Publikováno Duben 22, 200817 r jak jsem se tak probiral forem, zjistil jsem, ze nekdo jezdi na seriovych tlumicich a nizkych pruzinach? jake to je? je to blbost, nebo se to da vydrzet...? ? kazdy rika neco jineho a me zajima nazor tech, co tak jezdi... diky
Duben 22, 200817 r Já, ale po týdnu jsem objednal tlumiče Bilstein B8 Sprint se zkrácenými pístnicemi
Duben 23, 200817 r Já, ale po týdnu jsem objednal tlumiče Bilstein B8 Sprint se zkrácenými pístnicemi proc? bylo to na prd se seriovkama lepsi pruziny? ja koukal po tehlech http://www.milotec.net/sportovni-pruziny-e...do-1-230-kg.htm Tohle tema me totiz taky celkem zajima, uz kvuli vzhledu mazlicka!!! nemluve o jizdnich vlastnostech, tvrdsi, ale sedi...
Duben 23, 200817 r Tohle resim taky delsi dobu...pro nekoho jako sem kdo,chce jen snizit a nechce od supa jezdit na okruh preci staci jen pruziny.... I vyrobci udavaji ze do -35mm je mozne nechat orig tlumice.... Ti co maji jen pruziny rikaji ze to je dobre a stale jeste komfortni a ti co maji cele podvozky rikaji ze je utrtrpeni mit jen pruziny a ze kdyz snizit tak jen cely povozek resp.tlumice i pruziny...... JA to vyresim tak,ze dam jen pruziny a kdyz nebude vyhovovat tak dam i tlumice ty se daji dokoupit samotne takze zadny problem......
Duben 23, 200817 r A delas to kuli tomu ze chces aby to lip sedelo ??? Dej sem prosim roro jak vypada.... JAk se to chova ????
Duben 23, 200817 r Já mám jen pružiny HR a budu dávat i tlumiče (je to houpačka jako kráva) kolik stoji HR? Eibach 2x 3900,-
Duben 24, 200817 r Přesně tak ...jen na pružiny se vykašlete.....už mi dorazily Bilsteiny tak nahodim na auto a řeknu víc. Co jsem četl alfa romeo fora, tak Bilstein B8 Sprint + H&R péra ve výsledku komfortnější než origo tlumič a H&R péra....a je to díky tomu, že drobné nerovnosti dovede tlumič se zkrácenou pístnicí daleko lépe vyrovnávat a reagovat na ně.
Duben 24, 200817 r A to jsou stavitelne nebo ne ???Protoze za ty penize se da sehnat uz KW1 vyskove stavitelnej.....
Duben 24, 200817 r A to jsou stavitelne nebo ne ???Protoze za ty penize se da sehnat uz KW1 vyskove stavitelnej..... Nejlevnjší KW varianta 1 jsem našel na ebayi za cca 24tis. KW varianta 1 a 2 je základ. Když už tak Varianta 3, tam aspon vyrábí tlumiče KONI a ne ALKO jak u varianty 1 a 2. Upraveno Duben 24, 200817 r od Vasekk
Duben 24, 200817 r Vasso ty si maximalista..... Dam pruziny a uvidim.....Nebo sezenu orig sport podvozek
Duben 24, 200817 r Autor co jsem zjistoval ja: pruziny: 4000,- eibach podvozek: 12.000,- weitec KW varianta 1: 17.000,- bez DPH jinak rady lidi co jezdi na KW varianta 2 a 3 rikaji: pokud das pouze pruziny, bude to nizsi, ale stejne to bude houpat a na nerovnostech to bude mit tendenci odskakovat... pry si mam koupit bud weitec, nebo kw variantu 1 takze jsem chytry a zatim na to kaslu... uvidime, zda bude nekdy zbytecnych 12t na podvozek... :-)
Duben 25, 200817 r Taky jsem to slysel.....Proto dam jen pruziny KaW nebo HaR a pak kdyztak i tlumice co dava Vassa
Duben 25, 200817 r Taky jsem to slysel.....Proto dam jen pruziny KaW nebo HaR a pak kdyztak i tlumice co dava Vassa Dej H&R...aspon máš zaručeno mnou, že to sedne stejně
Duben 25, 200817 r Jj....Vasso rekni jak se to chova kdyz dam jen ty pruziny mne jen o to snizeni ne lepsi jizdni vlastnosti....
Duben 25, 200817 r Jj....Vasso rekni jak se to chova kdyz dam jen ty pruziny mne jen o to snizeni ne lepsi jizdni vlastnosti.... Jenže ty jízdní vlastnosti se ti zhorší
Duben 25, 200817 r Tak ja nwm dam jen podlozky a bude......vysolit 15tis za podvozek nehodlam a jina varianat teda neni.....Myslis komfortem nebo jako pri manevru ....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.