Jump to content

O1 1.6 74Kw Zdechani,a kolísání otáček za studena

Johanson

Recommended Posts

Hoj all

Poradí mě někdo z Vás čím by mohlo být to že :při startu za studena auto chcípe,nedrží volnoběh a nejde za plynem? (za tepla -žádnej problém).

Mněněno :Pal.fyltr,svíčky ,káble, cívka,a čistěna škrt.klapka.

Ta každou radu předem děkuji.

Johanson

Mám O1 1,6i 74kw 98 Akl :help:

• 2 weeks later...
Jo ale ty nemáš motor AKL.Ale ten novější 75KW.

Ojoj, nevšiml jsem si, jen jsem si cukání užil své, tak jsem reagoval ...

je pravda, že už mám lambdy dvě, takže kdyby to bylo lambdou tak bude měnit jen jednu ... :palec2:

Ale jedno jsem vlastně napsal dobře: lambda v riti uplně nebo jen vyhřívání (takže taky v riti)

Edited by peteres

• 3 weeks later...
U me taky byla lambda v haji, po vymene OK, doporucuji hodit na Vag.

čidlo teploty to není.Měřil sem to vag com.Jestli to nebude váha vzduchu,nějak se mi nezdá.Lambda se zdá v pohodě,ale s tím vyhříváním nevím,jak to změřit.Vyřešily jste to už někdo?Vydím,že nás je víc.

Hoj

Už jsem vymněnil:čidlo teploty chl.kapal,lambdu,svíčky,káble,cívku,a nastavil klapku a NIC MOC.Trochu se to zlepšilo,ale taky venkovní teplota nám povyskočila.Autem vyjíždím kolem 9 hod.to už je tepleji jak před 2měs.Po nastartování to trochu zahapruje ,občas zdechne a pak jede na volnoběh nepravidelně.Jak se motor trochu zahřeje,tak vše OK.Nemůže být ještě něco s ventily?

Dík Johanson

post-12733-1211998820_thumb.jpg

Hoj

Už jsem vymněnil:čidlo teploty chl.kapal,lambdu,svíčky,káble,cívku,a nastavil klapku a NIC MOC.Trochu se to zlepšilo,ale taky venkovní teplota nám povyskočila.Autem vyjíždím kolem 9 hod.to už je tepleji jak před 2měs.Po nastartování to trochu zahapruje ,občas zdechne a pak jede na volnoběh nepravidelně.Jak se motor trochu zahřeje,tak vše OK.Nemůže být ještě něco s ventily?

Dík Johanson

Ještě sem našel v příručce tohle.Viz. obrázek.

post-12733-1211999991_thumb.jpg

Edited by driver