Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Hoj Driver

Už se Ti to podařilo vyřešit?

Dík Johanson

Ještě se mi to nepodařili,ale elektronika bude asi v pořádku podle vag.Včera sem měl trochu rozdělaný sací potrubí,ale jen na hlavě.Vyšrouboval sem šrouby a díval sem se na těsnění,ale zdálo se mi,že sem tam žádný těsněni neviděl.Nevíte jak to těsnění má vypadat nebo kde se dá koupit?Díky

Ještě se mi to nepodařili,ale elektronika bude asi v pořádku podle vag.Včera sem měl trochu rozdělaný sací potrubí,ale jen na hlavě.Vyšrouboval sem šrouby a díval sem se na těsnění,ale zdálo se mi,že sem tam žádný těsněni neviděl.Nevíte jak to těsnění má vypadat nebo kde se dá koupit?Díky

Tohle by Ti mohlo pomoci... http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&amp...st&p=769503

Tak sem z těch škoda dílů objednal komlet sadu,tak sem zvědav jestli bude už konečně pokoj.Docela pálka.

Ja to kupoval origo ve skoda.... dohromady 800 za par kousku gumy... a to jsem se jeste nekde docetl, ze samozrejme opet na pred-faceliftech trochu podcenili slozeni te gumy, takze nova ma jiz nove slozeni - a snad i dele vydrzi.

Upraveno od Shaarky

• 2 týdny později...

Len malá poznámka...

Nechcem byť posimista, ale rovnaký problém som mal na Felícii 1,6 r.v.2000 aj s Octaviou 1,6 75kW r.v.2001. V oboch prípadoch v chladnejšom počasí hneď po naštartovaní (cca 30sekund) išiel motor veľmi nepravidelne a na plyn reagoval dusením. Po chvílke to už bolo dobré. V značkovom Škoda servise mi pri každej návštene keď som na to upozornil len oznámili: "To je normálne, to robia všetky motory 1,6."

Takže ak zistíte v čo to je, budem veľmi rád a ste lepší ako Škodovka...

• 4 týdny později...

Mě tento problém dělala tenká hadička která vede od propojovací trubky mezi škrtící klapkou a měřičem teploty a hmotnosti vzduchu a vede do trubky sání nad deklem motoru. Byla jakási roztažená asi proto, že to nebyl origo. Nepravidelné otáčky za studena vymizely. :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.