burek Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 cauec chlapi.mel jsem auto na servise delali silent bloky vepredu a taky nejaky tycky na predni naprave.no nevim jestli to dela presne od doby kdy me to opravili ale vsimnul jsem si ze me auto stahuje doprava.kola uz tam mam od te doby druhy takze vyvazenim to asi nebude.nevite nekdo??nebo nesetkal se stim nekdo?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 cauec chlapi.mel jsem auto na servise delali silent bloky vepredu a taky nejaky tycky na predni naprave.no nevim jestli to dela presne od doby kdy me to opravili ale vsimnul jsem si ze me auto stahuje doprava.kola uz tam mam od te doby druhy takze vyvazenim to asi nebude.nevite nekdo??nebo nesetkal se stim nekdo?diky Spatná geo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 12. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Spatná geo. no tu mi ale pry delali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 no tu mi ale pry delaliPrý dělali nebo jen zaplatil toť otázka ? Může to dělat i rozdíl tlaku v kolech.Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 12. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 (editace) Prý dělali nebo jen zaplatil toť otázka ? Může to dělat i rozdíl tlaku v kolech.Neználek ted me je davali na 2.5 v pneuservise takze tim to urco nebude.delali to 195 a ted 225 takze toto vylucuji.mozna geo,ale fakt ji delai pry no tak sakra nevim.kdyz brzdim obcas citim jak me volant taha doprava Editováno: 12. Duben 2008, autor: burek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 To že ti to dělá při brždění jsi poprvé nenapsal. Tak bych se zaměřil na brzdy, jestli pístky jezdí jak mají a není třeba mastnej kotouč atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 12. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 To že ti to dělá při brždění jsi poprvé nenapsal. Tak bych se zaměřil na brzdy, jestli pístky jezdí jak mají a není třeba mastnej kotouč atd. no takhle.rekapitulace: jedu po rovine taha to doprava kdyz brzdim citim taky ze to tahne do prava.neni to jenm brzdeni ale jak pisu i po rovinkach to stahuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 mi to taky lehce, ale opravdu lehce táhne doprava a to jsem po geo, u té jsem byl přítomen, takže vím 100% že byla dělaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 12. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 mi to taky lehce, ale opravdu lehce táhne doprava a to jsem po geo, u té jsem byl přítomen, takže vím 100% že byla dělaná. tak cim to muze sakrys byt??vyresil jsi to nejak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 zajeď tam kde mají osmibodovou laserovou geometrii a buď si u toho. Pokud ti nepřibržďuje kolo a nebo nemáš špatně sjetou pneumatiku tak je to špatně udělaná geometrie. Nepatrné táhnutí do prava může způsobovat profil vozovky skloněný k pravé krajnici ale je vijímečně.Na rovné silnici musí jet auto rovně i když šlápneš na brzdu.Teda pokud je vše ostatní v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 12. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 zajeď tam kde mají osmibodovou laserovou geometrii a buď si u toho. Pokud ti nepřibržďuje kolo a nebo nemáš špatně sjetou pneumatiku tak je to špatně udělaná geometrie. Nepatrné táhnutí do prava může způsobovat profil vozovky skloněný k pravé krajnici ale je vijímečně.Na rovné silnici musí jet auto rovně i když šlápneš na brzdu.Teda pokud je vše ostatní v pořádku. delalo to na 195 pred tydnem ted jsem obul na 225 / 45 r17 a dela to stale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 delalo to na 195 pred tydnem ted jsem obul na 225 / 45 r17 a dela to stale Takže co ti z toho vyplývá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 13. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Takže co ti z toho vyplývá? ze by geo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bangladezo Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 sem rad že jsi tu todle téma hodil ,ja mam ten samej problem ,po vyměně uložení stabil.táhne dělal jsem jiš vše možné a nic,jen namátkou 2 krát geometrie,pneu,prohlídka v servise,vše v pořádku,tet uš my jen zbejvá skusit uplně odpojit stabik,uvidíme co to udělá,uš mne to fakt sere auto je jako nové najeto poctivych 62 tisíc bez jediné závady,teda krom vyměny toho uložení,každej říká že todle na to nemuže mít vliv,ale uvidíme,jestli to nepomuže tak auto prodám ,tak su na to nasrany,jestli se ti náhodou podaří to odstranit ,nebo přijít na to čim to bylo tak to sem hod,přeji hodně štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 13. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 sem rad že jsi tu todle téma hodil ,ja mam ten samej problem ,po vyměně uložení stabil.táhne dělal jsem jiš vše možné a nic,jen namátkou 2 krát geometrie,pneu,prohlídka v servise,vše v pořádku,tet uš my jen zbejvá skusit uplně odpojit stabik,uvidíme co to udělá,uš mne to fakt sere auto je jako nové najeto poctivych 62 tisíc bez jediné závady,teda krom vyměny toho uložení,každej říká že todle na to nemuže mít vliv,ale uvidíme,jestli to nepomuže tak auto prodám ,tak su na to nasrany,jestli se ti náhodou podaří to odstranit ,nebo přijít na to čim to bylo tak to sem hod,přeji hodně štěstí no ted neni moc penez delal sem novy kola atd...ale resit to pomale budu,ale kdyby jsi ty o necem vedel taky so sem soupni.mej se cusik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.