selao1 Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Zdravím všechny okťáky a mám takový dotaz. Rozdělal sem O1 předface protože potřebuju zjistit serial budíku a komfortky. Nejsem si jistej jestli sem zjistil komfortku nebo něco jiného. číslo to mělo 3BO 959 799. Je to tedy komfortka nebo ne? Jestli ano tak jaká generace? Potřebuji totiž rozchodit vystřelovák. Další věc jsou budíky. Na nich sem našel číslo 1U1 919 033L. Zde potřebuji koupit budíky, které mi budou pasovat (Nevím jestli sem nacpu ty s černým podkladem, protože ten bílej je hroznej). Na těchto mi nějak blbne ukazatel palivoměru. Všem děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovák Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Zdravím všechny okťáky a mám takový dotaz. Rozdělal sem O1 předface protože potřebuju zjistit serial budíku a komfortky. Nejsem si jistej jestli sem zjistil komfortku nebo něco jiného. číslo to mělo 3BO 959 799. Je to tedy komfortka nebo ne? Jestli ano tak jaká generace? Potřebuji totiž rozchodit vystřelovák. Další věc jsou budíky. Na nich sem našel číslo 1U1 919 033L. Zde potřebuji koupit budíky, které mi budou pasovat (Nevím jestli sem nacpu ty s černým podkladem, protože ten bílej je hroznej). Na těchto mi nějak blbne ukazatel palivoměru. Všem děkuji za rady. Chtělo by to napsat MR ale Komfortka bude 1JO 959 799 L takže 2.generace.Ty budíky netuším jestli je to číslo správně.Pokud se pletu tak mě někdo určitě opravý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 jde o komfort I. gen. a budíky taktéž s I. gen imma podle čísla se jedná o motorizaci 1,6/55kW AEE - tam nikdy nedáš MAXIdot ! jen budíky do MR00 a nebo do MR03 z té samé motorizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Vystřelovák jedině repliku (rakso atd...) - platí co napsal rolbar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Zdravím všechny okťáky a mám takový dotaz. Rozdělal sem O1 předface protože potřebuju zjistit serial budíku a komfortky. Nejsem si jistej jestli sem zjistil komfortku nebo něco jiného. číslo to mělo 3BO 959 799. Je to tedy komfortka nebo ne? Jestli ano tak jaká generace? Potřebuji totiž rozchodit vystřelovák. Další věc jsou budíky. Na nich sem našel číslo 1U1 919 033L. Zde potřebuji koupit budíky, které mi budou pasovat (Nevím jestli sem nacpu ty s černým podkladem, protože ten bílej je hroznej). Na těchto mi nějak blbne ukazatel palivoměru. Všem děkuji za rady. Co se týče toho vystřelováku tak ten jsem si na svou káru upravil(napasoval ovládání z původního klíče)abych se vyhnul třeba výměně jednotky atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semirkucera Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 jde o komfort I. gen.a budíky taktéž s I. gen imma podle čísla se jedná o motorizaci 1,6/55kW AEE - tam nikdy nedáš MAXIdot ! jen budíky do MR00 a nebo do MR03 z té samé motorizace Ale vystrelovaky tam jdou dostat ne??? Ja mam motorizaci 1.8 20V. Komfort 799L. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 3B0 není komfortka ale jednotka centrálu.komfortku tam nemáš.Máš el.okna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.