Publikováno Duben 11, 200817 r zdravim. potreboval by som pomoct. niekedy mi nehra lavy predny reproduktor, vacsinou po chvili naskoci ale stava sa to dost casto pocas jazdy. neviete co s tym moze byt? Upraveno Duben 11, 200817 r od barlang
Duben 11, 200817 r bobik kde na radiu alebo na repraku ja mam aj vyskovy v stlpiku a ani ten nejde ale len niekedy same sa vypnu a same sa zapnu kedy sa im chce!
Duben 13, 200817 r Autor este jedna otazocka. ten konektor je vo dverach? pod tapacirom alebo az vo dverach pod plechom?
Duben 13, 200817 r Zkoušel jsi na reprák klepnout? Myslím na ten plast co ho kryje. Mě to dělá taky a vždycky to pomůže, musím to konečně rozdělat a spravit. Podle toho co napsal Bobík, tak konektor bude u repráku
Duben 14, 200817 r Autor mozno to bude rovnaký problem ako tuto http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=43694 . inac sa mi zda ze ked mam radio hlasnejsie tak to nevypadava
Duben 14, 200817 r obdobny problem mam aj ja idem auto hraju oba staci prejst po nerovnostiach a hra iba jeden po chvili hra znova, potom nie a ked clovek razantne prida hlasitost zacne hrat. tiez budem musiet pozret.
Duben 14, 200817 r Autor uplne ako pises. ked zistis co tomu je tak daj vediet. neviem ci budem mat v dohladnej dobe cas na to kuknut
Duben 14, 200817 r barlang: ked bude cas a pozrem to tak dam vediet len neslubujem kedy to este neviem.
Duben 15, 200817 r pod plechem žádný konektor není, je přímo na repráku mrkni taky do A sloupku - spodní část - průchodky do dveří
Květen 4, 200817 r Autor no tak mal som dole tapec, trochu som precistil konektory na repraku a zatial to ide v pohode....
Květen 4, 200817 r ja som mal vytiahnute radio a vsetko malo kontakty na radiu ok a odvtedy to aj hra tak ako ma, zatial klop klop klop pokoj.
Květen 8, 200817 r ja som mal vytiahnute radio a vsetko malo kontakty na radiu ok a odvtedy to aj hra tak ako ma, zatial klop klop klop pokoj. Kluci krom stejného problému s reprákem, máme problém ještě jeden. Když venku prší, rádio nehraje vůbec. Jak je ale sluníčko a tedy sucho, rádio hraje normálně. Mám podezření, že tam někde nějak zatéká voda nebo je tam vlhko. Nemáte někdo radu???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.