Přejít na obsah

Hektor

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Hektor

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Kluci krom stejného problému s reprákem, máme problém ještě jeden. Když venku prší, rádio nehraje vůbec. Jak je ale sluníčko a tedy sucho, rádio hraje normálně. Mám podezření, že tam někde nějak zatéká voda nebo je tam vlhko. Nemáte někdo radu???
  2. Hektor

    Koupě Octavie I

    Ahoj kluci, já mám dotaz. Koupili jsme bleska Mec Queena(Fábia combi 2002) s bouchnutým prahem. Chtěl jsem se Vás zeptat, jestli ty ochrané plastové lišty mohou zakrýt tenhle hrubý nedostatek našeho autí. Chtěl bych tak ochránit i lak na prahu, který byl úderem narušen. Jinak jsem koukal, že se ty lišty pohybují kolem 1500.-kč. Dá se to sehnat i levněji?? Děkuji
  3. Ahoj Houmre, tak jsem si četl příspěvky o zmíněné kontrolce a nejsem z toho moudrý. Máme asi týden Fabii combi 2002 1.4MPi. Hned jak bylo auto naše, ujeli jsme 500 km a najednou se na palubce rozsvítila ona kontrolka. Podle manuálu jsme měli opatrně dojet do nejbližšího servisu. Udělali diagnostiku a závada zní: řada 1- sonda 2, topný obvod přerušení sporadická řada 1- sonda 2 neaktivní sporadická Jak zde někdo psal, v servisu začali o lambda sondě a nějaké horentní sumě. Když z automobilu závady vymazali, po několika ujetých kilometrech se kontrolka rozsvítila znovu . Dnes jsem se s autím vraceli od rodičů domů. Na dlouhou cestu jsme natankovali Shel V Power, abychom motoru udělali hezky. Dvě třetiny cesty kontrolka nesvítila, ale pak se na desce objevila a mám pocit, že i spotřeba šla nahoru. Zítra reklamujeme vůz u prodejce, aby auto opravili. Dokážete mi někdo říct, co je to za závadu a co by měli vyměnit ??? Nemůže tato závada signalizovat nějaký závažnější problém ? Opravu bude dělat AAA na vlastní náklady. Nechci, aby auto opravili jen tak na oko. Moc děkuji. New info: Ráno se motor opravdu trochu škubal, ale asi jen těch 20 vteřin než se zahřál na potřebnou teplotu.
  4. To je velice dobré zabezpečení.
  5. Mno, to je těžké soudit. Všeobecně se v ČR krade úplně všechno. Jsme mladá rodina, která nemění auta jako ponožky, takže by nás ztráta vozu dost štvala.
  6. Děkuji za reakce. Budu sem chodit častěji. Měl jsem dlouhou dobu okřídlený šíp 1996 Felicie. Jak jsem psal, tak máme o nějakou třídu lepší Fábinku.Bohužel jsem v péči o autí amatér jak sviňa. Když mi budete radit co a jak, budu velice vděčný.
  7. Ahoj lidičky, tak jsme koupili autí z druhé ruky. e to škoda Fábia 2002 combi 1.4 50kw najeto 88 750 km. Protože to pro nás byla větší investice, chci se zeptat na Váš názor ohledně pojištění proti odcizení. V autě je zámek zpátečky a přikupujeme mechanické zabezpečení Bullock na pedály. Bydlíme na sídlišti, kde je velká pravděpodobnost nějakých nekalostí. Máte někdo pojištění? A když tak od koho a za kolik chechtáků.
×
×
  • Vytvořit nový...