Publikováno Duben 7, 200817 r Zdravím, chci si pořídit tempomat. Otázkou je, jestli není lepší multifunkční volant? Co potřebuji k montáži páčky? Páčku, kabely, aktivace přes vag. A co k tomu volantu? Mám origo rádio, takže bych ho mohl ovladat přes volant. Ale jak by to vyšlo finančně? nepotřebuji k tomu ještě nějakou řídící jednotku? A jak je to s ovladatelností? Jaké máte zkušenosti?
Duben 7, 200817 r Zdravím, chci si pořídit tempomat. Otázkou je, jestli není lepší multifunkční volant? Co potřebuji k montáži páčky? Páčku, kabely, aktivace přes vag. A co k tomu volantu? Mám origo rádio, takže bych ho mohl ovladat přes volant. Ale jak by to vyšlo finančně? nepotřebuji k tomu ještě nějakou řídící jednotku? A jak je to s ovladatelností? Jaké máte zkušenosti? volant, airbag, kabeláž, jednotku, VAG je to asi 10x dražší když seženeš za dobrý peníz ovládá se dobře Upraveno Duben 7, 200817 r od Vaša
Duben 7, 200817 r Autor Airbag bych použil ze starého volantu. Nebo to nejde? Bag je na tom předpokládám nejdražší záležitost
Duben 11, 200817 r MF volant je perfektní ... mohu doporučit Jednou dobou jsem tady prodával ten svůj a nikdo ho nechtěl ...
Září 3, 201510 r Mám možnost koupit multifunkční volant s levou páčkou, kabeláží a jednotkou za 2000 ale chybí airbag. Nevíte o někom kdo by se ho rád zbavil?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.