Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Hoj Driver

Už se Ti to podařilo vyřešit?

Dík Johanson

Ještě se mi to nepodařili,ale elektronika bude asi v pořádku podle vag.Včera sem měl trochu rozdělaný sací potrubí,ale jen na hlavě.Vyšrouboval sem šrouby a díval sem se na těsnění,ale zdálo se mi,že sem tam žádný těsněni neviděl.Nevíte jak to těsnění má vypadat nebo kde se dá koupit?Díky

Vloženo (editace)
Tak sem z těch škoda dílů objednal komlet sadu,tak sem zvědav jestli bude už konečně pokoj.Docela pálka.

Ja to kupoval origo ve skoda.... dohromady 800 za par kousku gumy... a to jsem se jeste nekde docetl, ze samozrejme opet na pred-faceliftech trochu podcenili slozeni te gumy, takze nova ma jiz nove slozeni - a snad i dele vydrzi.

Editováno: , autor: Shaarky
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Len malá poznámka...

Nechcem byť posimista, ale rovnaký problém som mal na Felícii 1,6 r.v.2000 aj s Octaviou 1,6 75kW r.v.2001. V oboch prípadoch v chladnejšom počasí hneď po naštartovaní (cca 30sekund) išiel motor veľmi nepravidelne a na plyn reagoval dusením. Po chvílke to už bolo dobré. V značkovom Škoda servise mi pri každej návštene keď som na to upozornil len oznámili: "To je normálne, to robia všetky motory 1,6."

Takže ak zistíte v čo to je, budem veľmi rád a ste lepší ako Škodovka...

• o 4 týdny později...
Vloženo

Mě tento problém dělala tenká hadička která vede od propojovací trubky mezi škrtící klapkou a měřičem teploty a hmotnosti vzduchu a vede do trubky sání nad deklem motoru. Byla jakási roztažená asi proto, že to nebyl origo. Nepravidelné otáčky za studena vymizely. :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...