Publikováno Duben 7, 200817 r Kdo rozebírate interiéry, víte kde a jaký je rozdíl mezi benzínem a dieselem? O výkendu jsem měl možnost jet s oběma typy, oba Elegance a stejný rok výroby (2.0i a 1.9TDI-66), a ikdyž tam ve předu byl traktor, vevnitř bylo do 110 ticho, oproti benzínu. Nemyslím přímo motor, ale spíš aerodynamický hluk a tak. Ve výsledku je diesel s traktorem mnohem tišší. Upraveno Duben 7, 200817 r od Petr E
Duben 7, 200817 r Kdo rozebírate interiéry, víte kde a jaký je rozdíl mezi benzínem a dieselem?O výkendu jsem měl možnost jet s oběma typy, oba Elegance a stejný rok výroby (2.0i a 1.9TDI-66), a ikdyž tam ve předu byl traktor, vevnitř to bylo jako nebe a dudy. V dieselu do 110 ticho, oproti benzínu. Na viku kufru je tlumení a pod motorem je velkej plast pasuje i na benzin, ve vnitřku nevím
Duben 9, 200817 r Na viku kufru je tlumení a pod motorem je velkej plast pasuje i na benzin, ve vnitřku nevím Tak on sám o sobě ten dvoulitr není nic super měl jsi se svést 1,8 T ten by byl tišší si myslím.
Duben 10, 200817 r Tak on sám o sobě ten dvoulitr není nic super měl jsi se svést 1,8 T ten by byl tišší si myslím. Presne jak pises ... sam jezdim s 1,9TDi a 1,8T a ten benzin je uplne jina liga co se hluku tyce. Myslim tim zahratek motor, protoze pri studenem je to TDi opravdu velika tragedie. Ale spotreba je proste paradni a na to ten motor je NO.1 !
Duben 10, 200817 r Ja mám 1.8T r.99 a nemám na prednej kapote zvnútra tú dečku,asi tam nedávali,lebo motor je tichý aj bez toho.
Duben 10, 200817 r Mimochodem taky nemám dečku a docela bych jí tam rád dal, proč ten motor ještě trošku neutišit, pokud to jde. Nevíte co dečka stojí???
Duben 10, 200817 r Autor Izolaci pod kapotu jsem koupil na vrakovišti za 300. Vevnitř to není vůbec znát, zvenku asi jo, ale neporovnával jsem dvě auta současně.
Duben 11, 200817 r Izolaci pod kapotu jsem koupil na vrakovišti za 300. Vevnitř to není vůbec znát, zvenku asi jo, ale neporovnával jsem dvě auta současně. JJJ 1.8 T nemají dečku, tak jsem na to koukal, i blbá Fabia 1.4 44kW jí měla!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.