Říjen 5, 200915 r Hmmm, tak to je hustej návod, chápu správně, že se kvůli tomu blinkru musí sundat celý zrcátko?...stejně to teda asi budu muset svěřit nějakýmu servisákovi.....
Říjen 5, 200915 r Přesně tak. Měl by jsi kvůli tomu sundat tapec dveří atd. atd. Nechal jsem to na profících. Určitě bych někde něco urval....
Říjen 5, 200915 r Tak jsem volal profíkům do Škodovky - kolik budou chtít za ten blinkr....tak prý 590,-kč a 500,-kč za práci....tak jsem se zeptal jestli to je s osvělením, začal koktat, že to jsou asi všechny...tak jsem se mu pokusil vysvětlit, že to nejsou všechny a že teda potřebuje vědět VIN......tak takovej profík jsem taky ach jo, asi to nechám až přijedu z toho Holandu....
Říjen 5, 200915 r Hele neřešil bych to když zítra jedeš. Ten původní majitel mého auta o tom neblikání ani nevěděl. Jinak to byl asi fakt profík když neví že ne všechny auta mají C/L home
Říjen 5, 200915 r Při výměně blikače se nemusí sundávat zrcátlko...Vyloupnout zrcátko a vyšroubovat šroubek...Vycvaknout blikač...
Říjen 5, 200915 r Ahoj...taky mi to přestalo svítit a demontáž je velmi jednoduchá...stačí jen vytáhnout plast zrcátka směrem nahoru (nebát se a potáhnout) a odšroubovat dva malé torxy...jeden je trochu schovaný za sklem a když se to obšroubuje takhle , tak není třeba ani vyloupovávat sklo zrcátka PS: Zkoušel jsem i vyměnit diody a stejně to svítilo slabě,takže si taky koupím ten spodní díl... http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dily/blinkr-zrcatka.html
Říjen 7, 200915 r Vytáhl jsem si znovu ten díl s těmi diodami a protože mě požádal quadrat o fotky,tak jsem to při jednom nafotil ...otázka pěti minut.
Říjen 20, 200915 r no tak dnes se me stala skoro podobna vec, z niceho nic me prestala blikat prava strana[spolujezdec](teda ne ouplne, sviti vsechny 4 diody, ale tak slabe a zlute, ze to je videt jen kdyz clovek cuci s nosem tesne u zrcatka), tak se chci jen zeptat, je to na vymenu toho spodku, nebo by se to dalo nejak opraviti, nebo je nekde jinde problem? predem dekuji za odpovedi.
Leden 11, 201015 r To zrcátko jde opravdu lehce vycvaknout. Zkoušel jsem to a urval jenom dva zobáčky...
Leden 11, 201015 r Urval 2 zobáčky? No a co teď budeš dělat? No já jsem se do toho radši nepouštěl...
Leden 12, 201015 r Měl jsem ten samej problém už na obou zrcátkách jsou to šmejdy zatejká do nich a pouze v jednom případě pomohlo rozebrání a vysušení a očištění zoxidovaného tišťáku ale ne na dlouho stejně šlo do kelu.Origo drahý díly a stejně nevydržej (895Kč). Postup demontáže sundat plastový obal(lakovaná část) nebát se trošku zabrat potom ze zhora povolit dva torxy jeden je dobře přístupný a ten druhý je trochu schovaný stačí pootočit zrcátkem a už to jde.
Leden 13, 201015 r Správný postup demontáže. Já jsem ještě odšrouboval držák s motorky (3šrouby), aby se šlo dostat ke šroubům poz. 2. Použil jsem kloubový nástavec na golu a torx 10. Nic jsem neulomil. Podle mě se zákonitě musí něco ulomilt, když rvete nejdříve ten vrchní kryt.
Leden 13, 201015 r Tak podle tohohle postupu akorát urveš packy co držej zrcátko nejednodušší je sundat kryt je to rychlejší a bezpečnější dělal jsem to několikrát a bez problémů za minutu je vyměněno.
Leden 13, 201015 r acek: a proč je toto ofiko informace z DP..?! a dělá to tak "každej - origo" servis? a problém enbyl.. Teda krom tý částky co jsem vyplázl
Leden 13, 201015 r No zdá se mi to moc komplikovaný tak jak to dělám je to rychlí a jednoduchý a bez problémů ale nikoho to nenutím dělat ať každý zváží jak na to když to jde několika způsoby.
Leden 13, 201015 r No čoeče tak jsem z toho trošku lama, protože když jsem po tom před půl rokem pátral, tak jsem se dočetl v DP že musíš začít zevnitř (tapec atd.)
Únor 10, 201015 r Najde se někdo kdo tu demontáž opravdu popíše refundovaně. Chtěl bych ten blikač zpětného zrcátka s osvětlením nástupního prostoru vyměnit, a nechtěl bych to polámat. Dík
Únor 20, 201015 r Předevčírem se mi podařilo rozjet už ten skoro mrtvý blinkr...přepájel jsem to znova a origo žlutou ledku jsem nahradil stejnou,ale bílou, u které jsem nožičky kontaktů rozdělil na tři třetiny a prostřední jsem odlomil a naletoval na své místo...aby to svítilo trochu žlutě,natřel jsem to žlutou barvou Vím,že to není jako origo ale funguje to a to je hlavní ...příště to ale radší celé vyměním,teď jsem to chtěl jen zkusit,jestli to jde Bohužel jsem to nenafotil,ale svítí to stejně
Březen 15, 201015 r pani je toto ten blikac ktory sa nam vsetkym dodrbkal? http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1z0949102-blinkr-zrcatka-pravy-bez-osvetleni-octavia-2.html
Březen 15, 201015 r Pajko tenhle je bez osvětlení nástupního prostoru a ten s osvětlením je dražší já už během tří let dával čtyři nový origo škoda repliku jsem nikde ještě neviděl a cena 4x800 Kč je darda při týhle výdrži.Řešením by asi bylo sehnat face zrcátka ty jsou dělaný jinak. Tohle to s osvětlením http://www.cc-autodily.cz/svetlo-smerove-leve-1_1?brand=SKODA&model=OCTAVIA Upraveno Březen 15, 201015 r od acek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.