Přejít na obsah

Spojka vypina spatne poradte

Tom373

Doporučené příspěvky

Mozna se to uz resilo ale nic takoveho jsem nenasel mam TDI PD 4x4 6 Rychlosti najeto 155tKm, no a problem mam v tom ze se mi cim dal niz posouva ucinnost vypinani spojky dneska pri studenem nastartovani neslo ani zaradit az po nejake chvili to slo ale je to cim dal horsi pri prvnich kilometrech jak bych uz radil prez zuby, kdyz neco pojezdim tak se to zlepsi jinac auto neskube ze spojky nejdou zadne pazvuky ani neklouze pedal je funkcni uplne u dorazu nevite co s tim? Budu vdecny za kazdou radu. :help:

Tomas

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mozna se to uz resilo ale nic takoveho jsem nenasel mam TDI PD 4x4 6 Rychlosti najeto 155tKm, no a problem mam v tom ze se mi cim dal niz posouva ucinnost vypinani spojky dneska pri studenem nastartovani neslo ani zaradit az po nejake chvili to slo ale je to cim dal horsi pri prvnich kilometrech jak bych uz radil prez zuby, kdyz neco pojezdim tak se to zlepsi jinac auto neskube ze spojky nejdou zadne pazvuky ani neklouze pedal je funkcni uplne u dorazu nevite co s tim? Budu vdecny za kazdou radu. :help:

Tomas

Tady nevím jestli se to řešilo ale někde jsem čet, že tady u těch 6-ti kvaltů se posouvala hřídel.Záleželo na tom jak jsi stím jezdil.Pokud se autu dává pohul tak to bylo O.K ale jak se to šetřilo a podtáčelo tak to bylo horší a horší

Odkaz ke komentáři

Tak zavodnik zase nejsem ale motor moc nevytacim no a ta hridel da se nejak posunout zpatky nebo nevis co s tim dik

No nejlepší by bylo to ověřit.Zkusit s tím nějakou ostřejší jízdu/y/ a jestli to pak půjde tak je to tím.Řešilo se to zajištěním tý hřídele přímo v převodovce ale přesný postup už nevím ale byl to problém 6-ti kvaltů

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dneska sel do odvzdusneni spojky tak se to odvzdusnilo tak ze pedal zustal plandat a spojkovy valec nenabere ani kapku brzdovky z nadobky tak nejspise odesel on je i pod pedalem vlhky od brzdovky tak ho ceka vymena auto budu muset odtahnout do skodovky to jsem zvedavy kolik si za to reknou, doufam ze to zustane jen pri tom valci :feve:

Odkaz ke komentáři

Tak na spojkovem valci me natahla skodovka o 2700 za kousek plastu jenom za ten spojkovy valec pritom ten samy novy original jsem nasel na aukru za 900 ale auto potrebuji no a kdyz jsem videl tu cenu a kolik by mi naparili jeste za praci tak jsem si rek ze si ho prehodim sam no a za dve hodiny jsem to mel hotove spojka funguje jak ma, a problem byl v tom ze ten stary se nejak ucpal a nepoustel zadnou novou kapalinu tak pedal casem vadnul a po odvzdusneni bylo jasno :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...