lada Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Uz 2 mesice schanim nejakou peknou fabii RS a jeste jsem nenarazil na neco good.Vetsinou maj hooodne nalitano a nebo jsou z D. Co si myslite o fabiiRS z D? Byly bourane? Diky za nazory predem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Uz 2 mesice schanim nejakou peknou fabii RS a jeste jsem nenarazil na neco good.Vetsinou maj hooodne nalitano a nebo jsou z D. Co si myslite o fabiiRS z D? Byly bourane?Diky za nazory predem Asi si spatne koukal, minuly tyden tu zrovna jedna luxusni od clena fora byla. Staci koukat Jinak jestli byla nebo nebyla bourana nejaka fabka z D ? Tezko odpovedet zalezi kus od kusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 nebal bych se auta ktery ma něco přez 100tkm nalitano v D. Pokuď by byla slušná cena a vuz v jakym stavu.. nemci stim večinou jezdej jen dalnice apod. tyhle auta takže občas naraziš na fabku ktera ma nalitano malo ale tohle furt same mesto atd u tdi pd udržovaneho bych se važně nebal. po zkušenostech s tdi 66kw v GIV ktery ma již přez 300tkm a žije paradně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 17. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 ja vim ,ale byla bourana. Proste me neoslovila vim, že cim vic najeto tim vic poruch tak proto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 u auta z nemecka by som skor jak motoru bal karoserie... predsa sa tam len dosti soli v zime... na tvojom mieste by som sa nakontaktoval s nejakym dovozcom, ktory chodi do Talianska... sused si doniesol RS fabulu odtial - dobra cena, dobry motor, zachovala, serviska, prvy majitel (zenskeho rodu)... a v zime tam maximalne prsi, takze nevie ani jak sol vyzera (ja sam som mal vsetky auta odtial... okrem Supa) tost moj nazor... ale ne za ma tu za to ukamenujete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Přesně jak řika Sebring Bouračku poznaš podle oken, koukni na okna jaky tam jsou čisla vyroby apod. na svary v motoru kastle atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Přesně jak řika Sebring Bouračku poznaš podle oken, koukni na okna jaky tam jsou čisla vyroby apod. na svary v motoru kastle atd. s těma číslama opatrně, loni na podzim mi měnili čelní sklo a k mému překvapení na něm byla "5", stejně jako na všech ostatních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 aha, no tak čelni ješte beru kaminek atd takze na to bych moc nekoukal ale po bokach .. na svary a tak .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 u auta z nemecka by som skor jak motoru bal karoserie... predsa sa tam len dosti soli v zime... na tvojom mieste by som sa nakontaktoval s nejakym dovozcom, ktory chodi do Talianska... sused si doniesol RS fabulu odtial - dobra cena, dobry motor, zachovala, serviska, prvy majitel (zenskeho rodu)... a v zime tam maximalne prsi, takze nevie ani jak sol vyzera (ja sam som mal vsetky auta odtial... okrem Supa)tost moj nazor... ale ne za ma tu za to ukamenujete Jsem netušil, že ani v italských Alpách nesněží, potažmo se nikde nesolí a taky nevím, jestli zrovna kombinace TDI (nechat ohřát a až pak "jet", dochladit atd) a řidiče ženskýho rodu je to nej, co může být... Samozřejmě jsou jak ženský, co na to dlabou, tak i ty, co to umí, o tom žádná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 no a já bych zase do auta z Itálie nešel. Vliv mořské soli v okolí moře, to je daleko horší než ta v zimě a taky ti "cigáni" jsou trošku temperamentnější a na auta serou. Němci se o auta více starají a nedávaj tomu tak pohulit. I když to je individuální. A co jsem se takhle o údržbě aut bavil s partnery v DE, tak ta údržba už tam taky není co bývala, šetřej víc než dřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Jsem netušil, že ani v italských Alpách nesněží, potažmo se nikde nesolí a taky nevím, jestli zrovna kombinace TDI (nechat ohřát a až pak "jet", dochladit atd) a řidiče ženskýho rodu je to nej, co může být...Samozřejmě jsou jak ženský, co na to dlabou, tak i ty, co to umí, o tom žádná. Zase nie kazdy musi byvat v Alpach... Tato Fabula pochadza z Bovy... je to kusok od Sicilie... myslis ze ta panicka jej neublizila, ked na nej chodila len cez weekend k rodicom do Capo Rizzuto (cca. 200 km), do prace a do mesta mala Pandu... ked ju od nej kupoval mala necelych 25 tkm 2 Tomas B : kazdy ma svoje preferencie... po motorickej stranke su auta z DE gutt, to sa nehadam; ale niekedy ked ich zdvihneme na zdvihaku a zbadame v jakom stave je spodek, pripadne lemy blatnikov, tak to hovori za vsetko... a co som si vsimol, najhorsia je kombinacia Fiat z DE... kazdy jeden kvitne (teda cest vynimkam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Zase nie kazdy musi byvat v Alpach... Tato Fabula pochadza z Bovy... je to kusok od Sicilie... myslis ze ta panicka jej neublizila, ked na nej chodila len cez weekend k rodicom do Capo Rizzuto (cca. 200 km), do prace a do mesta mala Pandu... ked ju od nej kupoval mala necelych 25 tkm Jasný, ale na to samý, ale naopak, jsem upozorňoval já Ta story s tou paničkou je ale dost modelová (obměna důchodce atp. ) ), i když já jsem ten, co prodával tu výše zmíněnou minulý týden, a po necelých 5ti letech měla 65tkm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 P2M:ty jsi FRS prodal za moc dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Jasný, ale na to samý, ale naopak, jsem upozorňoval já Ta story s tou paničkou je ale dost modelová (obměna důchodce atp. ) ), i když já jsem ten, co prodával tu výše zmíněnou minulý týden, a po necelých 5ti letech měla 65tkm... posobi to modelovo ale z aut, ktore som mal bolo od chlapa len jedno... cez leto som tam (Palermo), kamarat je tam cely rok, takze zohnat pekne afti neni az taky problem... vzdy je lepsie brat auto z privatu nez z bazaru... a da sa dohodnut aj cena... bazaristi sa s tebou ohladne ceny nejednaju, maju zarucene to, ze ked ho nekupis ty, tak skor ci neskor pride "obyvatel Polski" a zobere ho za plnu cenu inak sorry lada ze ti plnime topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.