j-novis Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Ahoj všichni,nevíte někdo,kde by se dala sehnat sada předních ramen za trošku lepší cenu.Nechci žádný bezejmený,ale treba Febi,ty jsou dobrý,ale 17000,-kč je docela mašle.Díky za radu popř.za kontakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Já se přidám, jaké máte vůbec zkušenosti se značkami náprav ? Kamarád tam dal Miele (nebo jak se to píše ) a bouchalo mu to po 20 000 znovu. Já to mám zatím v klidu, ale nic není věčné a taky mě to bude čekat....s čím máte dobré zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 já jsem viděl origa na Audi S4/S6 na ebyi v americe , takže až to bude nutné, tak vemu ty. Protože jsou odolnější a určené pro sportovní podvozky http://cgi.ebay.com/ebaymotors/AUDI-A4-A6-...bayphotohosting Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Na Ebay jsem taky koukal ale napsat tam můžou co chtěj, nakonec se z toho vyklube nějakej "polák" . Navíc celá sada má asi 14 kg takže doprava taky bude něco stát. Jinak dobrá cena je na skoda-dily http://skoda-dily.cz/index.php?action=sear...ery=8d0.498.998 ale není tam značka. Jinak sada Delphi / Febi se dá sehnat za cca 10 kKč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Na Ebay jsem taky koukal ale napsat tam můžou co chtěj, nakonec se z toho vyklube nějakej "polák" . Navíc celá sada má asi 14 kg takže doprava taky bude něco stát. Jinak dobrá cena je na skoda-dily http://skoda-dily.cz/index.php?action=sear...ery=8d0.498.998 ale není tam značka. Jinak sada Delphi / Febi se dá sehnat za cca 10 kKč. Doprava 2500,- to je pořád v pohodě. A clo a dph se obejde, takže za cca 9tis by to mohlo být v ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Tak to nezní špatně Naštěstí mě o sobě ramena ještě nedávaj vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 tak mně zatím taky ne, ale až to začne, tak tohle zkusím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Presto,ze mne technik na STK rekl ze uz jsou chycene coz nechapu po 70tis km a auto mam po panoj co byl v duchodu a kupoval Audinu.... Tak taky nemenim,zatim Potom pujdu asi do orig meni se to jednou tak radsi si priplatim za kvalitu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 26. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Nevím,nevím,ale vydrží tak 80000-100000km podle provozu a já hodně jezdím i po děravý Praze a 100 udělám ani ne za rok,takže jednou je asi měnit nebudu.Skočim asi do febi,dají se prý sehnat za desítku.Navíc 2.5 má o hodně těžší předek,takže odcházejí rychleji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 30. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Tak vyřešeno,ramena ve Vršovicích Delphi sada 6500,-kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 tak at vydrzi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Já mám DELPHI a po 40 tis. km začínají pěkně bouchat. (Passat Variant 1.9 TDi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 mame skladem sadu ramen : http://www.cc-autodily.cz/sada-ramen-superb.html az se vratim z dovolene ... mrknu na znacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 tet jsem montoval jednomu zakazníkovy na passat 2.5 tdi podvozek complet .... a koupil jsem FEBI cena cca 16 000 kč.. cena je docela dobrá .. ještě nedávno to stálo 20 000 kč... febi je dobrá značka... je fakt ,že náprava je hodně namáhaná obzvlášt v praze... a kupovat se vyplatí na nápravu vždy něco lepšího ... Jednou jsem montoval nápravu od kelly starline na A8 a vydržela cca 20 000 km. fakt nebrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Zkuste se mrknout na aukro. Je tam jeden co nabízí celou sadu za necelých šest tisíc a dává na to záruku 3roky. Made in Germany. Jednu sadu jsem od něj koupil a namontoval a zatím na ní dotyčnej ujel 30000km a vpohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Jinak ty ramena najdete tady: http://www.aukro.cz/item444155954_sada_ram...oda_superb.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterg Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Neviem ci to za nieco stoji ... http://www.autobazar.eu/sk/ramena-passat-audi-superb-id510614.html http://www.autobazar.eu/sk/sada-ramien-vag-passatsuperba4a6-id529447.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bergrik Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Zdravim, chtel jsem se optat na ta ramena. Mam superba 1.9 TDI 96KW, motor AWX, r.v. XI/2003. V obchode s ND mi tvrdi, ze od pulky roku 2003 je ta sada ramen nejak zesilena. A standardni sada FEBI/DEPHI mi tam nepujde. Nabizeji nejakou od Meile ale skoro za dvojnasobek. Nevite jestli po celou dobu vyroby superba, davali stejna ramena? diky Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milde11 Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Tak se taky připojuji k tázajícím. Mám SB 1.9TDI 96kw a mlátí mi horní ramena, když už to budu měnit tak to nechám udělat komplet, ale nevyznám se. Samozřejmě, že na netu jsem našel taky řadu prodejců, co nabízejí kompletní sadu za cca 6tis kde garantují 3 letou záruku a původ Německo, ale kamarád měl Passata a koupil tyto levnější a dvakrát během roku posílal reklamačku, kdy podruhé mu nebylo vyhověno, že to je opotřebení provozem.... Takže kdo má zkušenosti, tak prosím o radu. Našel jsem značky: FEBI, Ruville, ATP, Master sport, HART, RTS. Když jsem se ptal u známého v servisu tak mi říkal, že stejně když se mění ramena tak čepy už nebudou nikdy takové jako origo z výroby, ale jde mi o to, aby teda ramena aspoň něco vydržela a neměnil je po 20tis znova (samozřejmě když beru že nebudu brát každou výmolu...). Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Febi a SWAG jsou dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Tak se taky připojuji k tázajícím. Mám SB 1.9TDI 96kw a mlátí mi horní ramena, když už to budu měnit tak to nechám udělat komplet, ale nevyznám se.Samozřejmě, že na netu jsem našel taky řadu prodejců, co nabízejí kompletní sadu za cca 6tis kde garantují 3 letou záruku a původ Německo, ale kamarád měl Passata a koupil tyto levnější a dvakrát během roku posílal reklamačku, kdy podruhé mu nebylo vyhověno, že to je opotřebení provozem.... Takže kdo má zkušenosti, tak prosím o radu. Našel jsem značky: FEBI, Ruville, ATP, Master sport, HART, RTS. Když jsem se ptal u známého v servisu tak mi říkal, že stejně když se mění ramena tak čepy už nebudou nikdy takové jako origo z výroby, ale jde mi o to, aby teda ramena aspoň něco vydržela a neměnil je po 20tis znova (samozřejmě když beru že nebudu brát každou výmolu...). Díky za rady http://cgi.ebay.de/MEYLE-HD-Querlenker-Sat...bayphotohosting Vyzkoušeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Tak se taky připojuji k tázajícím. Mám SB 1.9TDI 96kw a mlátí mi horní ramena, když už to budu měnit tak to nechám udělat komplet, ale nevyznám se.Samozřejmě, že na netu jsem našel taky řadu prodejců, co nabízejí kompletní sadu za cca 6tis kde garantují 3 letou záruku a původ Německo, ale kamarád měl Passata a koupil tyto levnější a dvakrát během roku posílal reklamačku, kdy podruhé mu nebylo vyhověno, že to je opotřebení provozem.... Takže kdo má zkušenosti, tak prosím o radu. Našel jsem značky: FEBI, Ruville, ATP, Master sport, HART, RTS. Když jsem se ptal u známého v servisu tak mi říkal, že stejně když se mění ramena tak čepy už nebudou nikdy takové jako origo z výroby, ale jde mi o to, aby teda ramena aspoň něco vydržela a neměnil je po 20tis znova (samozřejmě když beru že nebudu brát každou výmolu...). Díky za rady Já bych zvolil TRV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milde11 Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Tak mám nabídku na různé výrobce: FEBI 8.000,- SWAG 9.800,- MEYLE 9.000,- Ruville 13.500,- pak už jsou ty levnější, ale do toho nepůjdu. Hodně tady doporučujete ty FEBI a MEYLE, ale kamarád namontoval FEBI a hrůza, tak právě nevím. Asi je to případ od případu. Ale ještě by mě zajímalo, jaký je rozdíl mezi originál sadou ramen, kterou můžu mít za 13.000,- a například těmi MEYLE??? V čem je prosím vás rozdíl? Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Zkus zavolat na 605 585 063, prý má SWAG za cca 6000kč. Kupoval jsi je od něj Vasekk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Tak mám nabídku na různé výrobce:FEBI 8.000,- SWAG 9.800,- MEYLE 9.000,- Ruville 13.500,- pak už jsou ty levnější, ale do toho nepůjdu. Hodně tady doporučujete ty FEBI a MEYLE, ale kamarád namontoval FEBI a hrůza, tak právě nevím. Asi je to případ od případu. Ale ještě by mě zajímalo, jaký je rozdíl mezi originál sadou ramen, kterou můžu mít za 13.000,- a například těmi MEYLE??? V čem je prosím vás rozdíl? Díky za info Mít origo za ty peníze,neváhal bych,ty původní mi vydržely 275tis/km!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.