Publikováno Duben 17, 200817 r Mam problem predevcirem jsem vymenil svicky na aute a po 2h jizdy my odesla zapalovaci civka dnes jsem koupil novou a odesla dalsi civka tez cca po 2h jizdy je mozne ze by to delaly ty nove svicky ? nebo je to jen nahoda? Auto O1 RS 1.8T AUQ Svicky BRISK PREMIUM BR DOR15LGS
Duben 17, 200817 r je to 14 dní co jsem je taky měnil a taky jsem dával DOR15LGS a šlape to naprosto spolehlivě takže bych to viděl na nějakou náhodu mám je v motoru 1,6 AKL
Duben 18, 200817 r Autor Jak jsi poznal, ze Ti odesla ??? kolik jsi za ni dal ? jelo to jen na tri valce, tak jsem zkousel vyrazovaci metodou civky a jedna nedavala jiskru. jinak za civku jsem dal 1100 origo skoda Dnes to bouzel nezkusim protoze nemaj civky na sklade tak musim pockat do pondelka.
Duben 18, 200817 r jelo to jen na tri valce, tak jsem zkousel vyrazovaci metodou civky a jedna nedavala jiskru. jinak za civku jsem dal 1100 origo skoda Dnes to bouzel nezkusim protoze nemaj civky na sklade tak musim pockat do pondelka. Pocitam, ze mas taky v kazde fajfce jednu civku...to se da rozebrat nebo jsi menil celou faju ?
Duben 18, 200817 r Autor Pocitam, ze mas taky v kazde fajfce jednu civku...to se da rozebrat nebo jsi menil celou faju ? Celou faju. zkousel jsem tu starou rozebrat ale je to zalete nejakym epoxidem takze neopravitelne. Upraveno Duben 18, 200817 r od Snup
Duben 18, 200817 r Celou faju. zkousel jsem tu starou rozebrat ale je to zalete nejakym epoxidem takze neopravitelne. Diky za info....je totiz jedna z moznych pricin mych problemu...
Duben 26, 200817 r tak ted my odesla treti uz me to se.e Tak to je fakt divný ale zase budeš mít klid
Duben 26, 200817 r tak ted my odesla treti uz me to se.e Tak ich vymen vsetky a uz ked zacnu odchadzat tie nove tak az potom je to v prdeli
Květen 7, 200817 r tak ted my odesla treti uz me to se.e Přeju ti pevný nervy, mám teď úplně to samé, v neděli mi odešla jedna, včera hned dvě v průběhu dne.. takže už zbývá jen jedna a tu vyměním preventivně.. neskutečný.. na 13 starym Peugeotu 306 S16 jsem se s tim potkal na 230 tis. km poprvé..
Květen 7, 200817 r Co mi servisak hovoril, tak ked odide jedna, mozes menit vsetky styri, lebo v kratkej dobe odidu aj tie. A ako vidim, je to pravda...
Květen 11, 200817 r Autor Mam problem predevcirem jsem vymenil svicky na aute a po 2h jizdy my odesla zapalovaci civka dnes jsem koupil novou a odesla dalsi civka tez cca po 2h jizdy je mozne ze by to delaly ty nove svicky ? nebo je to jen nahoda? Auto O1 RS 1.8T AUQ Svicky BRISK PREMIUM BR DOR15LGS vymenene vsechny civky a slapeto bez problemu uvidim jak dlouho. Upraveno Květen 11, 200817 r od Snup
Květen 12, 200817 r jojo, cívky jsou sviňa, jen by mě zajímalo z jakého důvodu nejradši odchází (asi svíčkama) Upraveno Květen 12, 200817 r od HONZA83
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.