Snup Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Mam problem predevcirem jsem vymenil svicky na aute a po 2h jizdy my odesla zapalovaci civka dnes jsem koupil novou a odesla dalsi civka tez cca po 2h jizdy je mozne ze by to delaly ty nove svicky ? nebo je to jen nahoda? Auto O1 RS 1.8T AUQ Svicky BRISK PREMIUM BR DOR15LGS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 je to 14 dní co jsem je taky měnil a taky jsem dával DOR15LGS a šlape to naprosto spolehlivě takže bych to viděl na nějakou náhodu mám je v motoru 1,6 AKL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 ty 1,8T na trafa trpěj, je to spíš shoda náhod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snup Vloženo 17. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 dnes skocim koupit dalsi civku, tak doufam ze to bude jen ta nahoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Jak jsi poznal, ze Ti odesla ??? kolik jsi za ni dal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snup Vloženo 18. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Jak jsi poznal, ze Ti odesla ??? kolik jsi za ni dal ? jelo to jen na tri valce, tak jsem zkousel vyrazovaci metodou civky a jedna nedavala jiskru. jinak za civku jsem dal 1100 origo skoda Dnes to bouzel nezkusim protoze nemaj civky na sklade tak musim pockat do pondelka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 jelo to jen na tri valce, tak jsem zkousel vyrazovaci metodou civky a jedna nedavala jiskru. jinak za civku jsem dal 1100 origo skoda Dnes to bouzel nezkusim protoze nemaj civky na sklade tak musim pockat do pondelka. Pocitam, ze mas taky v kazde fajfce jednu civku...to se da rozebrat nebo jsi menil celou faju ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snup Vloženo 18. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 (editace) Pocitam, ze mas taky v kazde fajfce jednu civku...to se da rozebrat nebo jsi menil celou faju ? Celou faju. zkousel jsem tu starou rozebrat ale je to zalete nejakym epoxidem takze neopravitelne. Editováno: 18. Duben 2008, autor: Snup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Celou faju. zkousel jsem tu starou rozebrat ale je to zalete nejakym epoxidem takze neopravitelne. Diky za info....je totiz jedna z moznych pricin mych problemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snup Vloženo 18. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Diky za info....je totiz jedna z moznych pricin mych problemu... neni zac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snup Vloženo 26. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 tak ted my odesla treti uz me to se.e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 tak ted my odesla treti uz me to se.e Tak to je fakt divný ale zase budeš mít klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 tak ted my odesla treti uz me to se.e Tak ich vymen vsetky a uz ked zacnu odchadzat tie nove tak az potom je to v prdeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Itsme Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 tak ted my odesla treti uz me to se.e Přeju ti pevný nervy, mám teď úplně to samé, v neděli mi odešla jedna, včera hned dvě v průběhu dne.. takže už zbývá jen jedna a tu vyměním preventivně.. neskutečný.. na 13 starym Peugeotu 306 S16 jsem se s tim potkal na 230 tis. km poprvé.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Co mi servisak hovoril, tak ked odide jedna, mozes menit vsetky styri, lebo v kratkej dobe odidu aj tie. A ako vidim, je to pravda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snup Vloženo 11. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 (editace) Mam problem predevcirem jsem vymenil svicky na aute a po 2h jizdy my odesla zapalovaci civka dnes jsem koupil novou a odesla dalsi civka tez cca po 2h jizdy je mozne ze by to delaly ty nove svicky ? nebo je to jen nahoda? Auto O1 RS 1.8T AUQ Svicky BRISK PREMIUM BR DOR15LGS vymenene vsechny civky a slapeto bez problemu uvidim jak dlouho. Editováno: 11. Květen 2008, autor: Snup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Tak vela stastnych kilometrov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 (editace) jojo, cívky jsou sviňa, jen by mě zajímalo z jakého důvodu nejradši odchází (asi svíčkama) Editováno: 12. Květen 2008, autor: HONZA83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.