Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

hmm

z patrolem jsem par kilometru na sněhu stravil a s audinou ani jeden takže fakt nemohu porovnat ale co jsem viděl na tom videu tak mi to připadalo trapný - toď muj nazor

Vloženo
hmm

z patrolem jsem par kilometru na sněhu stravil a s audinou ani jeden takže fakt nemohu porovnat ale co jsem viděl na tom videu tak mi to připadalo trapný - toď muj nazor

Procpak ?

Vloženo
Procpak ?

Když viš co ktere auto dokaže (i když v testu byl novějši kousek patrolu než co znam ja) a pak vidiš takove srovnavani tak ..........

Obecně si myslím že je nesmysl davat do takoveho testu auta rozdilných kategorii - právě kvuli těm pozdějším dohadum

tim končim svoji učast v teto diskuzi

- a ne že si budete myslet že mam něco proti bmw, volvo, oooo - kdybych měl na to penizky tak bych si určitě jednoho z nich vybral a to určitě dřiv než toho patrola

Vloženo

Jo v tom souhlasím ty auta jsou nesrovnatelný v takovém testu. Jinak s OOOO A8L jsem byl ve Špindlu a byl tam i šéf Mercedesu s novým S500L 4x4 jeho museli do jednoho kopečka vytáhnout (zrovna Patrolem s řetězama) no a já abych ho popíchl jsem v tom kopečku zastavil a zase se rozjel ani mi nebliklo ASR. Prostě Audi s quatrem udělalo opravdu kus práce.

Vloženo

To bylo vidět jak na začatku na te rovince audina měla odpich a nabrala potřebnou rychlost.

Když už postavili patrola proti takovým rychlikum tak nechapu proč hned na staru nezavřeli všechny diferaky a rychlosti nula nula nic by se pomalu vyšplhali na kopeček a klidně by mohli i v polovině zastavit.

JJ - quatro je super technika - a když si vezmeme že je to přes 20 let co to vymysleli a od te doby se toho až tak moc nezměnilo

Vloženo (editace)
To bylo vidět jak na začatku na te rovince audina měla odpich a nabrala potřebnou rychlost.

Když už postavili patrola proti takovým rychlikum tak nechapu proč hned na staru nezavřeli všechny diferaky a rychlosti nula nula nic by se pomalu vyšplhali na kopeček a klidně by mohli i v polovině zastavit.

JJ - quatro je super technika - a když si vezmeme že je to přes 20 let co to vymysleli a od te doby se toho až tak moc nezměnilo

ono jde o to že jedině audi je pravy 4x4 takže jede furt všema 4 kolama takže nečeká až se něco stane aby byl připojen zbytek

myslel jsem že patrol je taky pernamentní 4x4 ale :Motor pohání zadní nápravu, přední je připojitelná bez mezinápravového diferenciálu s možností volby redukovaných převodů. Většina modelů je vybavena uzávěrkou zadního diferenciálu

takže proto to ostatním nejede

Editováno: , autor: Vaša
Vloženo
ono jde o to že jedině audi je pravy 4x4 takže jede furt všema 4 kolama takže nečeká až se něco stane aby byl připojen zbytek

myslel jsem že patrol je taky pernamentní 4x4 ale :Motor pohání zadní nápravu, přední je připojitelná bez mezinápravového diferenciálu s možností volby redukovaných převodů. Většina modelů je vybavena uzávěrkou zadního diferenciálu

takže proto to ostatním nejede

u patrolu zaleži na motorové vybavě - u toho typu co byl v testu existuji verze i s mezinapravovým diferakem + full uzavěrka všech tři diferaku, novější patroly už existují pouze jako typy cos popisoval, starší generace byly všechny vybavené mezinapravovým + uzavěrkou všech diferaku a nedivil bych se kdyby dalši generace patrolu už neměla možnost vubec připojit předek - hold pravych 4x4 ubýva a zachvili je spočiname na prstech jedne ruky

Vloženo
Ono s tou uzaverkou a terenim prevodem to pak moc rychle nejede, takze ona je to otazka !

Nevim jaky tato generace ale s tou starši by se s uzavřenými diferaky tak rychle jet nedalo. Takže mi to spiš připadlo že neměl diferaky zavřene nastalo protože jel nějak příliš rychle.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...