Tom373 Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Mozna se to uz resilo ale nic takoveho jsem nenasel mam TDI PD 4x4 6 Rychlosti najeto 155tKm, no a problem mam v tom ze se mi cim dal niz posouva ucinnost vypinani spojky dneska pri studenem nastartovani neslo ani zaradit az po nejake chvili to slo ale je to cim dal horsi pri prvnich kilometrech jak bych uz radil prez zuby, kdyz neco pojezdim tak se to zlepsi jinac auto neskube ze spojky nejdou zadne pazvuky ani neklouze pedal je funkcni uplne u dorazu nevite co s tim? Budu vdecny za kazdou radu. Tomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Mozna se to uz resilo ale nic takoveho jsem nenasel mam TDI PD 4x4 6 Rychlosti najeto 155tKm, no a problem mam v tom ze se mi cim dal niz posouva ucinnost vypinani spojky dneska pri studenem nastartovani neslo ani zaradit az po nejake chvili to slo ale je to cim dal horsi pri prvnich kilometrech jak bych uz radil prez zuby, kdyz neco pojezdim tak se to zlepsi jinac auto neskube ze spojky nejdou zadne pazvuky ani neklouze pedal je funkcni uplne u dorazu nevite co s tim? Budu vdecny za kazdou radu. Tomas Tady nevím jestli se to řešilo ale někde jsem čet, že tady u těch 6-ti kvaltů se posouvala hřídel.Záleželo na tom jak jsi stím jezdil.Pokud se autu dává pohul tak to bylo O.K ale jak se to šetřilo a podtáčelo tak to bylo horší a horší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom373 Vloženo 16. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Tak zavodnik zase nejsem ale motor moc nevytacim no a ta hridel da se nejak posunout zpatky nebo nevis co s tim dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 co tak zkusit odvzdusnit,mozna mas v haji vypinaci lozisko tak jak ja me teda jenom chrasti porad resi jestli vymenit nebo zatim nechat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Tak zavodnik zase nejsem ale motor moc nevytacim no a ta hridel da se nejak posunout zpatky nebo nevis co s tim dik No nejlepší by bylo to ověřit.Zkusit s tím nějakou ostřejší jízdu/y/ a jestli to pak půjde tak je to tím.Řešilo se to zajištěním tý hřídele přímo v převodovce ale přesný postup už nevím ale byl to problém 6-ti kvaltů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom373 Vloženo 17. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Ok budu zkouset kdybys si vzpomenul kde se o tom psalo hod sem odkaz. Uvidime jestli se to zlepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Ok budu zkouset kdybys si vzpomenul kde se o tom psalo hod sem odkaz. Uvidime jestli se to zlepsi O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom373 Vloženo 18. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Tak jsem dneska sel do odvzdusneni spojky tak se to odvzdusnilo tak ze pedal zustal plandat a spojkovy valec nenabere ani kapku brzdovky z nadobky tak nejspise odesel on je i pod pedalem vlhky od brzdovky tak ho ceka vymena auto budu muset odtahnout do skodovky to jsem zvedavy kolik si za to reknou, doufam ze to zustane jen pri tom valci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom373 Vloženo 20. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Tak na spojkovem valci me natahla skodovka o 2700 za kousek plastu jenom za ten spojkovy valec pritom ten samy novy original jsem nasel na aukru za 900 ale auto potrebuji no a kdyz jsem videl tu cenu a kolik by mi naparili jeste za praci tak jsem si rek ze si ho prehodim sam no a za dve hodiny jsem to mel hotove spojka funguje jak ma, a problem byl v tom ze ten stary se nejak ucpal a nepoustel zadnou novou kapalinu tak pedal casem vadnul a po odvzdusneni bylo jasno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.