Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mozna se to uz resilo ale nic takoveho jsem nenasel mam TDI PD 4x4 6 Rychlosti najeto 155tKm, no a problem mam v tom ze se mi cim dal niz posouva ucinnost vypinani spojky dneska pri studenem nastartovani neslo ani zaradit az po nejake chvili to slo ale je to cim dal horsi pri prvnich kilometrech jak bych uz radil prez zuby, kdyz neco pojezdim tak se to zlepsi jinac auto neskube ze spojky nejdou zadne pazvuky ani neklouze pedal je funkcni uplne u dorazu nevite co s tim? Budu vdecny za kazdou radu. :help:

Tomas

Mozna se to uz resilo ale nic takoveho jsem nenasel mam TDI PD 4x4 6 Rychlosti najeto 155tKm, no a problem mam v tom ze se mi cim dal niz posouva ucinnost vypinani spojky dneska pri studenem nastartovani neslo ani zaradit az po nejake chvili to slo ale je to cim dal horsi pri prvnich kilometrech jak bych uz radil prez zuby, kdyz neco pojezdim tak se to zlepsi jinac auto neskube ze spojky nejdou zadne pazvuky ani neklouze pedal je funkcni uplne u dorazu nevite co s tim? Budu vdecny za kazdou radu. :help:

Tomas

Tady nevím jestli se to řešilo ale někde jsem čet, že tady u těch 6-ti kvaltů se posouvala hřídel.Záleželo na tom jak jsi stím jezdil.Pokud se autu dává pohul tak to bylo O.K ale jak se to šetřilo a podtáčelo tak to bylo horší a horší

• Autor

Tak zavodnik zase nejsem ale motor moc nevytacim no a ta hridel da se nejak posunout zpatky nebo nevis co s tim dik

co tak zkusit odvzdusnit,mozna mas v haji vypinaci lozisko tak jak ja me teda jenom chrasti porad resi jestli vymenit nebo zatim nechat

Tak zavodnik zase nejsem ale motor moc nevytacim no a ta hridel da se nejak posunout zpatky nebo nevis co s tim dik

No nejlepší by bylo to ověřit.Zkusit s tím nějakou ostřejší jízdu/y/ a jestli to pak půjde tak je to tím.Řešilo se to zajištěním tý hřídele přímo v převodovce ale přesný postup už nevím ale byl to problém 6-ti kvaltů

• Autor

Ok budu zkouset kdybys si vzpomenul kde se o tom psalo hod sem odkaz. Uvidime jestli se to zlepsi

Ok budu zkouset kdybys si vzpomenul kde se o tom psalo hod sem odkaz. Uvidime jestli se to zlepsi

O.K.

• Autor

Tak jsem dneska sel do odvzdusneni spojky tak se to odvzdusnilo tak ze pedal zustal plandat a spojkovy valec nenabere ani kapku brzdovky z nadobky tak nejspise odesel on je i pod pedalem vlhky od brzdovky tak ho ceka vymena auto budu muset odtahnout do skodovky to jsem zvedavy kolik si za to reknou, doufam ze to zustane jen pri tom valci :feve:

• Autor

Tak na spojkovem valci me natahla skodovka o 2700 za kousek plastu jenom za ten spojkovy valec pritom ten samy novy original jsem nasel na aukru za 900 ale auto potrebuji no a kdyz jsem videl tu cenu a kolik by mi naparili jeste za praci tak jsem si rek ze si ho prehodim sam no a za dve hodiny jsem to mel hotove spojka funguje jak ma, a problem byl v tom ze ten stary se nejak ucpal a nepoustel zadnou novou kapalinu tak pedal casem vadnul a po odvzdusneni bylo jasno :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.