Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

cauec chlapi.z niceho nic se mi zobrazi muj dotaz-prvni prispevek a misto toho-jako do ted aby tam byla pod tim kazda odpoved me to dole udela takovej strasne neprehlednej stromecek.je to sileny.nevite nekdo co stim??jak to zmenit?uz jsem zkousel vse.diky

• Autor
cauec chlapi.z niceho nic se mi zobrazi muj dotaz-prvni prispevek a misto toho-jako do ted aby tam byla pod tim kazda odpoved me to dole udela takovej strasne neprehlednej stromecek.je to sileny.nevite nekdo co stim??jak to zmenit?uz jsem zkousel vse.diky

nikdo nic??nikomu se to ted nestalo??je to dost neprehledny a hnusny.tady je screanshot

post-13196-1208026657_thumb.jpg

nikdo nic??nikomu se to ted nestalo??je to dost neprehledny a hnusny.tady je screanshot

Nezmáčknul jsi dole tlačitko " PDA verze " ?

Nebo něco ve tvém prohlížeči ?

asi sis nainstaloval betaverzi Mozilly, ta to dělá, stačí dát starší verzi ;)

Podle obrázku si nastav v možnostech na standard a bude to tak jak to bylo. Mě už se to taky stalo.

post-8731-1208033645_thumb.jpg

• Autor
Podle obrázku si nastav v možnostech na standard a bude to tak jak to bylo. Mě už se to taky stalo.

post-8731-1208033645_thumb.jpg

bylo to tim diky moc.ale nevim houplo to tam z niceho ic.no asi nejaka interni chyba.diky

ty to myslím nemáš jednoduchý v ničem

bylo to tim diky moc.ale nevim houplo to tam z niceho ic.no asi nejaka interni chyba.diky

No nejseš asi jedinej komu se to stalo. Mě se to taky jednou samo od sebe změnilo a chvíli mě to potrápilo než jsem na to došel jak to změnit...

Upraveno od Konny

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.