BadyS Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Až bude přemýšlet dlouhou dobu jako já jestli jsi ho pořídit či né, hned se na to vyserte Přímo na stránkách výrobce jsem objednal dle fotografii spoleir pro prodloužení střechy, na fotkách okno v lište , říkám si fajn krásně me to sedne, také mám okno v liště, ale co dnes přišlo.... - První moje zhrození bylo že zboží přišlo pouze omotané smrštovací fólii a nic víc, řikám ok, po prohlídce balíku se zdálo být neporušeno - Po rozbalení samozdřejmě všechny rohy osekány a oloupány (mimochodem v té folii jsem úlomky nenašel) a spoleir v jednom místě prasknul - prasklina cca 10cm - Další šok, samozdřejmě spoiler není pro okno v listě ale bez lišty, nejsou tak ty výbroje (dalo by se ubrousit ale proč když jsem si objednal dle foto jiné) - A hřebíkem do rakve je to že přes celý spoiler je nápis cca 80cm dlouhý a vtlačený do laminátu AXON TUNING (není na foto od výrobce ani uvedeno u výrobku) - no oko estéta pláče - Odebral jsem se tedy za lakýrníkem (p. Richter účastník TUNINGCUPu) a samozdřejmě odpověd, toto je k ničemu, muselo by se znova přelaminovat, nemluvě o kitování a broušení toho nápisu.... Takže super věc, kterou hodím do peca za krásných a lidových 1290,- káčé Varování pro ostatní, běžte radši na pivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 To si dělaj kozy ne?Ale asi jakmile přebereš zboží, tak máš asi smůlu...nebo to hodláš nějak řešit?Já bych se na to za tyhle peníze vyprd, ale bych bych fest vytočenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Ahoj BADYSku , já bych se teda chvilku s nimi dohadoval, třeba to nějak dopadne - sleva výměna zboží, za pokus to stojí ne ? 1) objednal sis něco a poslaili ti trošku odlišný díl 2) bylo to velice špatně zabaleno, a po oddělání folie jsi zjistil ulámané rožky - došlo k poškození při přepravě Myslím že důvod k reklamaci je ! Pokud se všichni takhle stáhneme do ulity a oželíme vyhozené prachy, tak si z nás budou firmy, dodavatelé , servisy a pod. dělat stále jen PR..L ! Zavolej tam, nebo jim napiš mejla a zkus to řešit, pak případně napiš jak jsi dopadl ! Držím palce. Mirek1,8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 napsal jsem že chci zboží vrátit, samozdřejmě máš při nákupu na internetu možnost do 14dní zboží vrátit, no uvidime jak se zachová axon, třeba mě odkáže na PPL, tam se to dá taky řešit dodatečně, zboží poškozené, ale mě nejde o to, ale prostě toto jsem nechtěl, nějaké nápisy apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Ahoj BADYSku ,já bych se teda chvilku s nimi dohadoval, třeba to nějak dopadne - sleva výměna zboží, za pokus to stojí ne ? 1) objednal sis něco a poslaili ti trošku odlišný díl 2) bylo to velice špatně zabaleno, a po oddělání folie jsi zjistil ulámané rožky - došlo k poškození při přepravě Myslím že důvod k reklamaci je ! Pokud se všichni takhle stáhneme do ulity a oželíme vyhozené prachy, tak si z nás budou firmy, dodavatelé , servisy a pod. dělat stále jen PR..L ! Zavolej tam, nebo jim napiš mejla a zkus to řešit, pak případně napiš jak jsi dopadl ! Držím palce. Mirek1,8T jasně, zboží chci vrátit a do axonu už jsem psal dlouuuuhy email ohledně způsobu vrácení či jiného postupu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Ano , myslej jsem to tak, dodání jiného zboží ( rozměr, nápis ) - na internetu nebyl ten jejich nápis, a na spoileru Je ! M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 jasně, zboží chci vrátit a do axonu už jsem psal dlouuuuhy email ohledně způsobu vrácení či jiného postupu Omlať jim to o palici ,parchantům. Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 proč jsis nezajel do Bašky k výrobci.Dělají pěkně a máš to za rohem-skoro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 proč jsis nezajel do Bašky k výrobci.Dělají pěkně a máš to za rohem-skoro ty Baško tole dělá Axon v Plzní enem mě se líbil pouze tento tvar, ostatní néééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 (editace) já mám toto křidélko od Milotecu a néma probléma : Editováno: 25. Duben 2008, autor: pepinoTDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 tak to já jsem měl větší štěstí!cokoli sem od nich objednal přišlo naprosto v pořádku takže u mě byla spokojenost.tak at to dopadne co nejlíp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 axon to samozdřejmě velice mrzí, ale zbytek si mám řešit s PPL no jooo, co jsem čekal, to jsem dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Nevzdávej to , PPL a ostatní společnosti jsou proti těmto " prkotinám " pojištěni . Přijede k Tobě agent(nebo zajeď ty k nim), vyfotí to, sepíše papír a mělo by to dobře dopadnout ! M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.