Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jj. To já vyrostl na Metallice a dodnes jsem z ní nevyrostl. Jinak poslouchám vše, co dobře zní a má na začátku ROCK nebo METALL :) V nouzi rádio, kecy Leoše a Patrika na E2...

Vloženo

Judas Priest, Iron Maiden Accept, AC-DC, Helloween, Twisted Sister, Gamma Ray, z českých ABB, Arakain, Kabát a další a další.

A pokud naladím, tak Radio Beat.

Vloženo

Sety z Qlimaxu, hardstyle, hardcore, happy hardcore,hardtrance,jumpstyle

Blutonium boys, Warmducsher, Zatox, proste takove ty sladacky :)

Z tech lehcich treba Scootery, hlavne posledni album Jumpin All Over The World se jim povedlo

Vloženo
Gheorghe Zamfira a jeho Mafickou flétnu neznám ale jestli je na netu ke stažení tak si ho poslechnu Mafuše mám rád

Ale znáš ho, třeba melodie z KILL BILLa, ta flétna a to pískání, to je ze původně Zamfir ;)

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

poslouchám všechno co se mě líbí :) Dávám přednost taneční hudbě což je Techno, House, Elektro, Trance, Progressiv.

Moje modla je duo DAFT PUNK !

Editováno: , autor: Seben
  • o 2 týdny později...
Vloženo
Posloucha tu vubec neco normalniho nekdo ? Je to tu samy tuc tuc duc jak divam lol

P.O.D., Papa roach,Rage against the machine,System of a down,Stone Sour,Stuck Mojo atd.,ale to asi dnešní mládež nezná že? :aggressive:

Vloženo
Klasika: :worthy LedZeppelin, PinkFloyd, Stouni, Doors, Hendrix, DeepPurple, U2

z ceskych Cechomor, Hradistan, Barta, AG Flek, Redl, Nohavica, Tri sestry...

z radia jen dopravni informce, jinak se to fakt neda - aspon tady na Vysocine.

jen LedZeppelin, PinkFloyd, Rush, DeepPurple,Metalica , a to pěkně nahlas - balast z rádia ne :band

Vloženo

Poslouchám všechno možný. Teď nejčastěji KIϟϟ (obzvlášť po parádním pražském koncertě), Pink Floyd, U2, Queen a tak.

Můj hudební vkus se zastavil v sedmdesátých a osmdesátých letech :)

Vloženo

Ale prosimtě moje malé repro moc daleko nedohraje. :)

Ale teď to bude kotel novej subáč hraje jako blázen lol To bude první subáč na tuning sraze ze kterého nepude taneční muzika.

Jinak na srazy a dlouhé cesty si mixuji vlastní cd. :) Takže tam mi hrál můj mixx

Vloženo (editace)

A vo tom to je lol . Tak doufám že jsem vás nerušil :) To "vohulil" kámoš. Takže jsi seděla u toho stolu jak tam měli i pípu..?

Tak zavřít kufr jsem asi zapomněl. To jsem předváděl co mám vytuněného v kufru přece (bordel:-) ) lol .

Editováno: , autor: zabiak
Vloženo
No příjde na to co si představuješ pod slovem "normální"???

Tak aktualne si vozim treba The Berzerker - The Berzerker , Carcass - Choice Cuts , Dimmu Borgir - Enthrone Darkness Triumphant , UDO - Metallized ci Nightwish - Highest Hopes :band

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...