Laky30 Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Prosím o radu mám Octáviu 1,6 74 Kw r.v. 1998 a pri radení rýchlosti mi pri preraďovaní trhá / cuká/ s vozidlom a tiež pri podraďovaní vždy keď pustím spojku, taktiež to robí keď ide auto na zaradenej rýchlosti a pustím plyn. Neviem čím to môže byť ale sa to zhoršuje. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sachs Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Nejsem sice automechanik, ale u této motorizace r.v.97-99 se trhaly nýty v převodovce myslím na setrvačníku (?). Většínou to končilo až dírou v převodovce. Zkus si o tom najít více, byly tady na fóru někde i fotky. Poraď se s někým zkušeným, toto mě napadlo, když jsem četl tvůj dotaz. Třeba je to něco jiného, ale toto si radějí zkontroluj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky30 Vloženo 17. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 ďakujem ti a už nikto iný neporadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky30 Vloženo 19. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Nikto neporadí? nemôže to byť odtrhnutý silentblok na motore zospodu lebo dosť trhá motorom pri pustení spojky a rozbehu.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Nikto neporadí? nemôže to byť odtrhnutý silentblok na motore zospodu lebo dosť trhá motorom pri pustení spojky a rozbehu.? mozna mam taky stejny problem, ale ja mam 2002 1.6 75kW, ale mozna to chce vic zapracovat na spolupraci se spojkou pri razeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky30 Vloženo 19. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 možno len sa čudujem že do teraz to nerobila a to ju mám dva roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Prosím o radu mám Octáviu 1,6 74 Kw r.v. 1998 a pri radení rýchlosti mi pri preraďovaní trhá / cuká/ s vozidlom a tiež pri podraďovaní vždy keď pustím spojku, taktiež to robí keď ide auto na zaradenej rýchlosti a pustím plyn. Neviem čím to môže byť ale sa to zhoršuje. Dík Dela mi to taky... Jestli na to prijdes, rozhodne dej vedet. Jinak mne to cuka i kdyz pridam plyn (pokud jej pred tim uplne uberu). Rikal jsem si ale, ze to je spise zalezitost elektriky motoru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky30 Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 zistil som že to robí vybitý držiak prevodovky a to guma. Držiak je prichytený o prevodovku a nápravnicu je to zospodu. Mám ho úplné vymlátený a hádže mi to s prevodovkou a motorom dopredu a dozadu hlavne pri radení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 zistil som že to robí vybitý držiak prevodovky a to guma. Držiak je prichytený o prevodovku a nápravnicu je to zospodu. Mám ho úplné vymlátený a hádže mi to s prevodovkou a motorom dopredu a dozadu hlavne pri radení. Myslis tohleto ? Dalo se to poznat jiz od pohledu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky30 Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Z pohľadu to poznáš tažšie ale keď máš zdvihnuté auto a niečim zapáčiš motor a pokývaš s ním tak tá guma pri nápravnici je ako keby odtrhunutá a behá von a dnu asi tak 1cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepobx Vloženo 11. Duben 2019 Sdílet Vloženo 11. Duben 2019 Mam podobny problem . Pri zaradeniej rychlosti po pridani plynu zacne autom hadzat ale otacky nekolisu ale prevodovka rici akoby ju malo roztrhnut. Bez rychlosti nepocut ani nevidno nic aj ked pridam plyn na neutrale tak drzi otacky motor. Manzety na klboch su cele. Zeby umrela prevodovka. Je to 1.6 74 kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkusAurel Vloženo 29. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2022 Neviem ci niekto doriesil tento problem a aj odpovie co to bolo, zacalo sa mi to objavovat na motore 1.6 74kw, mrknem sa na silentbloky motora prevodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.