Jir-ka Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Mám dotaz na ty, kteří se s tímto již setkali. Občas, teď už skoro stále, mi nejde otvírat levé okno na první polohu (kdy se musí držet) , vypadá to na kontakty mikrospinače. Nahoru a ostatní funkce je to v pořádku. Chtěl jsem se do toho podívat jestli se dají kontakty vyčistit, ale bohužel to nejde rozdělat, ani po uvolnění těch západek. Vypadá to jako přilepené. Máte s tím někdo nějakou zkušenost, respektive je nějaké řešení mimo koupě celého dílu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 26. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Tak jsem byl s tímto dotazem příliš rychlý. Jelikož jsem to v tuto chvíli vzdal, tak jsem při zpětné montáži zjistil, že byly zoxidované kontakty v přívodním konektoru. Po vyčištění vše ok. Ale pokud máte někdo info, jestli to je zalepené nebo ne a jak na to, přispějte. Může se to hodit v budoucnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Hladal si? ne asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 4. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Tak to budoucno je tady. Teď už je to opravdu jenom v tom spínači. Hledal jsem, ale nenašel. Jak se to dá rozdělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 (editace) musis to rozobrat zo spodu su tam asi 6 torxy alebo tak nejako .. Editováno: 4. Červenec 2008, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Mi stím máme občas taky problémy, máme tedy ovládání všech oken ale zlobí jen přední. Čistíme to ironem a funguje to skvěle. I když za rok, co auto máme jsme čistili už dvakrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 mel jsem stejny problem sti ze na prvni polohu dolu to neslo trefit,ale bylo to od nova tak jsem myslel ze je chyba ve me :-) letos jsem to rozhodil a zjistil ze ten platovy dil (bily plast )co tlaci pod tlacitkem do spinace je occa 0.5mm kratsi nez od pravych dveri, horkovzduskou jsem ho zahral a zmakl podelce klestema az ziskal zadany rozmer a uz funguje jak ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.