Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

jak jsem se tak probiral forem, zjistil jsem, ze nekdo jezdi na seriovych tlumicich a nizkych pruzinach?

jake to je?

je to blbost, nebo se to da vydrzet...?

?

kazdy rika neco jineho a me zajima nazor tech, co tak jezdi...

diky

Já, ale po týdnu jsem objednal tlumiče Bilstein B8 Sprint se zkrácenými pístnicemi

Já, ale po týdnu jsem objednal tlumiče Bilstein B8 Sprint se zkrácenými pístnicemi

proc? bylo to na prd se seriovkama lepsi pruziny? ja koukal po tehlech http://www.milotec.net/sportovni-pruziny-e...do-1-230-kg.htm Tohle tema me totiz taky celkem zajima, uz kvuli vzhledu mazlicka!!! nemluve o jizdnich vlastnostech, tvrdsi, ale sedi... ;)

Tohle resim taky delsi dobu...pro nekoho jako sem kdo,chce jen snizit a nechce od supa jezdit na okruh preci staci jen pruziny....

I vyrobci udavaji ze do -35mm je mozne nechat orig tlumice.... :)

Ti co maji jen pruziny rikaji ze to je dobre a stale jeste komfortni a ti co maji cele podvozky rikaji ze je utrtrpeni mit jen pruziny a ze kdyz snizit tak jen cely povozek resp.tlumice i pruziny...... ;)

JA to vyresim tak,ze dam jen pruziny a kdyz nebude vyhovovat tak dam i tlumice ty se daji dokoupit samotne takze zadny problem...... ;)

Já mám jen pružiny HR a budu dávat i tlumiče (je to houpačka jako kráva) :feve:

A delas to kuli tomu ze chces aby to lip sedelo ??? Dej sem prosim roro jak vypada....

JAk se to chova ????

:palec2:

kolik stoji HR? Eibach 2x 3900,-

cca HaR 5800,-

Eibach 4000,-

KaW 6000,-

Weitec 3800,-

Cena je u vsech za 4kusy...

Přesně tak ...jen na pružiny se vykašlete.....už mi dorazily Bilsteiny tak nahodim na auto a řeknu víc. Co jsem četl alfa romeo fora, tak

Bilstein B8 Sprint + H&R péra ve výsledku komfortnější než origo tlumič a H&R péra....a je to díky tomu, že drobné nerovnosti dovede tlumič se zkrácenou pístnicí daleko lépe vyrovnávat a reagovat na ně.

Na kolik teda vasso vysli ty tlumice ??? :)

přesně mi to zaokrouhlil na 13tis ;)

A to jsou stavitelne nebo ne ???Protoze za ty penize se da sehnat uz KW1 vyskove stavitelnej.....

A to jsou stavitelne nebo ne ???Protoze za ty penize se da sehnat uz KW1 vyskove stavitelnej.....

Nejlevnjší KW varianta 1 jsem našel na ebayi za cca 24tis. KW varianta 1 a 2 je základ. Když už tak Varianta 3, tam aspon vyrábí tlumiče KONI a ne ALKO jak u varianty 1 a 2. ;)

Upraveno od Vasekk

Vasso ty si maximalista..... :smich:

Dam pruziny a uvidim.....Nebo sezenu orig sport podvozek ;)

Dyt jo...ty Bilsteiny se seriově dávají do R8 :Dlol

• Autor

co jsem zjistoval ja:

pruziny: 4000,- eibach

podvozek: 12.000,- weitec

KW varianta 1: 17.000,- bez DPH

jinak rady lidi co jezdi na KW varianta 2 a 3 rikaji:

pokud das pouze pruziny, bude to nizsi, ale stejne to bude houpat a na nerovnostech to bude mit tendenci odskakovat...

pry si mam koupit bud weitec, nebo kw variantu 1

takze jsem chytry a zatim na to kaslu...

uvidime, zda bude nekdy zbytecnych 12t na podvozek...

:-)

• Autor
:palec2:

to auto znaaaaaam :-) :-)

weitec je shit...je na to spousta reklamací

Taky jsem to slysel.....Proto dam jen pruziny KaW nebo HaR a pak kdyztak i tlumice co dava Vassa :)

Taky jsem to slysel.....Proto dam jen pruziny KaW nebo HaR a pak kdyztak i tlumice co dava Vassa :)

Dej H&R...aspon máš zaručeno mnou, že to sedne stejně ;)

Jj....Vasso rekni jak se to chova kdyz dam jen ty pruziny mne jen o to snizeni ne lepsi jizdni vlastnosti.... ;)

Jj....Vasso rekni jak se to chova kdyz dam jen ty pruziny mne jen o to snizeni ne lepsi jizdni vlastnosti.... ;)

Jenže ty jízdní vlastnosti se ti zhorší ;)

Tak ja nwm dam jen podlozky a bude......vysolit 15tis za podvozek nehodlam a jina varianat teda neni.....Myslis komfortem nebo jako pri manevru ....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.