na to ten motor je NO.1 ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter7 Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Ja mám 1.8T r.99 a nemám na prednej kapote zvnútra tú dečku,asi tam nedávali,lebo motor je tichý aj bez toho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epicop Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Mimochodem taky nemám dečku a docela bych jí tam rád dal, proč ten motor ještě trošku neutišit, pokud to jde. Nevíte co dečka stojí??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr E Posted April 10, 2008 Author Share Posted April 10, 2008 Izolaci pod kapotu jsem koupil na vrakovišti za 300. Vevnitř to není vůbec znát, zvenku asi jo, ale neporovnával jsem dvě auta současně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octavinek Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Izolaci pod kapotu jsem koupil na vrakovišti za 300. Vevnitř to není vůbec znát, zvenku asi jo, ale neporovnával jsem dvě auta současně. JJJ 1.8 T nemají dečku, tak jsem na to koukal, i blbá Fabia 1.4 44kW jí měla! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts