flegr16 Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Delal jsem diagnostiku na octavii vagem a napodlo me ten obraz zvetsit. Ted kdyz vag spustim nevejde se mi na plochu a nenapada me jak to dostat do puvodni velikosti. Coz byla tak pulka obrazovky. Poradi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Tak to preinstaluj je to len software ked tam zmenit velkost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruddy Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Delal jsem diagnostiku na octavii vagem a napodlo me ten obraz zvetsit. Ted kdyz vag spustim nevejde se mi na plochu a nenapada me jak to dostat do puvodni velikosti. Coz byla tak pulka obrazovky. Poradi nekdo? Mám vag 607 taky přes půl obrazovky ale ještě jsem to nezkoušel optám se na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Delal jsem diagnostiku na octavii vagem a napodlo me ten obraz zvetsit. Ted kdyz vag spustim nevejde se mi na plochu a nenapada me jak to dostat do puvodni velikosti. Coz byla tak pulka obrazovky. Poradi nekdo? Otevři si v adresáři s VAGem soubor VAGCOM.CFG a změň si hodnotu u položky Size. Original je Size=10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.