Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

jak jsem se tak probiral forem, zjistil jsem, ze nekdo jezdi na seriovych tlumicich a nizkych pruzinach?

jake to je?

je to blbost, nebo se to da vydrzet...?

?

kazdy rika neco jineho a me zajima nazor tech, co tak jezdi...

diky

Vloženo

Tohle resim taky delsi dobu...pro nekoho jako sem kdo,chce jen snizit a nechce od supa jezdit na okruh preci staci jen pruziny....

I vyrobci udavaji ze do -35mm je mozne nechat orig tlumice.... :)

Ti co maji jen pruziny rikaji ze to je dobre a stale jeste komfortni a ti co maji cele podvozky rikaji ze je utrtrpeni mit jen pruziny a ze kdyz snizit tak jen cely povozek resp.tlumice i pruziny...... ;)

JA to vyresim tak,ze dam jen pruziny a kdyz nebude vyhovovat tak dam i tlumice ty se daji dokoupit samotne takze zadny problem...... ;)

Vloženo

Přesně tak ...jen na pružiny se vykašlete.....už mi dorazily Bilsteiny tak nahodim na auto a řeknu víc. Co jsem četl alfa romeo fora, tak

Bilstein B8 Sprint + H&R péra ve výsledku komfortnější než origo tlumič a H&R péra....a je to díky tomu, že drobné nerovnosti dovede tlumič se zkrácenou pístnicí daleko lépe vyrovnávat a reagovat na ně.

Vloženo (editace)
A to jsou stavitelne nebo ne ???Protoze za ty penize se da sehnat uz KW1 vyskove stavitelnej.....

Nejlevnjší KW varianta 1 jsem našel na ebayi za cca 24tis. KW varianta 1 a 2 je základ. Když už tak Varianta 3, tam aspon vyrábí tlumiče KONI a ne ALKO jak u varianty 1 a 2. ;)

Editováno: , autor: Vasekk
Vloženo

co jsem zjistoval ja:

pruziny: 4000,- eibach

podvozek: 12.000,- weitec

KW varianta 1: 17.000,- bez DPH

jinak rady lidi co jezdi na KW varianta 2 a 3 rikaji:

pokud das pouze pruziny, bude to nizsi, ale stejne to bude houpat a na nerovnostech to bude mit tendenci odskakovat...

pry si mam koupit bud weitec, nebo kw variantu 1

takze jsem chytry a zatim na to kaslu...

uvidime, zda bude nekdy zbytecnych 12t na podvozek...

:-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...